6 ve 5 yasinda iki oglum var 6 yasinda olan 8 aydir okula gidiyor bu gun okuldan geldi anlatti arkadasi cipsinden bana verirsen sana para veririm demis bunu kandirmis buda inanmis tabi bana diyor ki cipsimi yedi ama beni kandirdi parayi vermedi bende anlattim yabancilardan hic bisey alma kimseye inanma falan ama yuz kere anlattim bu konuyu goruyorumki hala ayni çok saf oglum bende korkuyorum basina bisey gelir diye biri yanina cagirir gider falan diye aklim cikiyo
Nasil aşilaya bilirim bu konuyu ogullarima cunki bin kere anlattim her yolu denedim tamam diyor ama sonra bakiyorum yine ayni çok endiseleniyorum
Ayiptir soylemesi ogullarim çok dikkat ceken cocuklar her goren kiz saniyor bu durum da sinirimi bozuyor cevrede kotu insanlarda var malesef korkuyorum bi gun biri arabasina alip goturucek diye
Ama yok kiziyorum anlatiyorum yine ayni sekil bi bakiyorum kim ne derse hemen inaniyor gozu acik olsun istiyorum ama olmuyorlar ne yapa bilirim kizlar odum kopuyor bi anlik bosluguma gelicekte baslarina bisey gelicek diye