0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım eşimin ailesi çok geçimsiz sorunlu insanlar birlik yasamdigimiz için de eşim aldigi tüm parayı babasının eline sayar kendisi de ilk okul çocuğu gibi harçlık alır neyse ben artık katlanamiyiorum kaç kere söyledim bana da ver kenrda dursun belki ihtiyacım olur falan ya bahane yada tamam der ama sonra yine vermez ben artık yoruldum o yüzden en azından ayda küçük te olsa bı miktarda para geçsin elime istiyorum sosyal yardımlar falan var bildiğiniz ve başvuruda bulunabileceğim var mı ve nasıl yapılır yardım edin lütfen eskiden annelrimiz falan alırdı şuan onlardan falan alan var mı yada daha başka bir şey bu arada buyuksehirde yaşamıyoruz malesef bazı belediyeler var sanırım ama 

2 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından

E devlettin arama kısmına yardım yaz oradan cıkıyor sosyal yardım şeyi ben başvurdum ama bana çıkmadı. İnşallah sana çıkar. 

(1,757 puan) tarafından

Olabilir eğer gitme imkanın varsa sosyal yardımlaşma dernekleri var onlara git. Hangi şehirdeysen Google a yaz adresi çıkar hemen 

(7 puan) tarafından

Gerçekten artık dayanacak gibi değil yani binlerce lira para al bana vermeye gelince akrep var sanki bide başı sıkışınca da bana koşar sanki çok para vermiş te

(1,757 puan) tarafından
+1

Bir kere sana koşunca tamam dur getiriyorum de çak eline bir beşlik al senin verdiğin hepsi bu kadar de anlasın. 😀

(7 puan) tarafından

Hahahjajaja gece gece sesli güldüm az daha çocuk uyanacakti kız Allah seni napmasin deneyecem söz ni dahakine :⁠-⁠)

(1,757 puan) tarafından

😁 dene mutlaka 

-Reklam-
0 oy
(1,210 puan) tarafından

Bizim de eline saymıyor ama bütün masraflar bizde sadece yeme içme pazar onlar da onlemini al böyle devam edersen elinde avucunda bir şey kalmaz boşanmaya kadar gider 

(7 puan) tarafından

Yaaa işte keşke erkekler de biraz akil mantık olsa biz ayrıldıktan sonra ne ara Birikim yapacaz diyorum boş boş bakıyor

(1,210 puan) tarafından

Canım ailenin işleyişi kuralları o sekildeyse eşin ne yapabilir ki babasını çiğneyen insan eşini takar mı bunlar evlenirken konusulmasi gereken konular eşimle düzgün konuşmayı denedin mi evde para bırak ihtiyacım oluyor gibisinden

(7 puan) tarafından

Ben ondan hepsini istemiyorum ki bana da her ay ,500 tl bile verse razıyım kullanmasam bile ben birikim yaoan tutumlu bir insanım yani bence bu miktar kimseyi büyük kayıplara sokmaz yanlis miyim:⁠-⁠D

(1,210 puan) tarafından

Siz yeme icmenizi nasıl yapıyorsunuz 

(7 puan) tarafından

Aynı evin içinde yaşıyoruz ve daha üç bekar oğlu var bu sene de bize kat çıkacaklar ama düzen 4 senedir böyle benim iki tane çocuğum var ihtiyacım olur bide beyfendi başı sıkışınca da bana koşar sanki çok para vermiş te 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
+1 oy
4 cevap 190 göst.
+1 oy
1 cevap 60 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,715 soru