+2 oy
849 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Bir davetdesiniz karşı masadan güzel seksi bakımlı bir kadım var ve KOCANIZ gözlerini dikmiş ona bakıyor. Kadın kocanıza bakmıyor ama kocanız kadına bakıyor. Bu durumda ne hisedersiniz? 

21 Cevaplar

+10 oy
(3,154 puan) tarafından

Muhtemelen sizin hissettiğinizi. 

(9 puan) tarafından

Çok mu belli oldu? 

(3,154 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bana yapılabilecek en büyük hakaret olarak algılarım bunu. Bildiğin orada yokmuşum gibi, hiçmişim gibi. Öfkenizde haklısınız..

-Reklam-
+6 oy
(5,472 puan) tarafından

Ben senin sağlıklı düşünecek yaşa gelmeden evlendiğini düşünüyorum. Babaanne postundan hatırlıyorum seni. Evlilik bu değil. Sevgi bu değil. Hayat arkadaşlığı bu değil. Eşinin böyle biri olduğunu bugün öğrenmedin sen. Eminim sevgiliyken de defalarca kez buna maruz kaldın ama ses etmedin. Bir adam bir anda etrafa bakmaya başlamaz. Maya bozuksa gözü hep oynar. Birbirinizi tanımadan, iyice değerlendirmeden evlenmenin sonucu bu. 

(1,870 puan) tarafından
+1

👏👏👏👏 het kelimesine harfiyen katılıyorum 

(163,312 puan) tarafından

+++++++++++++

tarafından

Bolca artılar

(53,809 puan) tarafından

hatirladim 12 de kalkip kahvalti hazirlamayan pijamayla oturan gelin

+5 oy
(354 puan) tarafından

Kocamın kafasını alıp o masaya yapıştırırım ne münasebet kesinlikle eve almam

(9 puan) tarafından

Boşamakta çözüm yoludur

(2 puan) tarafından

Katılıyorum size benden başkaya bakamaz 

+4 oy
(1,615 puan) tarafından

Bende yakışıklı birini gözüme kestirir ona bakarım 

(1,615 puan) tarafından

Yorumumu anlamamıssın beni yargılıyorsun. Ben eşim bakarsa bende onun benim hissetiğimi hissetmesi için aynısını yaparım anlamında yazmısım. Sen kalkmışsın bana burda birbirinizi aldatıyorsunuzdur diyorsun. Aldatma amacıyla yazılan birsey yok.Zinayı haramı biliyorsun iftira atmanında haram olduğunu biliyorsundur umarım

(1,564 puan) tarafından

Tek ben yanlış düşünmemiştim 🥲

tarafından

Gamze valla bende civciv gibi anladım yani eşim başkasına baksa bende bakarım diyorsun civciv haklı

(1,615 puan) tarafından

Anlamasında bir sorun yok evet yanlış anlayabilirsiniz. Bende açıkladım. Benim bahsettiğim nokta beni tanımadan etmeden yargılaması birbirinizi aldatıyorsunuzdur diye iftira atması. Madem zinayı haramı biliyor yaptığının iftira olduğununda farkında olmalı. Karşımızdakine din hükümleri satmakla olmuyor bu işler

(1,615 puan) tarafından

Ahahahahha gerçekten çok güldüm😂 yaptığın şeyin iftira olduğunu nereden mi çıkardım çünkü yapmadığım bişeyi yapmışım gibi söylüyorsun neyse ya anladığım kadarıyla insanları yargılamaktan keyif alan, aksi oldu halde yanlışınızı kabul etmeyen bir insansınız yeterince vakit harcadım size iyi günler

+3 oy
(2 puan) tarafından

Gözünu oyarim heralde o anda😡

+3 oy
(8,649 puan) tarafından

Çok kötü bi durum. Allah akıl fikir versin böylelerine. Bide benim yanımda yapıcak he terbiyesiz derim kalkar masayı terk eder giderim onuda eve almam. 

+3 oy
(2,143 puan) tarafından

Valla bir kere bakıp kafasını çevirmesi başka izlemesi başka direkt ciddili kavga sebebi yani boşanmaya kadar gider 

+2 oy
(3,744 puan) tarafından

Öküzünnn trene baktığı gibi ne diye bakıyor derdim o zaman orada anlardım karakterinin bozuk olduğunu 

+2 oy
tarafından

Ölüm sessizliği olur. Çok kırıcı bı durum. Özellikle yanında sen varken. Durum belli söze gerek yok. Adam olan zaten bakması gereken güzelliği bilir. Onun yaptığına gavatlik denir

+2 oy
tarafından

Bosanma davası açmış hissetitir.

+2 oy
(1,156 puan) tarafından

Nasıl hıssederım bilmıyorum ama galıba onun yaptığını yapmaktansa

Gıder bey veya hanım kımse karsımdakı ona söyler eş diye hıtapta bulundugum sahsın ondan gozlerını alamadıgını bundan sonrakı hayatında veya hayatlarında mutluluklar dıler masadan kalkar giderdım .

Çünkü  demek sadakat demek guven demek bu çok aşagılayıcı olurdu zannımca

Ve en guzel cevap onu kendıyle bas basa bırakıp gitmek olırdı bence

(2,495 puan) tarafından

Ama karşıdakı kadın bakmıyormus bıle onun ne suçu var durduk yere kadını rahatsız etmiş olmazmı

(1,263 puan) tarafından
+1

Allah affetsin çok güldüm Ahahah bide git nikah şahitleri ol :D resmen kadının aklına sokarım diyosun :D

+2 oy
(9,883 puan) tarafından

Giderim o an napem  òyle adamı ben 

+2 oy
(1,570 puan) tarafından

Onu o masaya gömerim hisleri boşver . Naparsiniz diye sor 

+2 oy
(5,148 puan) tarafından

Seninle ayni şeyi hissederdim 

Acaba biz oturup erkeklere baksak, kocalarimiz ne hisseder 

+2 oy
(3,112 puan) tarafından

Bakarsa baktığı yerde kalır çeker giderim benim yanımda öyle dik dik bakamaz bir kadına rezil ederim 

+2 oy
(1,999 puan) tarafından

Kocamı aciz olarak görürüm.

+1 oy
(1,287 puan) tarafından

Senin gibi hissederdim ama senden daha fazla tepki verirdim ağzına ederdim onun dışarda sadece güzel kadınlar değil yakışıklı erkeklerde var adam oluyosa olsun olmuyosa defolsun benim yanımda bile bakmaya cesaret eden ben yokken ne haltlar yiyodur kim bilir terbiyesiz yanındaki kadından da utanmıyor bide, sen öyle giyinsen birden namusu gelir aklına ama sere.fsizin 

0 oy
(1,564 puan) tarafından

Bakmayan erkek mi var herkes kadınlar gibi düşünse ne güzel olurdu şahsen ben güzel veya ilgi çekici bir kadın olduğunda bakmayan erkek daha görmedim 🙂

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Hımm hoş bir durum değil noldu nereye bakıyorsun derim önüne bak felan masa altından ayağına vs vurrum gibime gelıyor denk gelmedım naparım bilmiyorum

0 oy
(726 puan) tarafından

Seven es oyle yapmaz mesela yoldan acik secik bi kadin yuruyo esim gordu an kafasini cevirir bakmaz ve bunu ben yanimda yokkende yapiyo bi arkadasim gormustu bi kere esim marketten cikarken iki kiz esime bakip gulusmus esim kafasini bile kaldirmamis hatta sinirlenmis arkadasim gormus uzaktan boyle gozu surekli disardaysa cok sorun ve esim sevgililil donemimizdede boyleydi bu insanin karakteri de olmali seven insan baskalarina ohle bakamaz ici almaz bence

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 850 göst.
+1 oy
18 cevap 1,043 göst.
+1 oy
21 cevap 505 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Ayselaras (305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
59 cevap 1,878 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler