+3 oy
1,338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar geçen arkadasım anlatti. Eşiyle düğüne gitmişler bir dostlarının. Düğüne dansöz çıkmasın mı. Arkım eşimle beraber izledik dedi. Ben çok kıskanırdım 😆 nasıl izin vermiş şaşıedım. Siz eşiniz dansöz izlemesine izin verir misiniz? Eşiyle dansözlü ortamda bulunmuş varsa izin verdiniz mi eşinize?

34 Cevaplar

+3 oy
(4,686 puan) tarafından

Eşimle çok sefer eğlence mekanlarında vs. dansözlü ortamda bulunduk. Hiç de sorun etmedim. Bunu kıskandığını ifade eden kişilerin eşleri tiktok, instagram vs kullanıyor ve bu adamlar gün içerisinde milyon tane saçma erotik videoya denk geliyor. Dansöz işini yapıyor, sosyal medyadakiler kendini pazarlıyor, hangisi daha normal? Hayatı zehir etmek yerine, eşler birbirine güvenir ve üzerine düşeni yaparsa sorun kalmaz. 

-Reklam-
+2 oy
(11,548 puan) tarafından

Ben oturup bir güzel izlerdim ama eşim izlemez 😀 dışarı fln çıkardı muhtemelen.

(730 puan) tarafından

Olay bu. Eş de bu. İzin veririm vermem falan filan. Boş. Adam izliyor mu konu bu. İçinden geliyor mu bakmak bakmamak. 

(11,548 puan) tarafından

Kesinlikle izlemez canım abdestinde namazında eşim çok şükur :) tvde bile açık birini görse değiştirir

+2 oy
(774 puan) tarafından

Hemen düğünü terk ederdim🤣Ben istemem şahsen 

+2 oy
(2,041 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bir dansözle göbek atışım var efsooo😂😂

özellikle dansöz izlemeye gitmeyiz de gittiğşmzi bir yerde varsa izleriz ne var 

(11,548 puan) tarafından

Hangisi sensin kızz 😀

(2,041 puan) tarafından

dansözle el ele olan 😂

(11,548 puan) tarafından

Ahahaha Allah seni 😂😂 önde ki abi de  gözünü kapatıyor galiba :Djsjsj

(24 puan) tarafından

Ay alemsin canm 😄 hiç kıskanmıyor musun eşini

(2,041 puan) tarafından

bu videoydu ekran görüntüsü aldım, gözü kapalı ana denk gelmiş 😂😂

videoyu çeken eşim bu arada. 

eşimi kıskanırım evet ama neye nasıl baktığı önemli. 

içine düşecek gibi, hayatında hiç kadın görmemiş gibi bakıyorsa kıskanırım, ağzına da sçarım.

yoksa aa evet dansöz gelmiş, hıı diye 2 bakıp normal hayatına devam ediyorsa medeni bir insan gibi oturur birlikte izleriz. 

(11,548 puan) tarafından

Bakmak var bakmak var çok haklısın ;)

(24 puan) tarafından

Oda mantıklı canım erkek milleti bu sonuçta eğlenmek onların da hakkı ****** gibi asılmadığı sürece sorun yok aslında iki baksın gözü açılsın ama kıskanç biriyim işte ne olursa olsun izin vermeye gönlüm razı olmazdı

(2,041 puan) tarafından

yani bakmıyorum diyen erkek yalan söyler. muhakkak insanın gözü kayar. biz kadın olarak bakıyoruz hatta bence çoğu erkekten daha pis bakıyoruz. 

bazen öyle bir giyiniyorlar ki, açık giyinme değil, dekolte değil artık direkt teşhircilik. böyle biri denk geldiğinde ikimizde dönüp oha ne giymiş bu falan diyoruz. sonra dönüp gidiyoruz. 

(3,471 puan) tarafından

Gozdeeeee Allah iyiligini versin kiz 😂😂

(2,041 puan) tarafından

çocuksuz eğlendiğim günler falan diyormuşum 😂😂

(11,548 puan) tarafından

Aşağıda bir arkadaş eşine para vermiş dansöze takması için 😂😂

(8,031 puan) tarafından

İki baksın gözü açılsın mi? 

(2,041 puan) tarafından

gördüm, benimki de bana vermişti 😂😂 eskiden olsa yapardı herhalde eşim ama cidden bir ununu elemiş eteğini asmış havası var 😂

benden önceki hayatı azıcık fazla canlıymış da😅

(3,471 puan) tarafından
+1

Su fotografi Allah askina kaybetme gozde dsnsozle kivirtan sen yaninizda benim burde ne isim var diye surat sallayan kadin arkada oturan abi vay yavruya bak be diyo onda karisindan azar yemis bi adam sakin baktigini gormeyim gebertirim seni demis karisi kadinda kocam elden giyahhhh der gibi neydi kiz varya ayrintilari cok olsn portreler onlardsn biri de bu olmus 😂

(11,548 puan) tarafından
+1

Önemli olan senden sonrası 😊

(11,548 puan) tarafından

Ulann Merveee gece gece sesli güldürdun yapmaaa😂😂 @KuranAsigiHatun

(2,041 puan) tarafından

kız video aslında bu, ekran görüntüsü aldım😅😂 öndekiler kendi halinde takılıyorlar. after partydi bu sucuk ekmek falan yiyordu millet😂

(11,548 puan) tarafından

Sucuk ekmek; ben ne alaka :Djsjsj

Yalnız arkada ki abi harbiden iç geçirmiş dansöze 😂😂

(3,471 puan) tarafından
+1

😂😂😂 olsun askim videodan bu kareyi yakalamanda senin basarin 🤌🤗

(2,041 puan) tarafından

şimdi sadece sucuk ekmek yoktu, detay vermeyeyim valla linçlenirim diye korkuyorum 😂

o baya alkış çalışıyor, ritim tutuyordu 😝

(25,906 puan) tarafından

Ahahaha kizlar bh videoda bilmem kac tane ayri ayri detay var yaaa🤣🤣🤣 mervis anlatmış Zaten. 

+2 oy
(1,655 puan) tarafından

Öyle bir ortama girmem, oldu ki habersiz oldu ikimiz de bakmayız bakma derim yani 

+2 oy
(7,537 puan) tarafından

Eşimi geçtim ben bile izlemem😄 kaldı ki düğün de dansözün ne işi var ay doğru bulmuyorum.

(24 puan) tarafından

DDüğüne dansöz herkesin kendi tercihi ama ben kıskanırım katiyen yapmam ya

(7,537 puan) tarafından

Benim ki kıskançlıktan değil yapacak olan adam dışarda da yapar. Bana göre düğüne dansöz getirmek saçma geldi ortamdan rahatsız olduğum için kalkardım.

+2 oy
(15,076 puan) tarafından

Arkadaşımda izin vermiş hatta eline para verip kadına taktırmış 

Anlatınca biz şok olduk 😂 yanında kardeşi varmış oda söyledi  olmasaydı inanmazdım 😀

(24 puan) tarafından

İzlemesine izin vermek neyse de nasıl para taktırtabiliyorlar acaba ne düşünüyorlar

+2 oy
(1,110 puan) tarafından

Kalkar giderim oradan başka açıklaması olamaz ben bu medeniyetin adamı değilim

+1 oy
(1,328 puan) tarafından

Evet verırdım işyerı yılbaşı eğlencesine beraber gitmiştik orda 2 dansöz vardı hatta para verdim dansöze takması için

(1,328 puan) tarafından

Gözü gönlü açılsın dıye hiç düşünmedim mekân öyle ve yılbaşı eğlencesi idi eşli gidildi ve sevgilisi olan sevgilisini getırdı ayak uydurduk hepimiz

(1,328 puan) tarafından
+1

Üstüne atlamadı sakin olun

(77 puan) tarafından

Haramı bu kadarda doğruymuş gibi anlatmaniz hayret edilesice  yanlışı normallestirmeniz çok yanlış 

(4,528 puan) tarafından

Konuştuğum cümle hicte hakaret yada tahrik değil 

Kusura bakma 

Uyarı filan vız gelir 

(1,328 puan) tarafından

İsteyen istediği uyarıyı versin bana da vız gelir 

+1 oy
(8,750 puan) tarafından

Eşim sanmam ki korkudan dönüp bakabilsin 😬😬

+1 oy
(22,048 puan) tarafından

Ortamı terk ederiz ben mağara insanıyım

+1 oy
(704 puan) tarafından

Eşim izlemez oldu da gözü takıldı hemen kulağına ahiretini yakma derim. Bende izlemem şahit olmak istemem onun günahına Rabbim doğru yola koysun der uzaklaşırım 

0 oy
(310 puan) tarafından

Ozel olarak biryerlere gidip dansoz izlemesini istemem.Amma duyunde cikmis kendi istememiski yapa bileceyi birsey yok.Oda orada dans sanati sergiliyor ben kendimde izliyorum

0 oy
(15,026 puan) tarafından

Yorumlar çıldırmalik adam tek başına izlememiş ki tabiki hoş değil ama abartmayin telefonda sosyal medya da illa ki takılıyorlar orda da yarı çıplak kadınlar çıkıyor biz kadınlar da görüyoruz dimi tek başına izlemeye gitse okeyde bu tamamen tesadüf olmuş 

İlgili sorular

+1 oy
58 cevap 965 göst.
0 oy
25 cevap 491 göst.
0 oy
29 cevap 557 göst.
+1 oy
22 cevap 684 göst.
1 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,828 soru