0 oy
159 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,953 puan) tarafından

6 ve 5 yasinda iki oglum var 6 yasinda olan 8 aydir okula gidiyor bu gun okuldan geldi anlatti arkadasi cipsinden bana verirsen sana para veririm demis bunu kandirmis buda inanmis tabi bana diyor ki cipsimi yedi ama beni kandirdi parayi vermedi bende anlattim yabancilardan hic bisey alma kimseye inanma falan ama yuz  kere anlattim bu konuyu goruyorumki hala ayni çok saf oglum bende korkuyorum basina bisey gelir diye biri yanina cagirir gider falan diye aklim cikiyo

Nasil aşilaya bilirim bu konuyu ogullarima cunki bin kere anlattim her yolu denedim tamam diyor ama sonra bakiyorum yine ayni çok endiseleniyorum

Ayiptir soylemesi ogullarim çok dikkat ceken cocuklar her goren kiz saniyor bu durum da sinirimi bozuyor cevrede kotu insanlarda var malesef korkuyorum bi gun biri arabasina alip goturucek diye 

Ama yok kiziyorum anlatiyorum yine ayni sekil bi bakiyorum kim ne derse hemen inaniyor gozu acik olsun istiyorum ama olmuyorlar ne yapa bilirim kizlar odum kopuyor bi anlik bosluguma gelicekte baslarina bisey gelicek diye

6 Cevaplar

0 oy
(1,160 puan) tarafından

Benim kızımda aynı yüz kere söylüyorum bi kulağından giriyor diğerinden çıkıyor.Okula başlıyacak bu yıl yemin ederim düşünmekten paranoyak olacam🥺

Rabbim nazardan kötülüklerden korusun çocuklarını.🧿

(2,953 puan) tarafından
+1

Amin canim valla çok zor anne olmak

-Reklam-
0 oy
(720 puan) tarafından

Dua edecez yapacak bisey yok 

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Siz dikkat edeceksiniz malesef bu yaşta çocuğun anlamasini beklemeyin ya da oturt konuş güzelce onu korkutmayarak🥹

(2,953 puan) tarafından

Neler anlattim neler hoşlukla soyledim korkutarak geecekleri anlatarak soyledim ama yok anlamiyor

Bende paranoyak oldum iyice peslerinde dolanmaktan

0 oy
(529 puan) tarafından

Ah canım ah oğlum 11 yaşında ne kadar anlatsamda tmm diyor sonra ayni

(2,953 puan) tarafından

Ay senin ki daha buyukmuş ya aslinda anlamasi lazim 

Valla ben o yaşta anliyordum ama benim cocuklarim malesef aşiri saf 

(529 puan) tarafından

Benim oğlumda saf tmm diyer yine eskisi gibi olur

0 oy
(23,263 puan) tarafından

Küçük daha büyüdükçe öğrencek Allahım esirgesin 💜

(2,953 puan) tarafından

Amin canim insallah anlar 

0 oy
tarafından

Bazı çocuklar gözü açık bazı çocuklar temiz kalpli. Ama onlar büyüyünce ongullasacaklar kötülüğün ne olduğunu maalesef onların dünyası farklı. Benim çocukluğumda hep saflikla geçti şimdi aklıma geliyo gülüyorum.buyuyunce anlayacaklar ama yinede okuldan kendin al kendin birak

(2,953 puan) tarafından

Ay aynen komsunun cocuklari o kadar bilmiş ki yemin ederim ben bile şaşiyorum ama benimkiler çok saf kim ne dese inaniyorlar o kadar anlatmama ragmen çok paranoyak oldum bende 

tarafından

Kirmizi başlıklı kız masalını çocuğuna oku faydasi olur tam onunla ilgili masal

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 108 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
+2 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.