Kızlar 34 haftanın içindeyim bebeğim bugün az ve yavaş hareketler ediyo sağ kasık kısmımda sancı oldu bi kaç kez aralıklı zamanlarda sanki çok yürürsün de karnına sancı girer öyle sancı vardı beni korkutan noktası gelişim geriliginden dolayı doktor 37 haftada doğum olur dedi ve kan akışı yavaşlarsa 36 da alırım dedi araştırdıgımda kan akışı durmasını belirtileri bebek hareketinin azalması fln diyo perşembe kontrolün var ama yine aynı şey devam ederse yarın erkenden giderim bilmiyorum belki ben kendi kendime paranoyaklık yapıyo olabilirim hareketleri normaldir ama korktuğum için mi bana öle geliyordur
Çok yorulduysan o yüzdende az hareket ediyordur kafanda ki düşünceleri at bı sakinleş biraz uzan bakalım nasıl hareket edecek daha da için rahat etmezse doktora gidersin bu zamanlar da bebeğin hareketleri çok önemli
O kan akışı yavaşlar durursa beni o korkutuyo daha çok zayıf bide haftasına göre anne olmak hamilelik süreci çok zor
O yüzden doktora gitmek daha doğru olur yani doktor sana daha net bilgiyi verir hem sorarsın hareketleri yavaş olduğu zaman bir sorun mu oluyor gelmem gerekir mi diye çünkü benim başıma gelmediği için bu konu hakkında bilgim yok zaten seni her hafta çağırıyordur 2 gün erken gidersin dersin doktora da bebisini de görürsün için rahat eder
Aynen canım evde kafayı yiyecegime
Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah cümlemizin kini
Öncelikle tatlı bir şeyler yiyip uzanın. Hareketlenirse sorun yoktur.
Gün içinde en az 10 hareket saymalısınız. Eğer gerçekten çok az hareket ediyorsa randevuyu beklemeden gidin tabiki.
Hareketleri var ama şöle bebeğim günün içinde çok hareketli bebek yani sürekli geziyo tekme atıyodu gezerken canımı acıtıyodu fln bugün daha az ve yavaştı
Bazen bebeklerinde her gün farklı enerjileri oluyor. Ama içiniz rahat değilse gidin. Zaten gelişim geriliği de varmış, gidince endişelerinizi açıklarsınız.
Devlette acile gittim geçen hafta bana buraya gelme Eğitim araştırmaya git dedi 37 den önceki doğum için bebek ünitesi yokmuş diye gelme dedi
Bak cnm bu durumlar çok ama çok ciddi..lütfen az haraket varsa içinde en ufak şüphe varsa git anında doktora. Bazi örnekler yaşandı yakın çevremde anlatmak dahi istemem. O yüzden asla risk alma. Sağla al kucagina
Saol canım dikkat ediyorum sürekli takip ediyorum
Sol tarafına çikolata ye yat bekle elinle biraz bastır hareket etmezse stres bebeği kötü etkiler stres yapma bir şey olmayacağı varsa bile etkilenir haftan çok geri değil bir sorun olur gibi gelmedibana ama hareketlerinin azaldığından şüphe ediyorsanız beklemeden doktora gidin önlemini alsınlar bazi gelişim geriliği yemekle alakai var bende de vardı ona kilo aldıracak her şeyi yedim gecti sizde bir öyle deneyin
Evet aldım kilo yapacak kuruyemiş meyve fln akşam çikolata yedim canlandı şuan iyi hareketleri şükür bebegin kaç haftada kaç kiloyla doğdu
40+3 haftaligim bekliyorum 34.hafta da kilosu 2100 gramdı 38 de 3 kilo oldu bol çerez kabak çekirdeği meyve bol ye sabah kahvaltida mutlaka bir yumurta avakado peynir kaşar süt muz ceviz balık tavuk ben şuan hala yiyemiyorum inşallah bir sorun olmaz yazarken bile midem bulandi 🥹🥲
Sezeryan mı senin baya olmuş haftan inşallah saglıkla alırsın
1,449,366 soru
23,803,655 cevap
317,569 kullanıcı