+1 oy
121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (236 puan) tarafından

Biz kardesler olarak aramizda bir sicaklik ve aileden gelen o bagliligi hissedemiyorum. Kardeslerime pek guvenemiyorum onlarla aramda istedigim samimiyet yok belki bu tamamen benimle alakalidir ya da birbirimizden biraz ayri buyudugumuz icin veya yetisme tarzimizla ilgili olabilir. ama ben yegenlerimi cok seviyorum. onlarin teyzesi ya da halasi olmak beni mutlu ediyo su an yaslari kucuk ama buyuyunce onlarla dertlesmek eglenmek gezmek onlara hediye almak yani kardeslerimle yapamadiklarimi onlarla yapmak sanki icimdeki boslugu dolduracakmis gibi geliyo. Acaba herkes boyle mi diye merak ettim. Aslinda icimdekileri tam olarak anlatamadim yanlis anlasilmasini da istemem ama yazmak istedim. 

3 Cevaplar

+2 oy
(21,486 puan) tarafından

Güzel bişey bu. Benim yeğenim olmadığı için bu duyguyu bilemiyorum. Küçük çocukları herkrs sever . İş büyüyünce de sevip sayabilmek. Onlara ilgi gösterir yanlarinda anne babalarını kotulemezsen sorun olmaz. Onlar da seni sever sayarlar. İnsan istiyor iyi anlaştığı teyze hala dayı amcası olsun. Ama bende de hiçbiri yok. Bu yüzden kuzenlerimle de yakın olamıyoruz. Hep ozeniriz kuzenleriyle arkadaş gibi olan iyi anlaşan arkadaşlarımıza. 

-Reklam-
+1 oy
(2,391 puan) tarafından

Kardeşleriniz yeğenleriniz ile olan ilişkinize karışmazlarlarsa o samimiyeti her zaman yaşarsınız. Benim yeğenlerim şuan kocaman oldular. Dediğiniz gibi birlikte çıkıp geziyoruz, çok güzel bir duygu. Sadece şu var, her ne kadar yaş farkımız çok olmasa da generasyon farkı oluyor biraz. Çoğu kez komik durumlar oluyor, bunun dışında her şey çok güzel. 

0 oy
(39 puan) tarafından

Kardeşimle oluşamayan güveni bağı çocuğun da  tamalama ya çalışmak pek doğru değil Yeğenin seversin o ayrı mesele ama Önce baştan düzeltmeye çalışmak daha doğru olur  Sonuçta bu duyguları yaşamak istediğini  güvenmediğin bağ oluşmamış kişinin büyüttüğü çocuk olacak...

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 248 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 224 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 49 göst.

Kategoriler

1,449,500 soru

23,805,020 cevap