+2 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (405 puan) tarafından

Kızlar biliyorsunuz İstanbul da deprem oldu ben cok panik yaptıgım için eşim beni Ankara ya eltimlere getirdi ama bu sefer de aklım eşimde babamlarda kalıyor o da korkuyor eve girmeye şimdi de artcı deprem olmus dua edin eşim hemen cıkıp gelsin :(

10 Cevaplar

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

depremmi olmus hissetmdm b. bakim

(405 puan) tarafından

Evet olmus canım 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Deprem öldürmez çürük binalar öldürür korku ve panik süründürür cnm deprem gerçeğiyle yaşamayı öğrenmelisin zamanında benim gibi camdan atlayan biri bile bu korkusunu yendiyse herkes yapabilir önce gerçeği kabullenmek ile başlamalısın

(405 puan) tarafından

Haklısın canım eşim su an babamlarda kalıyor zaten babamların binası daha yeni bina ister istemez aklım orda kalıyor bende cocuklarımla Ankara ya eltimlere geldim 

+2 oy
(1,625 puan) tarafından

Hayatı diken üstünde yaşayamayız. Bizde depremde kızımla evde tektik. Korktum ama kızıma belli etmemeye çalıştım. Eviniz eskiyse taşınma imkanınız varsa taşının. Onun dışında yapılacak pek birsey yok tedbirli olmak gerekiyor. Depremin ne zmaan olacagı belli olmuyor çünkü

(405 puan) tarafından

Evet canım ben su an Ankaradayım eşim İstanbul da bu sefer de eşim için endişeleniyorum uyuyamıyorum  

+1 oy
(841 puan) tarafından

Eşin çocuk değil cnm sabit bir işi varsa nasıl gelecek binanız sağlam degilmi

(405 puan) tarafından

Saglam diyorlar ama ben guvenemiyorum yine de ankaraya geldim bu sefer eşim aklımda kaldı

+1 oy
tarafından

Ölüm vaktin geldiyse Ankara'ya gitmen birşeyi değiştirmez 

(405 puan) tarafından

Orası doğru tabi 

+1 oy
(54,121 puan) tarafından

bakıyorum sık sık küçük artcilar oluyor 

(1,632 puan) tarafından

He valla sürekli oluyor 

+1 oy
(429 puan) tarafından

Artçı depremler olmaya devam edecek. Biz de dua ede ede yatıp kalkıyoruz.yapacak bir şey yok maalesef.

+1 oy
(6,777 puan) tarafından

Genel olarak yapıyorum bu yorumu ama merak ediyorum İstanbul'da Azrail var da Ankara'ya azrail'  uğramıyor mu. Anlaşmami yapıldı 

(8,296 puan) tarafından

Eşim tırda çalışıyor haftanın bir günü evde sadece o yüzden içim rahat. Gebeliğe gelirsek zaten riskli hem düşük tehlikesi var hem kistim var bu gidişle stresten gider bebek 

(6,777 puan) tarafından

Rabbim sana bağışlasın inşallah canım Rabbimin izniyle birşey olmaz 

(405 puan) tarafından

Canım ben biraz panik yaptıgım için eşim beni getirdi ankaraya aslında buraya gelmek istemiyordum simdi de eşim aklımda kaldı 

(6,777 puan) tarafından

Yanlış anlamayın ama bunlar bana bahane geliyor ilk salladığimiz gün annem gel diye yalvardı eşim ortalık biraz sakinleyene kadar Adapazarına götüreyim dedi kesinlikle kabul etmedim biz o imzaları iyi günde kötü günde diyerek attık ölürsekte beraber kalirsakta hem bu artçı sallantilar 2 3 günlük birşey değil gittiğiniz yer anne evi değil eltinize ne kadar yük olabilirsiniz ben kızımı kaybettiğim zaman hastaneye yatacağım diye gittim 3 cu gün doktora mecbur yatisim yapılacak yatir hastanede bekleyim dedim ki Allah var dili vardır anlamadan kirar ama insanı rahat ettire. Bilmek için herşeyi yapar di

(8,296 puan) tarafından

Sağol canım Allah razı olsun 

+1 oy
(27,782 puan) tarafından

Allahım toprağa sakinlik versin inşalla😔😔

(405 puan) tarafından

Aminn:(

+1 oy
(13,441 puan) tarafından

Sana bişey diyim mi eşimin teyzesi bodrumda yaşıyor ameliyat olmaya geldi eşiyle İstanbul’a. İstanbul’da depreme yakalandı hemde ayağı alçıda şekilde. Yani ne olacağımız hiç belli değil. Allah göstermesin burda olmaz Ankara’da olur hiç belli olmaz. Bu kadar kafana takma o yüzden

(405 puan) tarafından

Tabiki orası ayrı ben panikledim o yuzden eşim beni ankaraya bıraktı yoksa buraya gelmek istemiyordum şimdi de eşim kaldı aklımda 

(13,441 puan) tarafından

Valla bilmiyorum yerinde olsam eşimi falan bırakıp gitmezdim. Ben 2 çocukla tek kalıyorum evde istanbulda

(405 puan) tarafından

Keşke bende pişmanım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 340 göst.
0 oy
11 cevap 569 göst.
0 oy
25 cevap 1,289 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.

Kategoriler