+3 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından

Ya kızlar bildiğiniz gibi değil su gibi oluyor resmen artık bi dr götüreceğim baksın neden bu şekilde oluyor üstünü de asla örtmüyorum her gece su gibi sürekli üst baş değiştiriyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,558 puan) tarafından

Giydiği kıyafetler pamuklumu çarşafı pamuklumu, pamuklu değilse belki bunlar terletiyor olabilir

(108 puan) tarafından
+1

Yok canım İnan hiç alakası yok onunla onlara da dikkat ediyorum tabi ki ama normal bir atletle yatırsam bile terliyor düşün kış boyu sürekli terliyordu her gece mutlaka üstünü değiştiriyorum 

(1,558 puan) tarafından
+1

Siz yada eşiniz çok terliyormusunuz belki genetik olabilir

-Reklam-
+1 oy
(2,486 puan) tarafından

Oda ısısı çok mu yüksek acaba? Ya da yatağında(döşek/yorgan/yastık) polyester varsa o da terletir. 

(108 puan) tarafından
+1

Canım oda ısısı normal Adana da yaşıyoruz pencere de açık şu an hava da çok iyi

(2,486 puan) tarafından
+1

Ter bezleri çok çalışıyor demek ki. Doktor görmeli o zaman. 

+1 oy
(6,189 puan) tarafından

Eviniz kac derece ? 

Ben usuyunce de terliyorum

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Benimde oğlum çok terler ama genetik bizimki 

0 oy
(1,656 puan) tarafından

Muhakkak geniz etine baktırın derim  

0 oy
(1,690 puan) tarafından

Geniz etinden diye dusunduk aldırdık bes bucuk yasinda yine ayni 2 yasindayken troidlerine baktirdik neden bu kadar terliyor diye doktorumuz bir sorun görmediğini kan değerlerinin normal olduğunu genetik olduğunu söyledi

Bebeklikten beri ayniysa bi troidlerine baktir canim yüksek ihtimal genetiktir 

Bu sene böyle olduysa sadece geniz eti büyümüş olabilir 

Karlı havada bile su içinde kalan bir çocuk oda 18 derece soğuk resmen üstÿ acik oldugu halde su gibi yeni degistirdim

0 oy
(3,321 puan) tarafından

Bnm cocukalr da öyle daha smdi değiştim makineden çıkmış camamsir gbi as kurusun o denli ben sormuştum doktora olabiliyor dedi tahlil falanda yapmadı mecbur degisiyorm ustlerini

0 oy
(367 puan) tarafından

Benim oğlumda 4 yaşına girecek çok terledigi için doktora götürdüm tiroid değerlerine baktı bir tanesi çok hızlı çalışıyormus buda terleme yaparmış istersen bi götür canım 

0 oy
(1,486 puan) tarafından

Balık yağı ver benim yegendede aynısı var doktor balık yağı verin dedi

0 oy
(282 puan) tarafından

Yorumlarda Adanada yaşadığınızı gördüm.Bizde Adanada yasiyoruz.Havalar cok bunaltici şuan.Soguk mu sicakmi belli değil gece ben bi uyaniorm su icindeyim sonra ustumu degistiriorm uzerimi aciorm buseferde usuorm.Pencereler acik zaten.Anlamsiz bi pis hava var dun ve onceki gun yagmur yagdi ama yine hava kalitesi düşük.Gelsin sicaklar artik ona gore davranalim ya.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 398 göst.
+2 oy
6 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,450,619 soru

23,819,732 cevap