Kızlar geçen arkadasım anlatti. Eşiyle düğüne gitmişler bir dostlarının. Düğüne dansöz çıkmasın mı. Arkım eşimle beraber izledik dedi. Ben çok kıskanırdım 😆 nasıl izin vermiş şaşıedım. Siz eşiniz dansöz izlemesine izin verir misiniz? Eşiyle dansözlü ortamda bulunmuş varsa izin verdiniz mi eşinize?
Müslüman olarak yapılmaması gereken birşey basite alınacak birsey değil bu tür şeyler göz zinası Allah islan eylesin normalleştirenleri
Ben oturup bir güzel izlerdim ama eşim izlemez 😀 dışarı fln çıkardı muhtemelen.
Olay bu. Eş de bu. İzin veririm vermem falan filan. Boş. Adam izliyor mu konu bu. İçinden geliyor mu bakmak bakmamak.
Kesinlikle izlemez canım abdestinde namazında eşim çok şükur :) tvde bile açık birini görse değiştirir
Hemen düğünü terk ederdim🤣Ben istemem şahsen
bir dansözle göbek atışım var efsooo😂😂
özellikle dansöz izlemeye gitmeyiz de gittiğşmzi bir yerde varsa izleriz ne var
kız video aslında bu, ekran görüntüsü aldım😅😂 öndekiler kendi halinde takılıyorlar. after partydi bu sucuk ekmek falan yiyordu millet😂
Sucuk ekmek; ben ne alaka :Djsjsj
Yalnız arkada ki abi harbiden iç geçirmiş dansöze 😂😂
😂😂😂 olsun askim videodan bu kareyi yakalamanda senin basarin 🤌🤗
şimdi sadece sucuk ekmek yoktu, detay vermeyeyim valla linçlenirim diye korkuyorum 😂
o baya alkış çalışıyor, ritim tutuyordu 😝
Ahahaha kizlar bh videoda bilmem kac tane ayri ayri detay var yaaa🤣🤣🤣 mervis anlatmış Zaten.
Öyle bir ortama girmem, oldu ki habersiz oldu ikimiz de bakmayız bakma derim yani
Eşimi geçtim ben bile izlemem😄 kaldı ki düğün de dansözün ne işi var ay doğru bulmuyorum.
DDüğüne dansöz herkesin kendi tercihi ama ben kıskanırım katiyen yapmam ya
Benim ki kıskançlıktan değil yapacak olan adam dışarda da yapar. Bana göre düğüne dansöz getirmek saçma geldi ortamdan rahatsız olduğum için kalkardım.
Arkadaşımda izin vermiş hatta eline para verip kadına taktırmış
Anlatınca biz şok olduk 😂 yanında kardeşi varmış oda söyledi olmasaydı inanmazdım 😀
İzlemesine izin vermek neyse de nasıl para taktırtabiliyorlar acaba ne düşünüyorlar
Kalkar giderim oradan başka açıklaması olamaz ben bu medeniyetin adamı değilim
Evet verırdım işyerı yılbaşı eğlencesine beraber gitmiştik orda 2 dansöz vardı hatta para verdim dansöze takması için
Gözü gönlü açılsın dıye hiç düşünmedim mekân öyle ve yılbaşı eğlencesi idi eşli gidildi ve sevgilisi olan sevgilisini getırdı ayak uydurduk hepimiz
Üstüne atlamadı sakin olun
Haramı bu kadarda doğruymuş gibi anlatmaniz hayret edilesice yanlışı normallestirmeniz çok yanlış
Konuştuğum cümle hicte hakaret yada tahrik değil
Kusura bakma
Uyarı filan vız gelir
İsteyen istediği uyarıyı versin bana da vız gelir
Eşim sanmam ki korkudan dönüp bakabilsin 😬😬
Ortamı terk ederiz ben mağara insanıyım
Eşim izlemez oldu da gözü takıldı hemen kulağına ahiretini yakma derim. Bende izlemem şahit olmak istemem onun günahına Rabbim doğru yola koysun der uzaklaşırım
Ozel olarak biryerlere gidip dansoz izlemesini istemem.Amma duyunde cikmis kendi istememiski yapa bileceyi birsey yok.Oda orada dans sanati sergiliyor ben kendimde izliyorum
Yorumlar çıldırmalik adam tek başına izlememiş ki tabiki hoş değil ama abartmayin telefonda sosyal medya da illa ki takılıyorlar orda da yarı çıplak kadınlar çıkıyor biz kadınlar da görüyoruz dimi tek başına izlemeye gitse okeyde bu tamamen tesadüf olmuş
1,458,773 soru
23,924,822 cevap
323,671 kullanıcı