Erkek bebek anneleri 12.hafta civarı ultrasonda bu şekilde mi gözüküyordu? O görünen kordon bağı olabilir mi? Doktor anlık bu resmi çekti ama kesin demedi
İkiside olabilir canım ama erkek gibi görünüyor bu görüntüden
Teşekkür ederimm
Bu arada aynı haftadaymışız sizin doktor iyi tahmin yapmış benim bebiş ellerini ayaklarını kendine toplamış uyuyordu hiç bişey göremedik😅
Ben girmeden 5 dk önce çikolata yedim su içtim. I kadar çok hareketliydi ki sürekli dönüp durdu hayret etti doktor da çok uğraştı bize dönsün diye 2 kere karnıma vurdu hatta
Erkek canm bu bende bugün doktota giyim bu görüntüyü banada gösterdi düzdü çıkıntı falan yok bu sekil gozukmuyo hiç ama seninki erkek hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin
Allah razı olsun. Teşekkür ederimm
Bnde hala.kiz olur die bekliorm :/
Bu kaçıncı haftada çekildi? Sizinki baya belli o kısım
13 hafyalikken
Bence kordon bağı değil bu. Erkeğim diye bağırıyor 😂
Haha bence de yine de emin olmak istedim. Teşekkür ederimm
Erkek cnm bu
Teşekkür ederim ben de emin olmak istedim :)
Erkek bence resimden öyle anladım ama cinsiyet için çok erken değişebilir
Çok teşekkür ederimm
Kordon değilse erkektir canim emin olmak icin bebisin biraz daha buyumesi lazım.
Evet bi daha 16da gidicem bakalım kısmetse o zaman netleşir inşallah
Iki erkek cocuk annesi oladak net erkek diyorum. Popodan cektigi icin net gozukmus zaten kordon degil.
Çok teşekkür ederimm sağolun
Kese şekli kordon bağından vs cinsiyet belli olmuyor bir de haftam çok erken senin haftanda ikili tarama da fetal DNA ile öğreniyorlar cinsiyeti görmek isteyenler başka görünmüyor çünkü
Yok ben o bacak arasındaki çıkıntıyı sormak istemiştim aslında. Erkek olunca öyle mi oluyor diye
Benim oğlumda böyleydi bence akıllarda soru işareti birakmicak bir poz :😀
1,451,059 soru
23,825,437 cevap
318,580 kullanıcı