0 oy
79 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,218 puan) tarafından

Kapalıyım kızlar memnun kaldığınız marka ve site varsa önerilerinizi bekliyorum 

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,706 puan) tarafından

ben de açığım müsaden olursa kısa kollu bi model için postuna musallat olabilir miyim? serum falan olabilir diye özellikle kısa kollu istiyorum ben bide yaza gelecek tabi onun da etkisi var.

ilk gebeliğimde erken doğum olmuştu. lohusa pijamasınnı önündeki bolluk (karnım çok olmadığı için galiba) elime ayağıma dolanmıştı rahat edemeyip eşimin tişörtlerini tercih etmiştim ama bu defa inşallah bebeğim yanımda olursa emzirmem gerekir o nedenle tişört giyemem. o yüzden bana da önerirlerse duamı alırsınız :))

önce (1,562 puan) tarafından

Çıkarken pijamamla çıkan ben :) üstüme bı ceket alıp  

önce (1,885 puan) tarafından

Sen bilirsin canım ama rahat giyilen tek parça birsey daha rahat olur sanki ya. Onu düğmeli bi elbise gibi. Tesettürlü oldugun için. Ben de ilkinde gece çıkmıştım üstümde pijama vardı ama ikincisinde sabah çıktım elbise giydim :)

önce (1,218 puan) tarafından

Sevda01 ilk oğlumda bende öyle yapmıştım yanlız değilsin ✋😁

kecperi. fistolu krem elbisem var önden düğmeli değil ama rahat olurum 1 defa faln giydim o nasıl olur acaba 

önce (1,706 puan) tarafından

hastaneden pijamayla çıkma fikri hiç bana göre değil :) herkes bakar. çıkıyor gibi fotoğraf video çekilip dönüp normal giyinip öyle çıkardım ben olsam :)

önce (1,885 puan) tarafından

Canım eğer eviniz hastaneye uzak değilse onunla çıkarsın ama yol uzunsa yolda bebek ağlarsa emzirmek zor olur o şekilde yoldan eve kadar ki mesafeyi göz önünde bulundurup ona göre birsey ayarla çıkış için bence💖

-Reklam-
0 oy

image

Ben bundan aldm canım güzel duruyo yikamadm daha yorumlarda biraz topluyor denmiş saten yanlışlıkla buyuk beden almışım 

Ya ben daha önce trendyoldan normal gömlek yaka pijama takımı aldım ama alt tarafı biraz kısa oluyor kalitesini beğenmedim. Bunun kalitesi nasıl 

Ben kışın ypaacam canım doğum mu az polarimsi güzel duruyo yıkaunca şekli çok bozulmazsa güzel beğendim beli ayarlanabliyo basen kismi uzun bende önce aldm gomleklide az daha kalınj ben doğumda giydim kışın di benm bu 3 olacaak inşallah 

Onu dugmelilerden alabilirsin benm onlardan var beli bu ayarlablyo evdede giyerm önceden de var ince lwc de de oluyor bak istersen ilk de ordan almıştım ince iyi 

Benim ki sezaryan temmuzun ortasına denk gelcek tam yaz sıcakları :) 

Bakicam canım teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 349 göst.
16 Kasım 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Meryemserap (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
24 Mayıs 2023 Moda kategorisinde Melekay (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 234 göst.
1 Nisan 2023 Moda kategorisinde Hlal (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,440 soru

23,791,408 cevap