+1 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından

Ombre yaptırdım saçıma saçım çok kabarık ve çok dolaştı her banyodan sonra açması zulüm yağlar kremler fayda etmiyo neden böyle oluyo bu tek bende mı oldu herkes temı oluyo anlamadım

4 Cevaplar

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Saç genelde yanınca öyle olur ama sen biraz bakım yap saçlarına, düzleştirici gibi şeyler kullanma toparlar insallah

(404 puan) tarafından

Ay yanmış mı bide bana yanmadı kopmadı bak dedi 

(1,741 puan) tarafından

Canım kopacak kadar yanmamış olsada belliki epey yıpranmış bı sure dinlendir ve sık bakım yap toparlar 

(9,080 puan) tarafından

kopacak kadar yanmasa hike acma isleminden sinra sac kecelesiyor. 8 mayisa randevu aldim bende sarisin olacogumm 8 seneden sonra😂😂 istedigim gibi yapan kuafor bulamiyorum tek bir yer var orasida asiri pahali. ya paraya kiyip san kuaföre gdecem yada sarisin olmucam artik dedim.  arastirmalarim sonucunda sanda calisip ordan ayrilip kendine baska bir isimde salon acan birini buldum.  bana san saçi yap dedim san kuafor onlugunu eski pistlarinda gordugum icin gozum kapali guvenerek randevu aliyorum sana dedim ve aldim . bakalim netice nasil olacak sayfasindaki saclar san kuafor saclarindan gayet guzel isleri var buldugum cocuuuuun 😂

-Reklam-
+1 oy
(1,723 puan) tarafından

Hamile değilseniz keratin bakım toparliyor

+1 oy
(3,990 puan) tarafından

Benimde saçımda boya var ama hiç böyle sorun yaşamadım. Düzleştirici falan kullanıyor musunuz, saçlarınız bayağı yıpranmış olmalı böyle karıştığına göre. 

0 oy
(508 puan) tarafından

Kuruluktan oluyor saçın nemi gidiyor benimde saçım ombreli iken öyle oluyor açıcı uygulayinca yani iyice nemlendirici bir ürün bulursan düzelir ben genelede hindistan cevizi yağı kullaniyordum banyodan önce o baya iyi geliyordu benim saçıma 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 164 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
14 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifffk (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
19 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
30 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu