0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından

Kızlar 2 yaşında bebeğim var evi ilaçlatıcaz karınca ve böceklerden dolayı ilçalama firması 1 hafta sulu temizlik yok diyor siz ne yaptınız bu süreçte ve küçük çocuk korkuyorum ilk gün eve girebilirsiniz demiş ama napmam lazım 1 hafta biyerde mi kalsa  

2 Cevaplar

+1 oy
(1,493 puan) tarafından

Kesinlikle imkanın varsa bir yerde kalmanız daha iyi en azından ilaçlanıp sonraki hafta sen temizyene kadar, ben geçen sene kendimi kokmayan ve zararlı olmayan bir ilaç almıştım onu da sadece bir odaya sıkmıştım onda bile annemlerde falan kaldım evi temizlemeden de çocuğu getirmedim gene de nüfuz eder diye bir de ilaçlama şirketi şeklinde olunca onlarınki daha yoğun nüfuz ediyor bir de sulu temizlik yok dediğine göre ilaç iyice tesir etsin diye beklenilecek demek ki o yüzden ben o riski almazdım imkanım varsa evi temizledikten sonra getir bence 

(170 puan) tarafından

En iyisi dediğin gibi yapmak canım riske atmayım 1 hafta evde olmamak daha iiyi hemde yapılan ilaçlama etkili olur 

(1,493 puan) tarafından

Aynen de öyle canım yaptırdığına deysin hemde kafan rahat olsun 

-Reklam-
+1 oy
(5,207 puan) tarafından

Benim esim ilacliyo binada herkes ilaclamaya yanasmadigi icin kendi kendimize yetmek zorunda kaliyoruz malesef o yuzden de boyle cozum bulduk ben cocugu alip gidiyorum annemlere 1 hafta orda kaliyorum biz cikinca esim ilacliyo kapilari kapatip cikiyo 1 hafta kapali kaliyo biz gelmeden once sabahtan evi havalandirip beizi almaya geliyo sonrada sirkeli suyla temizliyorum 

(170 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım cevabın için peki ilaçlama yapmadna önce yapılması gerekenler hakkında bilgi verir misin ya koltuklarınn yatakların üzerine örtü sereyim diyorum başka yapmam gereken bir şey var mı 

(5,207 puan) tarafından

Valla cicegim ben oncesinde derin temizlik yapmis oluyorum oyunden nevresinler yikanmis oluyo koltuk ve hali ortuleri de yikanmis katli sekilde kaldiriyorum halilar yikamada oluyo perdeler hic aklima gelmedi valla bunlarin disinda da bisey ortmuyorum mobilyalara eve gelince parkeleri silip esyalari yerlestiriyorum ortuleri takiyorum tamamdir ev halanmis oluyo sonucta onceden de temizljk yaptim zaten temizledigim yeri niye bi daha temizleyim ilaci sikiyosa giderlere parkelerin kenar supurgeliklerine sikiyo sonucta oralari silerim banyo wc yikarim tamam ekstra bisey yaptigim yok inan bu kadarina ds gerek yok halilari topla esyalari ortaya cek kenarlari dolanacaklar perdelerin yere degiyosa onlari toplayabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Esmaaa (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 54 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,557 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 384 göst.
0 oy
6 cevap 185 göst.

Kategoriler