+3 oy
1,253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar geçen arkadasım anlatti. Eşiyle düğüne gitmişler bir dostlarının. Düğüne dansöz çıkmasın mı. Arkım eşimle beraber izledik dedi. Ben çok kıskanırdım 😆 nasıl izin vermiş şaşıedım. Siz eşiniz dansöz izlemesine izin verir misiniz? Eşiyle dansözlü ortamda bulunmuş varsa izin verdiniz mi eşinize?

34 Cevaplar

+3 oy
(4,649 puan) tarafından

Eşimle çok sefer eğlence mekanlarında vs. dansözlü ortamda bulunduk. Hiç de sorun etmedim. Bunu kıskandığını ifade eden kişilerin eşleri tiktok, instagram vs kullanıyor ve bu adamlar gün içerisinde milyon tane saçma erotik videoya denk geliyor. Dansöz işini yapıyor, sosyal medyadakiler kendini pazarlıyor, hangisi daha normal? Hayatı zehir etmek yerine, eşler birbirine güvenir ve üzerine düşeni yaparsa sorun kalmaz. 

-Reklam-
+2 oy
(11,456 puan) tarafından

Ben oturup bir güzel izlerdim ama eşim izlemez 😀 dışarı fln çıkardı muhtemelen.

(718 puan) tarafından

Olay bu. Eş de bu. İzin veririm vermem falan filan. Boş. Adam izliyor mu konu bu. İçinden geliyor mu bakmak bakmamak. 

(11,456 puan) tarafından

Kesinlikle izlemez canım abdestinde namazında eşim çok şükur :) tvde bile açık birini görse değiştirir

+2 oy
(608 puan) tarafından

Hemen düğünü terk ederdim🤣Ben istemem şahsen 

+2 oy
(1,609 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bir dansözle göbek atışım var efsooo😂😂

özellikle dansöz izlemeye gitmeyiz de gittiğşmzi bir yerde varsa izleriz ne var 

(1,609 puan) tarafından

kız video aslında bu, ekran görüntüsü aldım😅😂 öndekiler kendi halinde takılıyorlar. after partydi bu sucuk ekmek falan yiyordu millet😂

(11,456 puan) tarafından

Sucuk ekmek; ben ne alaka :Djsjsj

Yalnız arkada ki abi harbiden iç geçirmiş dansöze 😂😂

(3,199 puan) tarafından
+1

😂😂😂 olsun askim videodan bu kareyi yakalamanda senin basarin 🤌🤗

(1,609 puan) tarafından

şimdi sadece sucuk ekmek yoktu, detay vermeyeyim valla linçlenirim diye korkuyorum 😂

o baya alkış çalışıyor, ritim tutuyordu 😝

(25,746 puan) tarafından

Ahahaha kizlar bh videoda bilmem kac tane ayri ayri detay var yaaa🤣🤣🤣 mervis anlatmış Zaten. 

+2 oy
(1,651 puan) tarafından

Öyle bir ortama girmem, oldu ki habersiz oldu ikimiz de bakmayız bakma derim yani 

+2 oy
(7,508 puan) tarafından

Eşimi geçtim ben bile izlemem😄 kaldı ki düğün de dansözün ne işi var ay doğru bulmuyorum.

(24 puan) tarafından

DDüğüne dansöz herkesin kendi tercihi ama ben kıskanırım katiyen yapmam ya

(7,508 puan) tarafından

Benim ki kıskançlıktan değil yapacak olan adam dışarda da yapar. Bana göre düğüne dansöz getirmek saçma geldi ortamdan rahatsız olduğum için kalkardım.

+2 oy
(15,011 puan) tarafından

Arkadaşımda izin vermiş hatta eline para verip kadına taktırmış 

Anlatınca biz şok olduk 😂 yanında kardeşi varmış oda söyledi  olmasaydı inanmazdım 😀

(24 puan) tarafından

İzlemesine izin vermek neyse de nasıl para taktırtabiliyorlar acaba ne düşünüyorlar

+2 oy
(1,109 puan) tarafından

Kalkar giderim oradan başka açıklaması olamaz ben bu medeniyetin adamı değilim

+1 oy
(1,117 puan) tarafından

Evet verırdım işyerı yılbaşı eğlencesine beraber gitmiştik orda 2 dansöz vardı hatta para verdim dansöze takması için

(24 puan) tarafından
+1

Kıskanç olmasam bende dert ederdim de kıskanmamayı nasıl başarıyorsun cnm. Ben iki dk dayanamazdım

(11,456 puan) tarafından

Yuhh neresine taktı sorması ayıp olmazsa 😀

(1,117 puan) tarafından

Yani napcak eşim dansözü oda ekmek parasında öyle kıskançlığım yok işyerı yemeği müdürüm vs de vardı herkes para taktı oynadık ettik 

(1,117 puan) tarafından

Ya tam bılmıyorum eline vermiş de olabilir yanında darbukacı vs gezıodu onlar topluo genelde paraları müdürüm tam göğsüne taktı ama onu gördüm de eşimi bılmıom

(11,456 puan) tarafından

Eşin de göğsüne taktıysa hadii?

(1,117 puan) tarafından

Taksın gelmiş geçmiş 1 günlük eğlence idi 

(11,456 puan) tarafından
+1

Ay tovbeler olsun Konya ovası bu kadar geniş değil kız 😂

Müdürü takip etmek yerine eşimi takip ederdim ben olsam neresine takcak diye 

(11,456 puan) tarafından
+1

Dansöz de dansözmüş 😂😂

(1,117 puan) tarafından

Bacı para ve hesap bnde idi yani çantamda sürekli isteyene para verdim 20 kişilik gruptuk zaten dansöz her masaya gıtmıo  garsonlara bahşis verınce gelıodu baktım herkes takıyor eşime verdim sende taksana dedim nasıl olsa şirket parası oda aldı ama sonrasını inan bilmiyorum bakmadım bn çok kıskanç değilim yolda sokakta güzel birini görsem bak ne güzel kız dıye gösterrım yani 

(1,117 puan) tarafından

He süslü püslü gizemli 🙂

(11,456 puan) tarafından
+1

Belki de eşine guvendiğin içindir bilmiyorum ama ben kıskancım ya :) halbuki eşime de çok güvenirim.

(1,117 puan) tarafından

Yani kendime güvenirim açıkcası  napcak ki baksa nolur yani yemıycek ya o kafadayım ama oda bilir yerını eder eğlence idi

(24 puan) tarafından

Eşin eğlensin gözü gönlü açılsın diye mi izin veriyorsun yoksa ortamı bozmamak için mi cnm

(1,421 puan) tarafından

Ya ben bu yorumu çok artık niyetli buluyorum.  Yani Ya gerçekten art niyetlisiniz Ya da nerede nasıl konuşulur bilmiyorsunuz. Ne demek gözü gönlü açılsın diye ya. 

(11,456 puan) tarafından

Bacım gözü gönlu açılsın diye izleyen bir erkek zaten pisliğine izler bu lafın nereye gittiğinin bilincinde değilsin bence

(24 puan) tarafından

Ne alaka. Erkeğin de hakkı değil mi eğlensin. Ben kıskanç olmasam izin verirdim. Niye art niyetle sorayım allah aşkına

(4,387 puan) tarafından

Sakamisin bacim sen 

Ne bu rahatlık 

(11,456 puan) tarafından

Erkek dansöz izleyerek mi eğlensin 😂 bence sen gerçekten kıskanç biri  olsan gözu gönlu açılsın kelimesini kullanmayı bırak aklından bile geçirmezsin.

(4,387 puan) tarafından

Allah aşkına ne güveni 

Nefis bu 

Ayrıca erkeğe ne kadar guveneceksin 

Yapacak her yerde her zaman yapar ama, kendi elimle de itecek değilim 

(4,387 puan) tarafından

Allah aşkına ne güveni 

Nefis bu 

Ayrıca erkeğe ne kadar guveneceksin 

Yapacak her yerde her zaman yapar ama, kendi elimle de itecek değilim..

(1,117 puan) tarafından

Gözü gönlü açılsın dıye hiç düşünmedim mekân öyle ve yılbaşı eğlencesi idi eşli gidildi ve sevgilisi olan sevgilisini getırdı ayak uydurduk hepimiz

(1,117 puan) tarafından
+1

Üstüne atlamadı sakin olun

(60 puan) tarafından

Haramı bu kadarda doğruymuş gibi anlatmaniz hayret edilesice  yanlışı normallestirmeniz çok yanlış 

(4,387 puan) tarafından

Konuştuğum cümle hicte hakaret yada tahrik değil 

Kusura bakma 

Uyarı filan vız gelir 

(1,117 puan) tarafından

İsteyen istediği uyarıyı versin bana da vız gelir 

+1 oy
(8,668 puan) tarafından

Eşim sanmam ki korkudan dönüp bakabilsin 😬😬

+1 oy
(21,683 puan) tarafından

Ortamı terk ederiz ben mağara insanıyım

+1 oy
(704 puan) tarafından

Eşim izlemez oldu da gözü takıldı hemen kulağına ahiretini yakma derim. Bende izlemem şahit olmak istemem onun günahına Rabbim doğru yola koysun der uzaklaşırım 

0 oy
(288 puan) tarafından

Ozel olarak biryerlere gidip dansoz izlemesini istemem.Amma duyunde cikmis kendi istememiski yapa bileceyi birsey yok.Oda orada dans sanati sergiliyor ben kendimde izliyorum

0 oy
(14,633 puan) tarafından

Yorumlar çıldırmalik adam tek başına izlememiş ki tabiki hoş değil ama abartmayin telefonda sosyal medya da illa ki takılıyorlar orda da yarı çıplak kadınlar çıkıyor biz kadınlar da görüyoruz dimi tek başına izlemeye gitse okeyde bu tamamen tesadüf olmuş 

İlgili sorular

+1 oy
58 cevap 944 göst.
0 oy
25 cevap 482 göst.
0 oy
29 cevap 539 göst.
+1 oy
22 cevap 667 göst.
1 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,687 soru