+4 oy
763 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,147 puan) tarafından

İyi geceler uyku tutmuyor napıyorsunuz ne var ne yok? Sizce evliliğin en kötü yanı ne ? Bence tartışıp kızıp küsüp hiç bir şey yapamamak. Yani sevgiliyken ayrılmak çok kolay ya tartıştın ayrıldın bitti evliyken yani bakıyorsun boşanmak öyle sevgilinden ayrılmak gibi değil çocukların var birine söylesen sebebi bu mu deyip gülecek yani ama zoruna gidiyor işte baba evine gitsen olay büyür kendi kendine küsüp oturmak da o kadar işime gelmiyor ki yani ya çıkıp gitmek istiyorum ya da ağzını burnunu kırmak istiyorum ikisini de yapamıyorum gitsem bebelerimi meraktan ölürüm ağzını burnunu kırsam boşanmak için bir sebep olmuş olur 😂 saçma sapan bir durum yani hani yan baktın kavgası gibi bir şey ama işte insan bir sonuca varamayınca sinir oluyor.

29 Cevaplar

0 oy
önce (811 puan) tarafından

Yani henüz 2 senedir evliyim. Bekarken evlilikte en fazla eşimle bazen sorunlarımız olur hallederiz diyordum. Bu kadar zor değildir diyordum. Ama evliliğin sorumluğu çokmuş. Yani bir evin yükünü taşımak. Herşeyi ile ilgilenmek. Bekarken annem mesela bugün burası temizlenicek derdi ve temizlerdik birlikte. Ama anlıyorum ki o evi çekip çeviren anneymiş. 

Şuan bakıyorum. İyi bir eş olabilmek. Bir evi çekip çevirebilmek bu kadar kolay değilmiş. Üstelik çocuğumuz olmadığı halde bu kadar zor olduğunu dile getiriyorum. Allah'ın izniyle ilk çocuğumuz kucağımıza almamıza 3 hafta falan kaldı. Bide bebeğim doğunca sorumluluklarım dahada artacak. Eşime de bebeğime de yetmeye çalışacam. Belki eşime yeterince yetmeyecem. Bu evliliğimizi nasıl etkileyecek. Yani evliliğin sorumluluğu cidden çok zor

-Reklam-
0 oy
önce (469 puan) tarafından

Evliliğin en kötü yanı eş ailesi ve akrabası

0 oy
önce (1,580 puan) tarafından

Evliliğin en kötü yanı eşim görevdeyken 2 çocuğumunda hasta olması 

0 oy
önce (3,335 puan) tarafından

Iyi yanini goremedim henuz 

0 oy
önce (265 puan) tarafından

Evliliğin en kötü tarafı bence eşin aile tarafıdır kaynana görümce ve eltiler vs bence insan illa kendi ailesindeki gibi rahat olamıyor benim eşim allahtan çok anlayışıdır ama kayinvaldemler çok yargilayicidir Allah'tan uzaktalar çekilecek şey değil ben hamarat vs sürekli ev işi yapmaktan hoşlanan biri değilim hayata bir kere geliyoruz hayatımi içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum ama Allah'tan eşimde benim fikrimde biri hayatı dolu dolu yaşama yanlısı ama kaynamanlara göre değil kadın dedigin sadece yemek temizlik vs yapmalıdır kadının hayat amacı bunlardan ibarettir kayinvaldemlerin yanında farklı role giriyoruz eşimle o yüzden erkek tarafinin ailesidir

0 oy
önce (176 puan) tarafından

Trip atmak net

0 oy
önce (2,891 puan) tarafından

Anlayışsız eş bitmeyen ev işleri 

0 oy
önce (21,074 puan) tarafından

Evli olmak başlı başına kötü bir şey zaten 

0 oy
önce (1,673 puan) tarafından

Eşimin ailesi. Annesi ve ablası Allah düşmanıma bile ver mesn 

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 922 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bercemkaya (571 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 712 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,901 puan) tarafından soruldu
+5 oy
30 cevap 1,066 göst.

Kategoriler

1,448,399 soru

23,790,679 cevap

316,809 kullanıcı

...