+4 oy
1,011 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,143 puan) tarafından

İyi geceler uyku tutmuyor napıyorsunuz ne var ne yok? Sizce evliliğin en kötü yanı ne ? Bence tartışıp kızıp küsüp hiç bir şey yapamamak. Yani sevgiliyken ayrılmak çok kolay ya tartıştın ayrıldın bitti evliyken yani bakıyorsun boşanmak öyle sevgilinden ayrılmak gibi değil çocukların var birine söylesen sebebi bu mu deyip gülecek yani ama zoruna gidiyor işte baba evine gitsen olay büyür kendi kendine küsüp oturmak da o kadar işime gelmiyor ki yani ya çıkıp gitmek istiyorum ya da ağzını burnunu kırmak istiyorum ikisini de yapamıyorum gitsem bebelerimi meraktan ölürüm ağzını burnunu kırsam boşanmak için bir sebep olmuş olur 😂 saçma sapan bir durum yani hani yan baktın kavgası gibi bir şey ama işte insan bir sonuca varamayınca sinir oluyor.

28 Cevaplar

+8 oy
(2,832 puan) tarafından

Evliliğin en kotu yani herbokolog bir esinin olmasıdır. Aksini iddia eden ya kaynanasiyla oturuyordur ya kocası herbokolog değildir 😂

(2,143 puan) tarafından

Hem herbolog hem de ikizler burcu var mı artıran 😂

(2,832 puan) tarafından

malesef benimki de ikizler 😂 kaderimize tüküreyim demek istedim 😂 

(2,143 puan) tarafından
+1

Tüküre tüküre olimpik havuz oldu kaderim 😂

(2,832 puan) tarafından
+1

Ahahahha benimde benimde 😂

(1,652 puan) tarafından

Benimki de ikizler aşırı derecede taşıyor özelliklerini birgün sevdiği şeyi ertesi gün sevmez her şeye böyle yemek kıyafet falan aklınıza ne gelirse bazen şaşırıyorum 

(2,143 puan) tarafından

Gün sürmüyor bacım 2 dk önce iltifat ediyordu gerçekten 2 dk yani sonra bir anda saçma sapan bahaneler bulmaya başladı 

(2,832 puan) tarafından

Benimkide aşırı taşıyor ya birde yükseleni de aslan. Mesela ben derim ki yarın için şu tişörtünü utuluyorum yok ya o olmaz şunu utule der. Sabah beni kaldırır ya o dünkü olan nerde diye. Bugün ıspanak yapayım derim ay bugün et yiyelim der tamam derim eve gelir hani ıspanak der. Bir bebemiz var. Derim ki şu kitap veya su oyuncağı alalım. Yok ben daha güzel buldum der. İyi al derim sonra bir saat sonra link at der. Böyle herşeye muhalefet. Haziranda 4. Yılımız bitiyor ben yaşlandım arkadaşlar, elendim yani 

(1,652 puan) tarafından

Bende 5 yıl olmak üzere öncesinde 3 yıl sevgililik dönemimiz oldu ama böyle değildi ya 😂yine vardı ama bu kadar değildi dün akşam yemek bulamadım menemen yapayım dedim normalde kahvaltı türüne bayılır akşam yemeği tarzı şeyleri pek sevmez güzelce menemen patates kızartması biber kızartması yaptım evlendik evleneli soğanlı menemen yemez dün tutturdu neden soğanlı yapmadın diye sevmiyorsun diye dedim ben mi sevmiyorum dedi yani huyunu bilmesem kendimde suç arayacağım 😂bu arada evlendik evleneli gerçekten soğanlı menemen yemedi 

(2,143 puan) tarafından

Zirveyi oynuyorum sanırım. Biz nişanlandık ertesi gün ben vazgeçtim dedi bir hışım gel yüzüğünü al dedim 5 dk sonra aradı özür diledi bir an kafam karıştı dedi ben de ben istemiyorum artık dedim babasını göndermiş adam bir saat yalvardı ne dediğini bilmiyor gözü korkmuş herhalde iş ciddiye binince pişman olmuş gel affet falan dedi babasına kıyamadım tek yanlışta atarım yüzüğü dedim evlenene kadar ne dediysem oldu köprüyü geçti yine kararsızlıklar son anda plan değiştirmeler devam etti Allah'tan ciddi şeyleri düşünüyor artık konuşmadan önce 😅

(1,652 puan) tarafından

Aaa o da abartmış canım 😂bi de sizde var mı biz mesela bi yere gidiyoruz eşim arabayı parketmek için sürekli otoparkta dönüp duruyor burası olmaz şurası olmaz diye diye pikniğe gidiyoruz mesela arabayı koydu bi yere yarım saat geçmeden diğer her daha iyiydi dur oraya koyup geleyim diyor bu durumu her dışarı çıkmamızda yaşıyoruz bazen aşırı sinir oluyorum merak ettim sizde de varmı bu durum 😂

(2,832 puan) tarafından

Happymommy arkadaşım seninki de gerçekten abartmış ama 😂 

Yamukprenses Sana yemin ediyorum benim eşim bu ya. Aynı adamla mi evliyiz dedim 😂 gideceğimiz yere asla acele etmeyiz, 0 kaygı. Otoparkimiz en az yarım saat sürer. Benim eşimde birde arabacidir zaten sanayide muhasebeci 😂 önceki arabamız BMW idi yeri öpüyordu resmen basıktı. Mesela sokağa koyacağız baş taraf olmaz vururlar, son taraf olmaz vururlar. Kocaaa yolda yer olur bir sürü. Eşim otoparka ücretli koyar onda bile yer beğenmesi 15 dkdir. Neden derim. Sokakta güzel durmuyor der. Şimdiki arabamız Captiva yine, bu daha da zor. Araba jeep tarzı olduğu için uzun ve geniş. Buraya sığmaz, burdan çıkmaz, burası güzel değil, önde şahinci var olmaz derken 1 saati buluyoruz 😂

(2,143 puan) tarafından

Ben hastanede bayıldım hemşireler damar yolu arıyor eşim dedi ki heh gözünü açtı siz serumu takana kadar ben arabanın yönünü çevirip geleyip aceleden istediğim yere koyamadım 😅😅

(2,829 puan) tarafından

Aklıma yersiz bir çığlık atma geldi şuraya da bayilayim derdim sanırım o an😅

(29 puan) tarafından

Ne övmüşsünüz ya 

(3,076 puan) tarafından

Kızlar kızlar ben ikizler burcuyum bide benim adamın halini düşünün 🤸🏻‍♀️🤪 🤣🤣

(2,832 puan) tarafından

@sulenaz aynen kanka overiz masallah bizim kocalara 🧿 Allah seninkine de versin 

@MinnieMouse arkadaşım Allah'tan sabirlar diliyorum 😂 

@Happymommy ahahah kız valla kahkaha attım yaa demek ki hepsi aynıymış 😂 bu adamlarla ne yapacağız hiç bilmiyorum

(2,832 puan) tarafından

@1996 Anne bunlar daha hiç birşey 😂 ikizler kesinlikle dengeli dengesiz oluyor

(3,076 puan) tarafından

@Cansuece amin canım amiiinn 😄😄

(2,143 puan) tarafından

Sabah kalktık çocukların balıklarından biri ölmüş çok üzüldük eşim işte çocuklara gösterme ben akşam aynısından getirirm falan dedi şimdi de mesaj atış aman at sifonu çek ölele ölünmez hayatın gerçeklerini öğrensinler diyor 😅

(4,024 puan) tarafından

Abov bende ikizler burcuyum 

Eşimde aslan Burcu 

Acaba eşim benim hakkımda ne düşünüyor 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(1,049 puan) tarafından
+1

Bende ikizler burcuyum eşimde benden dert yanıyor🤣 ararım akşam şu yemeği yapacam diye tamam der kararsız olduğum için tekrardan düşünüp yemek arayışına girerim hele kıyafet ayakkabı alırken ömrümden ömür gidiyor 😂huyum batasıca erken yaşlanacam düşüne düşüne 🤦🏼‍♀️😂

(3,407 puan) tarafından

Helal kız valla bir + da benden 

(1,652 puan) tarafından

Cansuece bu yazdığından sonra bende aynı kişiyle mi evliyiz dedim hahah tek fark galerici olması eskiden beğendiği arabayı süslerdi dediğin gibi arabalar yere yapışık olurdu şimdi allahtan arabayla çok uğraştırdığı için bu huyu biraz azaldı otopark kısmında bazen aşırı sinir oluyorum ya her nereye gidersek gidelim yarım saat yer beğenir koyar koyar çıkar

Benim ikinci doğumum ani oldu ev işimi yaptım oturdum suyum geldi eşimi aradım eşim geldi büyük oğlumu babaanneye bıraktık hastaneye gideceğimiz yol kötü eşimde panikten o yere yapışık olan arabasıyla gelmiş gidiyoruz ama kaplumbağa hızlıyla kavislerden geçerken hele 10 dk sürüyor resmen neyse bi şekilde gittik hastanenin önüne ücretli otopark var akşam saati 17.30 civarı boş eşim arabayı kpydu hastaneye yakın olan yere hazırlanıyorum eşim tutup indirsin diye bir dk durabilir misin burası olmadı çok kenarda gelen giden çizer dedi ya ne diyorsun doğuracam şimdi dedim indi aldı beni hastaneye girdik doğurdum artık doğurduğuna göre şu arabanın yerini değiştirip geleyim mi dedi 😂😂😂

(2,832 puan) tarafından

Ahahahah gerçekten aynı kişiler bunlar ya 😂 adı da emre de bayilayim su kenara 😂 iyi Allah'tan doğurmani beklemiş 😂 bikmistim artık şu yeri öpen arabalardan. Birde kasislerde vurunca sağa çekip neresi olursa olsun fark etmez çekip altına bakiyolar ya beni öldürüyor 😂

(2,832 puan) tarafından

@Zehra_2020 ahaha valla bir ikizler burcuyla yaşamak zor arkadaşım 😂 

@yaprak dokumu sizinkisi tam denk gelmiş ya ikimizde inat misiniz 😂 sizin evde de hiç savaşları oluyor mu 😂 

@Arzem34 herşeyi bilen koca zor arkadaşım ya 😂 kaynana mi o mu dersen bence koca daha zor 

-Reklam-
+5 oy
(803 puan) tarafından

Evliliğin en kötü yanı kötü birine denk gelmektir . O kadar derdim sıkıntım problemim var hem maddi hem manevi hem eş ailesi hem kendi tarafım vs vs . Ama kocam iyi insan iyi eş iyi baba  olduğu için bugün üzülüp yarın unutuyorum. Allah kimseyi zalime nasip etmesin . 

(2,143 puan) tarafından

Amin amin canım çok şükür bu tür şeyler gelip geçici

(1,854 puan) tarafından

Buna kesinlikle katılıyorum . Yeşil yaprakta eden koca kara toprakta. .

+5 oy
tarafından

Yatakta çapraz yatamamak

(1,741 puan) tarafından

Heh ya aradığım yorum bence en Zor şey biriyle uyumaya alışmak ya çok zor bişey horultu hırıltı arada üzerine gelen kol bacak yorganı çeker t.ton hep açıkta kalır dönsen donemezsin kolunu atsan çarpar ay çok zor buna alışan herşeye alışır 😆

+4 oy
(5,972 puan) tarafından

Bence en kötü yanı eşinle yüzgöz olmak. Sevgiliyken her şeyin bir seviyesi var, hoş şimdi de var bizim ama ev arkadaşı olunca ister istemez belli bir eşik aşılıyor. Eşimin çıktığı tuvalete girmek zorunda değildim mesela flört ederken😂 Ya da burun boğaz temizleme seslerini duymak zorunda değildim 😄

Kıymet bilme azalıyor evliyken. Sevgiliyken daha az üzerdim ben eşimi, şimdi hele de çocuktan sonra bozdurup bozdurup harcıyorum 😶 Dilerim bir gün kredim bitmez 😄

Özlemeye fırsat verememek kötü bir de evlilikte. Sevgiliyken eşimi çok özlerdim. Buluşmak için heyecanlı ve özlem dolu olurdum. Şimdi özlemek için arada arkadaşlarına gitsin uzak kalalım istiyorum 😄

(2,143 puan) tarafından

Mükemmel özet geçmişsin ekleme yapmaya gerek yok hiç 🤌🏻

(3,076 puan) tarafından

Ayyy en güzel yorum 💯😄 hele ki şu burun boğaz temizleme olayı var ya gırtlaklayasım geliyor bak sinirlendim yazarken bile 🤮🫠

+2 oy
(1,628 puan) tarafından

Kesinlikle bugün boğmak istiyordum çıkıp gitmek istiyordum bosadim kestim astım bir ton şey yaptım ağladım saydım sövdüm o saydı derken sonra baktım barismisiz 🤣🤣

(2,777 puan) tarafından

Esma, senin durumun öyle olmamalıydı ya 😊 siz birbirinize hasretsiniz

(1,628 puan) tarafından

Bizimki daha beter yavrularım sjsj 

En az 2 ayda bir büyük bir patlama yaşıyoruz sjjs

Happy mommm allah kolaylık versin

(2,143 puan) tarafından

Bizim de rutin oldu artık 2 hfta iyiysek mutlaka b.ktan bir sebepten 2 gün küsüyoruz

(2,777 puan) tarafından

Esma seninki uzak, kavga edecek ne buluyon

(1,628 puan) tarafından

Kıskançlığı 😄

+2 oy
(1,652 puan) tarafından

Sürekli sorumluluk halinde olmak yani ben birgün gündüz iki saat yatıp uyusam evin bazı işleri aksıyor sürekli bi karın doyurma kirli yıkama ev temizleme halinde olmak hele bir yere gidip gelince o işler 2x artıyor 😂benim ilk sıraya vereceğim şey bu olur ikincisi de senin anlattığın durum tartışma kavga anında boğup öldüresim geliyor sonra hıhıhıhı diye pis pis sırıtarak geliyor daha çok sinirlenirim bozuluyor kendisi hiç bişeyi 5 dk dan fazla kafaya takmayan bir eş bende tam tersi aklıma geldikçe üzülürüm 😂

+1 oy
tarafından

Eş ailesi ile de evlenmek 

(2,143 puan) tarafından

Kötü çıkarsa çok zor ya 

tarafından

Aynen öyle

+1 oy
(1,625 puan) tarafından

Evliliğin en kötü yanı kocamın tarafı😄

(2,143 puan) tarafından

Kocam dahil yalnız 😂

(1,625 puan) tarafından

Ee tabi kocamda o taraflı😂😂

(2,143 puan) tarafından
+1

Tabi ki son anda pat döner ailesini seçer 

+1 oy
(18,634 puan) tarafından

Benim evliliğimin en kötü yanı kaynanam. Şükür ki birlik değiliz. Kalan şeyler de evliliğin tadı tuzu zaten.

(2,143 puan) tarafından

Hii kötüyse eyvah yani eyvah 

+1 oy
(454 puan) tarafından

Sürekli kavga ediyoruz sevgiliyken ayrılırım diye ödü kopuyordu her kavgada bin defa arayıp özür dilerdi şuan kavga ettiğimizde yüzüme bakmıyor geri iadesi olsaydı keşke ö.k.ü.z😂

(2,143 puan) tarafından

Kaybetme korkusu kalmıyor çünkü hepsi aynı fabrika çıkışlı valla 

+1 oy
(1,035 puan) tarafından

İnsanın gururuna dokunuyo öyle  pat diye bi laf ediyo. O an herşey bitsin istiyosun ama çocuk var babasını seviyo işte yapamıyosun o an hiç bişey. Ama kocayla bi şekilde yoluna koyuyorsun benimki hiç bişey olmamış gibi gelip sataşıyo barışmak için. Bana göre evliliğin kötü yanı eşin ailesi . Yani evlilikten nefret etme sebebim bu. Öyle bişey ki senin rahat etmen kocanla gezmen tozman keyfine bakman bile birilerine batabiliyo.

(1,035 puan) tarafından

Eskisi kadar etkilenmiyor ama mesela plan yapıoruz çocuğu okula bırakıp gezcez. Ailesi arıyor bizi şuraya bırak buraya götür baban orda trafiğe giremiyo bahaneleriyle planımın içine ediliyor. Beni en çok sinir eden şey bu aralar bu.evliliğimin ilk yılları b*k gibiydi annesi babası yüzünden 

(2,143 puan) tarafından

Eşin de ben taksi miyim dese keşke demezler ama bir kere olur iki kere olur sürekli plan bozulmaz ki 

(1,652 puan) tarafından

Bu düşünceye çooook fazla katılıyorum insan eşinden evinden memnun olsa bile ailesi her şeye burnunu sokan bireylerse zorlaşıyor 

Mesele biz balayına giderken kaynanamlar görümcemler de gittiğimiz şehre tatil yapmaya geldiler üstelik bizim gittiğimiz otele gitmek istemişler ama boş oda olmadığı için 2 saat uzaklıktaki otele gitmişlerdi sinirlerim oturup oturup kalkmıştı bir de üstüne instagramdan paylaşım yapmışlardı gören herkes balayına beraber mi gittiniz diye dalga geçmişti benimle 

Kayseri de oturuyoruz ilk oğluma hamileyim aşırı nefes darlığı yaşıyorum eşime işteyken mesaj attım akşam Erciyes’e çıkalım belki rahat nefes alırım yarım saat dedim oranın havası serin ve temiz olduğu için dedim biz Erciyes’e gittik sonra eşim hadi Nevşehir’e gidelim dedi gittik gezdik foto paylaştım kaynanam hemen bizi niye götürmediniz bizde giderdik dedi evde boşanmış 40 yaşında kaynım var her işlerini görebilir ama illa bize bulaşırlardı bi yere gidecek olsak beraber gidelim derlerdi piknik planı yapsam yırtık dondan çıkar gibi çıkarlardı 1 hafta evlerine gitmeyeyim gittiğimde somurtur otururlardı  şu an 2 çoçuğum var biri 3 yaş diğeri 17 aylık 2 senedir ekstra bişey olmadığı zamanlar ayda 1 kere anca gidiyorum bu yaz tatile gittik o kadar güzeldi kiiii ilk defa çekirdek ailemle plan yapıp gittik tadı damağımda kaldı onlarla gitsem gittiğimden bişey anlamıyordum hemen eve dönmek istiyordum ama bu sene çok iyi oldu eşime de söyledim hoşuma gittiğini tamamen 1 senedir her şeyi onlarsız yapıyorum misss gibi Allah böyle ailelere akıl fikir versin çocuklarını evlendirmek için çabalıyorlar sonra da huzur bozmak istiyorlar 

(2,143 puan) tarafından

Benim kaynanam beni götürün demezdi de eşim süreli annem de gelsin derdi bir ara hep karşı çıktım tabi alışsa bu sefer o diyecek ben de geleyim diye en son o zaman annem de gelsin dedim de bir daha konusunu açmadı 

(1,035 puan) tarafından

İlk iki sene aynı sokaktaydık Allahım düşününce bile nefret geliyo. Şu geldi gel halan geldi gel teyzen geldi sizde gelin yada size geliyor. Bi rahat yoktu. Gezmeye giderdik laf sokardı. Eşim perde taksa bizim evde takmıyon burda niye taktın deyip eşimi darlardı. Hamileyken eşim bulaşık makinasını boşalttı diye laf soktu. Anlatsam roman olur. Ama şimdi sorsan hiçbişeye laf etmediler hiç karışmadılar. Amaan en iyisi takmamak hocayla yemek içmek yoksa hayat zindan oluyo stres hastalık getiriyo Allah korusun. 

+1 oy
(5,395 puan) tarafından

Askim o kadar haklisin ki hic bu acidsn bakmamistim 🤭 bende aileler ya benim esimle aramda sorun yok cok sukur 

(2,143 puan) tarafından

Yani bu da sorun sayılmaz her evlilkte var da aile işin içine girince kötü oluyor 

+1 oy
(487 puan) tarafından

Evliliğin en kötü yanı bir daha asla bekarlık günlerime dönemeyecek olmam:( bir şeye sinirlensem kızsam başımı alır giderdim alışveriştir gezmedir tozmadır herşeyden herkesten bağımsızdım,ama şimdi öyle değil:( 

(2,143 puan) tarafından

Off son günlerde o kadar canımı sıkıyor ki bu durum. 2 çocukla babamın evine bile gidemiyorum kaldı ki alışveriş gezip tozma yani yaşıtlarıma o kadar özeniyorum ki kaç gündür bekar arkadaşlarım var buluşuyorlar örgü örüyorlar bakım yaptırıyorlar geziyorlar ben de evden izliyorum bir de şikayet ediyorlar evlenemedik diye bilmeyen de bir şey var sanıyor

(487 puan) tarafından

Gerçekten öyle şuan ki aklım olsa biraz daha tadını çıkarıp öyle evlenmeyi düşünürdüm.çok şükür sevdiğim adamla evlendim çok güzel giden bi evliliğim var ama insan yinede özlüyor işte:(

+1 oy
tarafından

Evliliğin kötü yanı yoktur. Kötü eş vardır. Evliliğin tartışması tuzu biberi. Kötü yanı her güne hakaretle uyanmak kavga seslerine kalkmak. Ah bugün ne yapacak. Sessiz kalırsam bitermi. Gene evden kovarsa ben nereye giderim çocuklar ne olur. Ailem ile imtihan oldum. Gecinemeyen anne babanın çocuğuyum. Halada tranvasi var. O yüzden evliliğin kötü yanı yok. Kötü eş var. Anlaşamayan eş var. Öyle işte...

+1 oy
(1,177 puan) tarafından

Kocan ıyıyse masalın sonu mutlu bıter

+1 oy
(5,531 puan) tarafından

Evliliğin en kötü yanı 

Sadece eşinle değil, ailesiyle de uğraşmak 

0 oy
(1,633 puan) tarafından

En kötüsü mutsuz bi evliliğin içinde olmak kaçsan kaçacak kadar büyük bi sebep yok dursan duracak kadar büyük bi sebep yok kavga gürültü çözülürde evlilikte artık mutsuzsa insan yüzü gülsede kalbi ağırır  bide zalim bi adamın elinde kaçacak gücünün olmaması ve katlanmak zorunda olduğunu bilmek 

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyo içimden şarkısı geldi evlilik tamda öyle garip bişey işte 😁

0 oy
(1,659 puan) tarafından

2 yıllık evli birisi olarak söylüyorum aşk evlilik için yeterli değil bir süre sonra aynı evde yaşayıp birbirinizi sürekli gördüğünüz için aşk bitiyor ve çevrem de de evlendikten sonra aşkın kalmadığını çoğu insandan görüyorum o yüzden insan anlasabildigi kafasının kafasına uyduğu biriyle de düşünmeli evliliği bir süre sonra aşk biter uyum kalır uyumsuzluğun da olduğu bir evlilik yürümez ve özellikle birbirinize saygı duyuyor musunuz bu önemli 

0 oy
(1,126 puan) tarafından

Yani henüz 2 senedir evliyim. Bekarken evlilikte en fazla eşimle bazen sorunlarımız olur hallederiz diyordum. Bu kadar zor değildir diyordum. Ama evliliğin sorumluğu çokmuş. Yani bir evin yükünü taşımak. Herşeyi ile ilgilenmek. Bekarken annem mesela bugün burası temizlenicek derdi ve temizlerdik birlikte. Ama anlıyorum ki o evi çekip çeviren anneymiş. 

Şuan bakıyorum. İyi bir eş olabilmek. Bir evi çekip çevirebilmek bu kadar kolay değilmiş. Üstelik çocuğumuz olmadığı halde bu kadar zor olduğunu dile getiriyorum. Allah'ın izniyle ilk çocuğumuz kucağımıza almamıza 3 hafta falan kaldı. Bide bebeğim doğunca sorumluluklarım dahada artacak. Eşime de bebeğime de yetmeye çalışacam. Belki eşime yeterince yetmeyecem. Bu evliliğimizi nasıl etkileyecek. Yani evliliğin sorumluluğu cidden çok zor

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 1,144 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bercemkaya (571 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 806 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 349 göst.

Kategoriler

1,474,412 soru

24,138,918 cevap

334,419 kullanıcı

...