Ben 7yasinda vermek istiyordum suan ozel krese gidiyor ogretmeni 6yasnda artik gidilcek zorunlu dedi onceden imza atiliyormus o kalkmis
Yeni nesil çocukları daha iyi çalışıyor kafaları 6 yaş.erken ama öğrenme için ideal bir yaş daha iyi bir temel atilabilir
Gitsin 6 yaşında ne olacak ki :))
Zaten. Omur boyu gtcek kiyamadim=D
Öylede böylede o çocuklar o tempoya alışıyor
Nasıl yani yılın son 3 ayı yani Ekim kasim Aralık ayind doğanlar dilekçe ile erteliyirdu.o kalktı mı benim oğlumda Ekim doğumlu göndermek istemiyordum
Benmde butun planlarm suya dustu 7 yasnda istiyorum ben ya
Kız anlamadım o sistem kalktı mı oglum Ekim 2019 doğumlu bu Eylül'de baslayacak o zaman
Benimki Aralık doğumlu 2019 doğumlu ya ben göndermek istemiyorum gitcekmi zorunlumu oldu yani
Birde oğlum 5 harfi hiç diyemiyo k.g.f.v.r. harfler oğlumda yok
Eminim öğretmen bunu sorun edecek kızımda birinci sınıfa giderken s.z.r harfini diyemiyor diye öğretmen beni aramisti
Hayır zorunlu değil kızlar bu yıl benim kızımda 6 yaşında başladı okula Ekim Kasım Aralık zorunlu değil demişti öğretmeni. Hatta 1 ay gözlemleyip tekrar anasınıfına topladıkları da oldu .
Hangi ay doğumlu?
2020 ekim
Ekim, Kasım, Aralık doğumlular imzayla erteleniyor. Değişiklik yok.
Bizimde Eylül 2020 ertlenirmi
Benimki de Eylül doğumlu. Eylül ertelenmiyor diye biliyorum
Daha sizinki 5 yaşına girmemiş o zamana kadar eminim 50 tane yenilik getirir bunlar. Doğuma bile bı el atma çabası var baksaniza
Mecburi ilköğretim çağı, 6-14 yaş grubundaki çocukları kapsar. İlkokulların birinci sınıflarına o yılın 31 Aralık tarihinde 72 ayını dolduran çocukların kaydı yapılır.
Milli eğitimin sayfasında yazıyor.
Bu sene okula başlayacak olanlar bu şekilde hanımlar bakabilirsiniz. Ekim kasım aralık doğumlular imza ile erteleyebiliyor.
Ay allah ragzi olsunnnn oglum 2020 ekim dogumlu
Rica ederim
72 aylik olan her cocuk icin zorunlu. Erteleme icin hastane raporu lazim. 69,70,71 aylik olanlar imza ile erteleyebiliyor. Bence 6 yas sonrasi ideal. Benim oglum basladiginda 6,5 yasindaydi hic zorlanmadik.
Benim çocuğum ekim 2019 doğumlu ben seneye de anaokuluna verecem. Öğretmeni dilekçe vermeniz yeterli dedi bize. Eylül öncesi rapor çıkartmalıymış bize gerek yok denildi eylül sonrası olduğu için.
Benm oglumda 2020 ekim dogumlu
Seninki zaten küçük anaokuluna gider. Benim komşum 7 yaşındaki çocuğunu göndermedi rapor çıkarttı. Ya buna MEB dur demeli bizim gibiler mağdur oluyo. Benimki 7 bile değil ama sınıfında 8 yaşında çocuklarla nasıl okusun ezilir her türlü
1,455,498 soru
23,884,089 cevap
321,465 kullanıcı