+2 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (1,659 puan) tarafından

Bir kaç güne doğum yapacağım ikinciyi bir süre düşünmüyorum nasıl korunabilirim en güvenli yöntem nedir spiral taktirmayi düşünmüyorum o tarz bir şey istemiyorum siz nasıl korunuyorsunuz önceden önlemini bilmek istiyorum

7 Cevaplar

+2 oy
(26,044 puan) tarafından

Kiz senin 2ci bebisin degilmiydi bu🤣

(1,659 puan) tarafından
+1

Yok cnm ilk o yüzden tecrubesizim her şeyi buraya soruyorum bende bunu yazdıktan sonra diğer postta 2 aylık bebeğimin arkasından çocuk düşünüyorum ne yapabilirim postunu okuyunca çok şaşırdım kendime silesim geldi 🤣

(26,044 puan) tarafından

Aahaha seninle ayni nickte biride vardi sanki benmi iyle hatirliyorum. 5 yasinda oglu vardi onun . İlkse normal canim. Ben gebe bolumunde karnimdan çit ses gelse soruyordum ajsjsjsj

(1,659 puan) tarafından

Yok kız ben o kadar gidemiyrum çevremde laf söylüyorlar oturtuyorlar yerime 🤣sancını bekle kontrole gidip durma diyorlar gizli gizli hastaneye gidiyorum 🤣🤣

(193 puan) tarafından

Ahh bende çok şaşırdım  biraz daha büyüsün görmek isterdim seni dedim kendi kendime 😂 galiba bebeğin gazı falan yok  hele bı diş atağı olsun bı sendromlar olsun bine be der insan benim kızım biri üç biri bir yaşında ay inanamazsin az önce ağladım ikisi birbirinden beter durmuyorlar birde diyorlar kız çocukları akıllı 🤦🤕

(26,044 puan) tarafından

@Nefesimm canim algılarım kapandi benim ya anlamadim 😁🤣

-Reklam-
+2 oy
(89 puan) tarafından

Ben 2. Dusunmedigim için spiral taktırdım çok rahat valla

tarafından

Canım bende de spiral var ama korkuyorum artı geri çekilmede var ,eşim gerek yok geri çekilmeye diye ama ben cesaret edemiyorum sizde ek yöntem var mı yoksa bam bam bam mi 🙈🙈😁

(1,659 puan) tarafından

Geri çekilme spiral ile hamile kalan da var haberiniz olsun 

tarafından

Yani 3. Bı yöntem daha mı  almamız gerekiyor 🥴🥴🥴

(89 puan) tarafından

Sadeve yumurtalama donemlerinde dikkat ediyorum . Onun dışında bam bam bam 😄 bazen yumurtlama gününde de bam bam 😂

(1,659 puan) tarafından

O sırada yumurtlama günü dışında hamile kalan ben

+2 oy
(24,070 puan) tarafından

Geri çekilme de ne yaparsan yap hap prezervatif spiral deri altı implat gibi seçenekler var doktorunla da konuşup senin için en uygun olanı bulabilirsin 

(1,659 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Geri çekilmyle prezervatifle hamile kalanları çok okudum ya prezervatifle kalan arkasından biri delmems olmasından suphelendim ama geri çekilmeye nasıl hamile kalmışlar ona saskinim

(24,070 puan) tarafından

O yüzden diyorum ben istemiyor iken ikisini birden kullandım spiral+ prezervatif 

(24,070 puan) tarafından

İlişkide gelen her sıvıdan hamile kalınır ya ilişkinin başında takmamıştır ya da bir 'kaza' olmuştur umursamamıştır.

(1,659 puan) tarafından

İlişkiden gelen her sıvı da hamile kalınır mı ben nasip derim çünkü spermin çocuk verdiğini biliyorum sadece

+2 oy
(7,117 puan) tarafından

En garantisi iki uc sekilde korunma bence 

0 oy
(957 puan) tarafından

Bulan bana da söylesin. 1 gün geciksin strese girerim 🥺

0 oy
(3,162 puan) tarafından

Prezervatif le 5 yıldır korunuyoruz

0 oy
(725 puan) tarafından

Ben zylnda doğum kontrol hapını kullanıyorum süte karışmıyor doktorum tavsiye etmişti memnunum 2,5 aylık kızım var açıkçası bende şimdi düşünmüyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 391 göst.
0 oy
8 cevap 303 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
23 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Meral ocakdan (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 397 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,296 soru

24,137,209 cevap

334,360 kullanıcı

...