Kötü düşünmek istemiyorum umarım yanılıyoruzdur ama hemen açığa verme biraz pusuda bekle şimdi elinde sadece bunlarla inkar edecek saçma sapan şeyler söyleyecek ve artık o telefonu sana vermeyecek şifreler koyacak saklamak için daha da dikkatli olacak her konu da eğer bekleyebiliyorsan bir mesaj bir açık yakala eşine de şüphe duyduğunu belli etme ama arada laf söyle böyle bişey varsa donuna kadar alırım kadını bulurum mahvederim gebertirim asla üstünü kapatmam rezil ederim herkese valla falan diye şakaya vurur gibi şeyler söyle ama eğer varsa da gerçekten o kızın da saçını başını yolmadan tüm mahalleye rezil etmeden için soğumaz onu da yap yani yok öyle yuva yıkıp da gününü gün edip hayatına devam etmek s.ıçarım hayatına onların 5 aylık bebekte varmış madem b.ok yiyecek ne diye çocuk yapıyor hayır tüm sorumluluk bizde biz taşıyoruz biz doğuruyoruz ameliyat masasına yatıyoruz adamlara ne oluyor bizden daha çok depresyona lohusaya giriyorlar
Önceden olsa sessizce yol veririm Allah'ından bulsunlar derdim ama artık öyle düşünmüyorum gücümün yettiği yere kadar vur Allah vur sonra da dava açar boşanırım kızı da biliyormuşsun zaten saçını başını yol emin ol için buz gibi olacak
Ama inşallah yoktur öyle bişey canım lütfen sakin ol ve akıllıca hareket et