0 oy
119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından

En çok da buna üzülüyorum.Eşim dün kaza yapmıs tırı yere devirmiş bariyerlere carpmıs gece Allah'tan burnu bile kanamadan çıktı sadece bacağında belinde ufak morarma var okadar. Çok korktum çok üzüldüm ya en kötüsü olsaydı diye hala aklımda. Bende dün çok hastaydım bide ayakta durucak halim yoktu grip boğaz ağrısı halsizlik zar zor kalktım evi topladım gelen gıden olur diye. Kaynanamlar akşam geldi kek yapmıs getirmiş görümcemde çayın yanına hazır bişeyler almıs yollamıs sağolsun gördüler halimi ayakta zor duruyorum. Kaynım dedi hemen bir acile gidelim serum yada iğne yapar. Eşime dedim surat yaptı istemeyerek git git dedi. Zaten kendi arkadaşları gelmeden yataktan cıkmadı. Annesiyle babasıyla konuşmuyordu ortada bu kadar abartlacak kadar bir sorunda yok. Hoşgeldin de elini öp sonuçta annen baban. Suratı beş karıs oturdu öyle. Ayagıma cam battı acıyo dedi gidelim baksın acil bi dedim inat etti yok ben çıkartırım iğneyle dedi ayağını tutunca biraz sert tuttum sanırım farkında değilim bana senin ağz.ına sıcıyım ne biçim tuttun dedi can havliyle demiş olabilir bide kazadan dolayı piskolıjiside iyi değil diye alttan aldım. Ailesi de vardı bide. Bana diyoki yemek varmı çorba makarna vardı zor yaptım onuda çorba yemek mi diyor tavuk suyuna çorba yaptm içine tavuk didikledim ne var bunda bi tabak yese insan doyar. Sabah yine kavga çıkardı yok param yok hesabımda üç beş para kalsa almak istiyor zaten attığı parayla markete faturalara zor yetiriyorum. Zaten sürekli verdiğini de geri istiyor ee benimde ihtiyacım oluyor. Maaş a iki gün kalmıs zaten dedim. Başladı adam maasımı yatırmaz belki zaten başı dertte araba söyle oldu böyle oldu dedi. Bide üstüme yürüyerek vurmaya kalkıyo. Bende hiç muhatap olmuyorum artık ibret almıyor bi insan gerçekten ne olursa olsun değişmezmiş. Küfür şiddet herşey gördüm hep çocuğum okul yasına gelsin diye sabrettim böyle böyle ömrüm bi şekilde geçti. Bazı insanlara ne olursa olsun yaranılmaz. 

3 Cevaplar

+1 oy
(3,805 puan) tarafından

Bazı insanlar tam da eşin gibi başına ne gelirse gelsin değişmez ölüm iflah eder ancak son pişmanlık da fayda etmez

(71 puan) tarafından

Aynen öyle canım haklısın. 

-Reklam-
0 oy
(5,368 puan) tarafından

Kaza psikolojisi falan filan değil eşin huysuz sen onun hayat arkadaşısin ne demek küfür etmek ne demek sana el kaldırmak ya belli ki gecirdivi kaza da ders olmamış Allah akıl fikir versin sana da sabır versin 

(71 puan) tarafından

Gerçekten öyle. Amin teşekkür ederim. 

0 oy
(2,943 puan) tarafından

Kaza psikolojisi mi? Bacim bu kadar dusunceli olmayi ver bi zahmet o kocayi tekrar tirin altina geri sokarim 

Caninizin kiymetini bilin 

(71 puan) tarafından

Ah ah ne yapayım başa gelen çekilir işte. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 405 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,722 göst.
15 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Yarennnn (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 581 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,366 soru