+2 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım birinci sınıfa gidiyor sınıf annesi ve bazı veliler hep bı şeyler yapıyorlar kavhe içmeler toplanmalar falan neyse bı şekilde ayak uydurmaya çalışıyorum bu swferde gün baslatmislar , velileler gün yapacak , var mı böyle şeyler 🙄

22 Cevaplar

+3 oy
(373 puan) tarafından

Sınıf annesi olayı yasaklanmadı mı? HİÇ katılmam boş muhabbetlere.Hele gün olayı cok sacma olmuş.

tarafından

Yasaklandı amabu seferde öğretmene yardımcı adı altında yapiliyur

(373 puan) tarafından
+1

Yav bizim bu millet ne kadar yalaka isguzar ya.Nefret ederim sinif annesi olayindan.Cocukluktan geliyor ozmanda sevmezdim kendilerinj bi halt zannederlerdi.Benim annem calisiyor gelemiyordu okula.O her tenefus kapidaydi bi b.k varmış gibi.Kendi kizina öğretmen ayrimcilik yapsin diye göbeği catlardu;))En zeki en caliskan onun kiziydi onun gozunde.Bu arada o arkadasimi da cok severim oyle anasin gibi deildi.Doktor olcak kizim falan derdi.Sen caliskan degilsin derdi bana.Kizi hemsire oldu dogu dogu gezio.Ben ondan daha cok maas aliyorum kendi memleketimdeyim;)Allah her zaman ezilenin yanindadir.Ozaman cok uzuluordum.Kesinlikle sinif annesi olayina karsiyim.Oglum ilkokula basladiginda da karşı olacam bakalim nolacak;)

(9,079 puan) tarafından

aslind kotu bisey degil adi sinif annesi de misal bizimde bir temsilcimiz var givir zivir islere kosturuyor kadin aktif vaktide var kocasi sehirdisi calisiyir kendine sevio aktif olmayi. misal 23 nisan icin ogretmen kiyafet ve toka belilefi . tek tek gidip alacagimiza kadin gtti aldi biz parasini yolladik. benim icin sinif annesinjn tanimi beni angarya islerden kurtaran allahin bir lutfu sagolsun:)) kahve icme biyere yemeye gitmek o hu cok muhim degilki sinif annesinin bi katkisi yok gün mun zorlamiyor.veliler samimi oldukca zaten birlikte plan yapip gezmeye oraya buraya kendileri giderler sinif annesi zorlamiyorki birseye.atiyorum ogretmen bir defter bir kitap yada bir mazeme soyluo. kadin aktif yani dio ben gdiyorum isteyene alirim. calisan var her daim gidemeyen var bebekli olan var . sogukta cocukla cikip eziyet cekecegime banada alirsan cok sevinirim diyorum mesela. calisanlar da siparis verio isteyene de alio kadin tasimasi masimasi mazemeyi gozune gelmio ben olsam aman milletin seyiylemi ugrascam derim😂😂😂

(373 puan) tarafından

Sizin dediğiniz gibi olsa ben Allah razi olsun senden derim hatta para verirken al o kadar ugrasiosun kendi cocugununkine de al canım derim hediyem olsun derim.Ben egolu kendini sinif annesi değilde bakanmış gibi gören sinifta sadece kendi cocuguna odaklanan hatta ogretmenmis gibi diger çocukları azarlayan sinif annelerinden bahsediorm;)Tabiki iyi insan heryerde iyi.Muhakkak vardir iyisi.

-Reklam-
+2 oy
(4,540 puan) tarafından

Bizde sınıf annesi bile yok abartmışlar biraz sanki .

tarafından

Ne güzel bizimkiler neler neler yapıyorlar yetişmek mümkün degil

(4,540 puan) tarafından

Ayak uydurmak zorunda değilsin ki 

+2 oy
(679 puan) tarafından

Çok saçma geldi bana

tarafından

Aynen saçma zaten

+2 oy
(18,446 puan) tarafından

Gün derken tek seferlik bir toplanma mı. Yoksa her gün birinde mi toplanacaklar. Tek seferlik bir şey ise sıkıntı yok bizim öğretmen de havalar ısınmış iken çocuklarla beraber siz de gelin piknik yapalım diyordu. Kaynaşmak güzeldir ya 

(209 puan) tarafından

Bence de güzel ben hasretim böyle şeylere ne yazık ki

(18,446 puan) tarafından

İnsan bazen arıyor böyle ortamları. Biz okul açılınca yapmıştık bir kere öğretmen velilerle tanissin diye. Güzel geçmişti. 

tarafından

Tek seferlik Lee yapıldı bı kaç kere toplandık tanıyalım birbirimizi diye bu gün yapacaklar altın günü gibi her hafta mi yada her gün mü birine misafir olacaklar 

tarafından

Daha dün bı kafede topalndik çocuklar veliler kahvaltı yaptık  cuma günü de gün baslatacaklar 

(22,689 puan) tarafından

Kız gergin olur mu. Kim ister hergun birinde toplanmayi. Haftada 1 ayda 1 falandir

+1 oy
(4,006 puan) tarafından

Bunlarda iyice saçmaladı 

tarafından

He valla

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Hiç benlik değil ben olsam katılmazdım 

tarafından

Bende katilmiycam ama bilgim olmadığı için buraya sorayim dedim 

+1 oy
(1,841 puan) tarafından

Ben tek tabancayım kimseye uyamam kimseyi çekemem 😎

tarafından

En iyisi

+1 oy
(4,156 puan) tarafından

Hiç sevmiyorum bence bu durum çocukları sınıf içinde gruplasmaya bile itebilir 

tarafından

Zaten öyle olmuş o kişilerin çocukları okulda annelrimiz arkadaş bizde arkadaşız deyip kimseyi almıyorlar aralarına 

(4,156 puan) tarafından

Olması çok muhtemel bı durum zaten şaşırmadım canım 

+1 oy
(23,102 puan) tarafından

Zorunlu değil katılmak bence ama güzel bişey 

tarafından

Güzel değil işte gün olayı saçma belki benim durumum evim bütçem musayit değildir onca kişiyi agirlayama 

(23,102 puan) tarafından

Tabi o yönden sıkıntı ya olan var olmayan var

+1 oy
(4,053 puan) tarafından

Müdüre yada milli eğitime şikayet etsene. Sınıf annesi yasak . Ismini ne koydukları önemli değil. Çünkü insanlar kendilerini bir halt sanıp bu gibi  durumlarda burnunu her şeye sokuyor.

tarafından

Aynen bı görsen butunlari düşse eğilip almazlar bı gruplaşma 

+1 oy
(204 puan) tarafından

Hani bizde yapıyoruz beraber parka gitmeyi veya evlerde buluşmayı ama onuda ayda bir.. sizinkiler fazlaya kaçmış..

tarafından

Nasıl yapiyirsunuz ayda bı de olsa gereksiz ne gerek var yani cocuklarimiz aynı sınıfta diye biz niye gün yapiyrouz bekli benim durumum yok o kdar kisilyi ağırlamaya e yapmayınca hem sen hem çocuğun duslaniyir onlar guruplasiyir

(204 puan) tarafından

İyide zorla gel güne gir mi diyorlar size... 

+1 oy
(6,540 puan) tarafından

Benim ki krese gidiyo. Ben calisiyorum. Dunyadan haberim yok yani. Sadece 2-3 kisiyi taniyorum aksamlari cikista tanistik onlarla da. 

Bosver ayak uydurmak zorunda degilsin. 

Bi de bende mi bi anormallik var bilmiyorum ama hergun hergun nasil toplanmaya vakit buluyolar. Evin gunluk isleri bile insanin baya vaktini aliyo. Ortalik toplama,supurme,yemek yapma,mutfagi toplama,camasir derken benim yarim gunum gidiyo. Bu insanlarin evlerinde hic mi isleri olmuyo ben mi beceriksizim ya da bilemedim. 

Hafta da 1-2 olabilir ama fazlasi bana gore normal degil. 

Bosver sende ayak uydurma arada bi duruma gore gidersin.

+1 oy
(22,689 puan) tarafından

Hoşuna gitmiyorsa katılmak zorunda değilsin. Bizim sınıfta olsa ben seve seve katılırdım. 

+1 oy
(2,012 puan) tarafından

Benim oğlum 2 ci sınıfta ama anaokul arkadaslarının velileriyle hala görüşürüz 2 3 haftada bi toplanırız müsait olan gelir

+1 oy
(209 puan) tarafından

Bence güzel bişey canm. Bizim de böyle bişey yok hiç.  Güzel toplanılacak abartmamak lazm tabi bizim okul da görüyoruz Bi selam bile vermezler bence kıymetini bil tabi gün istemiyorsan  katılmak zorunda degilsin

+1 oy
(11,854 puan) tarafından

Her yerde böyle şeyler olacak diye bir şey yok ve sende hoşuna gitmiyorsa ayak uydurmak zorunda değilsin.

Ben geçen sene kızım 4-6 yaş Kuran kursuna giderken orda ki velilerle çok samimi olduk ve hâlâ görüşüyoruz. Hatta orda ki öğretmenimiz de bize katılır bu görüşmelerde. 

Ama bu sene ki velilerle henuz bir etkinlik yapmadık yıl bitti nerdeyse (anasınıfı). Gerçi çoğu geçen senekiyle aynı küçük yer olduğu için birbirmizi tanıyoruz hep.

+1 oy
(2,456 puan) tarafından

Henüz anaokuluna gidiyor oğlum okula ilk toplantıda gidebildim sadece sonra bebeğim oldu gidemedim bir daha. Sevmiyorum çok öyle yüz göz olmayı. 1.sinifa başlayınca da bu şekilde devam ederim muhtemelen. Çocukları üzerinden ego tatmin etmeye çalışan hayatta hiçbir şey başaramamış tek başarısı sınıf annesi olmak olan insanlarla muhatap olamam. Benimde annem sınıf annesiydi ama sadece aidat toplar ve öğretmenler günü hediyesi için organizasyon yapardı. Bizim zamanımızda aidat toplanıyordu evet😄

+1 oy
(5,275 puan) tarafından

Yerinde olsam pek girmem içlerini bu yazdığımı unutma seneye 2 ncı sınıfta bir iki tanesi tek arkadaş olarak kalmış olacak çok farklı ortam farklı dedikodular okul sınif hiç gerek yok mesafe her zaman için iyidir 

0 oy
(1,445 puan) tarafından

9 yıldır veliyim 3 cocugumunda okul etkinlikleri dışında velilerle sık görüşme etkinlik yapma olaylarına girmedim gereksiz buluyorum haa biriyle samımı olursun gider gelirsin o ayrı ama sürekli okul kapılarında kafelerde avm lerde takılmak bana göre değil 

0 oy
tarafından

Ortamda samimi hissetmiyorsan katılma canım ben olsam eglenemiyorsam genel olarak kafam uyusmuyorsa katilmazdim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 317 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 228 göst.
30 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (543 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 381 göst.