0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (1,758 puan) tarafından

Ben çocuğumu çok uzun saatlerde uyutuyorum. Ve genelde hep çok ağlıyor. Artık tramva oluştu. Uyutmaya korkuyorum. Uyku saati gelince nefret ediyorum. Uykusu geldiği halde uyumuyor.

Siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

6 Cevaplar

0 oy
(4,312 puan) tarafından

O zamanlarda başlamıştık ben yanına uzanıyorum uyuyor 

(1,758 puan) tarafından

Ben böyle yapınca kalkıp gidiyor yanımdan. Ya da gitmese bile bir buçuk saati buluyor. 

(4,312 puan) tarafından

Işıkları tamamen kapatıyorum canım kalksa da bı yere gidemeyince gelip yatardı tekrar 

-Reklam-
0 oy
(2,231 puan) tarafından

4 senedir uyutuyorum 2 saati buluyor uyutmamnm hergun söylenerek geçiyor ve artık uyku saati gelecek diye alt üstüm gündüz uykusu u bıraktı çok oldu geceyede çok zor dalar gündüzüde öyleydi gerçekten uyumayan çocuk uyumuyor çocuğun fıtratı neyse o...asla değişmiyor Allah yardım etsin biz annelere peygamber sabrı versin.. sokakta rezil uyuyan kucakta orda burda arabada uyuyan çocuk görünce taktir ediyorum çocukları ve alnından öpesim geliyor 

(1,758 puan) tarafından

:( inşallah düzelirler ya

0 oy
(2,831 puan) tarafından

17 aylık, 9.ayda desteksiz başladık. İlk zaman çok uzun sürdü 2 saati bulduğu oldu. Şimdi uykusu belli saatte geliyor yatıp uyuyor benimle. Uyuyunca alıyorum ama gece 59 kere kalkmaya başladı 2-3 aydır. Hele misafirlikte isek ve uyku saati oynamasindan ilgiden kactiysa 1-2 yi bulduğu bile oluyor. 18.aylar tam atak zamanı, uyku gerilemesi, ayrılık kaygısı dönemleri. Zor dostum. Sana da sabırlar diliyorum 

(1,758 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️ 

0 oy
(1,645 puan) tarafından

Doğduğundan beri 2 çocuğumu da sallayarak uyutuyordum istemeyerek kolik bebeklerdeki ikisi de asla uyumazlar ağlarlardı bir tek sallayınca uyurlardı şu an birisi 3 yaşında diğeri 18 aylık büyük oğlum ara ara çok nadir de olsa sallanarak uyumak istiyor ama çok sık değil kendi kendine uyuyor genelde küçük oğlum 2 haftadır saat 21.00 de kendine göre düzen kurdu saat 21.00 olunca bir yere yatıp uyuyor 😂ama yatağına yatırınca uyumuyor odada biz otururken o yerde kendi kendine uyuyor alıp yatağına götürüyorum iyice dalınca çok iyi oldu bu durum ben ekstra bişey yapmadım 2 hafta öncesine kadar sallıyordum ama dediğim gibi birden kendi kendine düzen kurdu uyumaya başladı 

(1,758 puan) tarafından

Maşallah inşallah böyle devam eder. 

(1,645 puan) tarafından

Bende tekrar bozulur mu diye düşünüyorum çünkü büyük oğlumu daha 3.4 ay önce sallayarak uyutuyordum asla uyumazdı sallanmayınca inşallah küçük oğlum bu şekilde devam eder tekrar sallanmak istemez 

Sanada kolaylıklar dilerim birincisi yemeyen ikincisi uyumayan çocuk en zor çocuklar olabilir benim için ilk oğlum çok ağlardı küçükken sallar uyuturdum ama uyuyunca kalkmazdı küçük oğlum kolay uyur ama saat başı kalkardı 2 hafta öncesine kadar nolduysa bu iki haftada oldu kendi kendine uyuması gece hiç uyanmaması anlayamadım bende mesela saat 23.00 00.00 dan önce uyumazdı sallayarak zor uyuturdum şimdi çok şükür düzeldi tekrar bozulmazsa eğer :)

0 oy
(594 puan) tarafından

Tam bir saattir sallıyorum zor uyuyor 

(1,758 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

(594 puan) tarafından

Amin cümlemizin canım çok zor 

0 oy
(9,937 puan) tarafından

İsıkları kapatıyodum yanımda uyodu  emziriyodum 

(1,758 puan) tarafından

Emmiyor ya benimki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 256 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,611 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 471 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 835 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,297 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 109 göst.
2 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,261 soru

24,109,024 cevap

332,851 kullanıcı

...