+5 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Geçen  hafta çarşamba günü özel hastaneye gittim bebeği gördüğünü 5 haftalık olduğu söyledi doktor . Bugün devlet hastanesine gittim karından yine ultrasyon yapıldı kese var bebek yok dediler. Dayanayip akşam acile gittim bu sefer ki doktor da 4 haftalik kese var ama bebek göremedim dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu 

22 Cevaplar

+5 oy
(16 puan) tarafından

Hafta pardon 

-Reklam-
+5 oy
(1,001 puan) tarafından

Korkma canım keşke yine özele gitseydin. Devletteki cihazlar eski ve düzgün çalışmıyor maalesef 

(16 puan) tarafından

Umarım makineden kaynaklıdır 

+4 oy
(371 puan) tarafından

4 aylık mı haftalık mı 

(2,173 puan) tarafından

Kız 4 aylık bebek anne karnında nasıl görünmesin 😂

(600 puan) tarafından

Bende guldum buna😂

(16 puan) tarafından

Yanlış yazmışım 4 hafta :))

+4 oy
(1,631 puan) tarafından

İçini rahat tut 5. Haftadan sonra görünmeye başlıyor zaten stres yapma şuan nokta kadar var yok öyle düşün. Adetinden hesaplarsan kaç haftalık şuan 

(16 puan) tarafından

Benim adet tarihim hep geç olduğu için oradan anlayamıyorum maalesef kistimden kaynaklı. Ama geçen haftaki doktor 5 haftalık görüyorum dedi bugün mi böyle diyince çok kararsız kaldım ve tuhafım 

(1,631 puan) tarafından

Yani haftası bebeğin kilosu gibi şeyler tahmini veriler cihazdan bakıp değerlendiriliyor hiçbir zaman tamam bu doğrudur kesin diyemeyiz örneği çok fazla. Bazen haftasına göre geride derler bazen önde derler bunlara fazla fark yoksa takılmamak lazım yani yolun çok başındasin o yüzden diyorum benzer şeylerle karsilasman çok olası. Bı iki hafta sonra daha net olur endişe etme

+4 oy
(8,606 puan) tarafından

Benimde 4-5 haaftalık filandı görünmedi diye hatırlıyorum. Kese var bebek yok demişti hatta. 8 ö haftada gel demişti ben 7. Haftada gittim hatta bide bana erken gelmişsin diye laf soktu. Ama bi baktıkki oğlumun kalbi atıyor herhangi bir sıkıntısı yok. Ogün çok üzüldüm eve nasıl gittiğimi bilmiyorum boş gebelikmi diye stres yaptım ağladım boşunaymış. Sende kafayı takma bu haftalarda normal biraz daha geçsin tekrar öyle git. 

+4 oy
(1,493 puan) tarafından

Bebek var mı yok mu bilmem canım ama benimde başıma böyle bi durum geldi 

İkinci gebeliğim plansız oldu düzensiz adet yüzünden hamile olduğumu anlayamadım sonra içime şüphe girdi test yapmak istedim iki tane test yaptım çizgiler çok netti hemen acile gittim 6 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor kalp atışı vardı dinletti müsait bi zamanda gel kan ver dedi aynı doktora randevu bulamadım farklı bi doktora gittim hamileyim değer baktırmak istiyorum dedim önce muayene edeyim dedi yattım karnımdan baktı ee kese var bebek yok dedi emin misiniz hocam kalp atışını dinledik dedim nasıl yaa yok görünmüyor dedi sonra alttan baktı haa tamam tamam burdaymış dedi ikisi de devlet hastanesiydi sonra aklıma yatmadı tekrar özele gittim 

(1,493 puan) tarafından

Bir de ben iki çocuğuma da özele gittim ilk bebeğimde 12 haftaya kadar özele gittim sonra şehir hastanesi iyi dediler oraya gitmek istedim orda devam ettim ama makineleri çok kötüydü bebeği bebek gibi göstermiyordu hiç bir yeri belli olmuyordu doktorların ilgisizliği yüzünden tekrar kendi özel doktoruma gittim ikinci de zaten ilk muayene sonrası aynı doktoruma gittim ama özel hastanedeki cihazlar ve devletteki cihazlar farklı oluyor oğlum özel ve devlet hastanesi ultrasonları hala duruyor özeldekinde ağzı ellerinin tırnakları bile gözüküyor ama devlet hastanesinde bebek bebek değil de zombi gibi duruyor kısacası cihazları iyi olmadığı için ilerki zamanlarda görünebilir bence tekrar bi özele git ya da bir hafta bekle tekrar devlete git 

+4 oy
(429 puan) tarafından

Benim başıma geldi canım 8 hastalıktan kalp atışı duyuldu o yüzden stres yapma

+4 oy
(387 puan) tarafından

5-6 haftalarda zaten bebeği görmek kolay değil. Devlet Hastanesi'ne gitmişsen, oradaki cihazlar da eskidir. +7+8  sonrasında daha belirgin görülüyor diye biliyorum.

+4 oy
(91 puan) tarafından

Canım o ilk gittiğin gördüm diyen de bebeği değil keseyi görmüştür kesin. Bebek küçük nasıl görüncek 4 5 haftada sadece kese görünür. Betadan takip et düzenli artıyorsa sıkıntı yoktur stres yapma sakin ol inşallah bir iki haftaya görünür

+3 oy
(11,059 puan) tarafından

O haftalarda benimde sadece kese vardı bebek yoktu 7+5 de bebek göründü kalp atışını o zaman duyduk 

+3 oy
(1,230 puan) tarafından

E tamam da canım 4yada 5 haftalikta zaten Bebek görünmez ki .6,7,8 haftalikta görülür 

+3 oy
(174 puan) tarafından

Insallah görürsün .bende 5. Haftada keseyi gordu  7+4 bebegi görüp kalp atışını dinlettirdi 

+3 oy
(405 puan) tarafından

7. Haftalık gitmiştim kese var bebek yok demişti 9 haftada göründü kalp atışını o zaman dinlemiştim. 

+3 oy
(802 puan) tarafından

Çok normal canım daha çok erken her yerin ultrasonu aynı kalitede olmuyor bende yaşamıştım böyle bi durum 2 hafta bekle derim ozmn kalp atışında bebegidi görürsün regle göre 5 haftalık olabilirsin ama bebek regl olduğun ilk gün döllenmediki daha çok küçük genelde alttan bakarlar bu haftada hiç uğraşma onunla bekle 1  2 hafta  rahatlıkla görebilirsin bebeği gören olduysa rahat ol boş gebelik değil demekki ultrason farklı doktor tecrübesi çok önemli benim tanıdığım var ne özel ne devlette 8. Haftaya kadar göremediler kürtaj olman gerek dediler maşallah sağlıkla kucağında şimdi bebeği 

+3 oy
(3,324 puan) tarafından

Arkadaşımın başına geldi onada kese var bebek yok dendi 2 aylıkken gösterdi bebiş kendini şuan 10 günlük falan bebek doğdu :)@

+3 oy
(139 puan) tarafından

1. Yani doktor aynı ultrason cihazı önemli. İlk firsatta ilk özele gittiğin doktora git.

+2 oy
(63 puan) tarafından

Bizde 5 haftallikken göremedi. 8 haftalikken gittgde duydm kalp atisini

+1 oy
(1,210 puan) tarafından

Kız ben 5 haftalık gittiğimde kese. Bile yeni yeni oluştuğu için şekli bozuktu bebeği nasıl gorsun 7.haftanin sonunda nokta kadar bir şey vardı benim görmeyip doktorun gördüğü kalp atışını dinledik 5 haftalık adetin yeni gecikmiş oluyor sabret tutunmasını bekle önce 🤭🫣

+1 oy
(1,131 puan) tarafından

Kese 5 haftalık iken bebekde 6-7 civarı görünüyor 8 de kalp atışı biraz acele etmeyın bekleyın bende ilk gebelikte doktora erken gıderek hataya düştüm bolca stres yaşadım yok kese var bebek yok vs şeklinde 2.gebelıkte bekledım 15 gün sonra gittim herseyı gördük 

+1 oy
(1,585 puan) tarafından

Aynı durumu yaşadım hatta doktor ilaç vereyim kese düşsün dedi başka doktora gittim kanaman oldu mu falan dedi kan tahlili yaptı alt ultrason baktı hafif kalp atışı geliyor 2 hafta sonra bakalım dedi baktık şuan 4 yaşında

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.

Kategoriler

1,451,603 soru

23,832,280 cevap

318,937 kullanıcı

...