Kızlar biliyorsunuz İstanbul da deprem oldu ben cok panik yaptıgım için eşim beni Ankara ya eltimlere getirdi ama bu sefer de aklım eşimde babamlarda kalıyor o da korkuyor eve girmeye şimdi de artcı deprem olmus dua edin eşim hemen cıkıp gelsin :(
depremmi olmus hissetmdm b. bakim
Evet olmus canım
Deprem öldürmez çürük binalar öldürür korku ve panik süründürür cnm deprem gerçeğiyle yaşamayı öğrenmelisin zamanında benim gibi camdan atlayan biri bile bu korkusunu yendiyse herkes yapabilir önce gerçeği kabullenmek ile başlamalısın
Haklısın canım eşim su an babamlarda kalıyor zaten babamların binası daha yeni bina ister istemez aklım orda kalıyor bende cocuklarımla Ankara ya eltimlere geldim
Hayatı diken üstünde yaşayamayız. Bizde depremde kızımla evde tektik. Korktum ama kızıma belli etmemeye çalıştım. Eviniz eskiyse taşınma imkanınız varsa taşının. Onun dışında yapılacak pek birsey yok tedbirli olmak gerekiyor. Depremin ne zmaan olacagı belli olmuyor çünkü
Evet canım ben su an Ankaradayım eşim İstanbul da bu sefer de eşim için endişeleniyorum uyuyamıyorum
Eşin çocuk değil cnm sabit bir işi varsa nasıl gelecek binanız sağlam degilmi
Saglam diyorlar ama ben guvenemiyorum yine de ankaraya geldim bu sefer eşim aklımda kaldı
Ölüm vaktin geldiyse Ankara'ya gitmen birşeyi değiştirmez
Orası doğru tabi
bakıyorum sık sık küçük artcilar oluyor
He valla sürekli oluyor
Artçı depremler olmaya devam edecek. Biz de dua ede ede yatıp kalkıyoruz.yapacak bir şey yok maalesef.
Genel olarak yapıyorum bu yorumu ama merak ediyorum İstanbul'da Azrail var da Ankara'ya azrail' uğramıyor mu. Anlaşmami yapıldı
Bende memlekete gitmeyi düşünüyorum 😕 evet ecelin geldiyse nerde olursa olursan ol bulur seni. Ama deprem çok başka bir şey ya. Hele İstanbul gibi bir yerde sağ kalsan bile sıra sana gelmez kurtarılmak için. Sokağa çıksan bina çöker üstüne. O enkaz altında sıkışıp kalmak korkutuyor hele ki çocuk varsa
Öyle canım ama bu artcilar 2.3 ay devam edecek deniyor o kadar da kalinmaz yaaa
Bilmiyorum daha net karar vermedim ama artçıların şiddeti artarsa gidicem sanırım
Halkında hayırlısı olsun canım ben gitmem biyere hele eşimi bırakıp mümkünatı yok
Gebelik nasıl gidiyor varmı bı sıkıntı
Eşim tırda çalışıyor haftanın bir günü evde sadece o yüzden içim rahat. Gebeliğe gelirsek zaten riskli hem düşük tehlikesi var hem kistim var bu gidişle stresten gider bebek
Rabbim sana bağışlasın inşallah canım Rabbimin izniyle birşey olmaz
Canım ben biraz panik yaptıgım için eşim beni getirdi ankaraya aslında buraya gelmek istemiyordum simdi de eşim aklımda kaldı
Yanlış anlamayın ama bunlar bana bahane geliyor ilk salladığimiz gün annem gel diye yalvardı eşim ortalık biraz sakinleyene kadar Adapazarına götüreyim dedi kesinlikle kabul etmedim biz o imzaları iyi günde kötü günde diyerek attık ölürsekte beraber kalirsakta hem bu artçı sallantilar 2 3 günlük birşey değil gittiğiniz yer anne evi değil eltinize ne kadar yük olabilirsiniz ben kızımı kaybettiğim zaman hastaneye yatacağım diye gittim 3 cu gün doktora mecbur yatisim yapılacak yatir hastanede bekleyim dedim ki Allah var dili vardır anlamadan kirar ama insanı rahat ettire. Bilmek için herşeyi yapar di
Sağol canım Allah razı olsun
Allahım toprağa sakinlik versin inşalla😔😔
Aminn:(
Sana bişey diyim mi eşimin teyzesi bodrumda yaşıyor ameliyat olmaya geldi eşiyle İstanbul’a. İstanbul’da depreme yakalandı hemde ayağı alçıda şekilde. Yani ne olacağımız hiç belli değil. Allah göstermesin burda olmaz Ankara’da olur hiç belli olmaz. Bu kadar kafana takma o yüzden
Tabiki orası ayrı ben panikledim o yuzden eşim beni ankaraya bıraktı yoksa buraya gelmek istemiyordum şimdi de eşim kaldı aklımda
Valla bilmiyorum yerinde olsam eşimi falan bırakıp gitmezdim. Ben 2 çocukla tek kalıyorum evde istanbulda
Keşke bende pişmanım
1,474,577 soru
24,141,239 cevap
334,506 kullanıcı