+2 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından

Hanimlar ikinci gebeligim bu devamli bir bacagima kramp giriyor ilk hamileligimde son aylarda oluyordu bu sefer cok erken başladi normalmi bunun için ilac verirmi doktor bilgiis olan varmi

9 +4 henüz

5 Cevaplar

+1 oy
(1,588 puan) tarafından

Magnezyum eksikliğindendir. Magnezyum takviyesi yazar muhtemelen doktor

(68 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canm 

-Reklam-
+1 oy
(100 puan) tarafından

Ay bende de erken başlamıştı son günlere doğru bayağı artmıştı. Doktora söyleyin belki ilaç verir sizde bir nebze rahatlarsınız. Ben doktora söylediğimde normal diyip geçiştirmişti malesef. 

(68 puan) tarafından

Yaa acayip kotu bir his ilk haftalar olmasa idare ederdm 

(100 puan) tarafından

Hemde nasıl kötü. İlklerde ara ars oluyor son zamanlara doğru geceleri sık sık oluyordu. Damarlarıma o kadar ağrı vuruyordu bu sefer gün içinde yürürken canım acıyordu.. Ay rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun. Şimdi annemizin değerini daha iyi anlıyoruz. Bizim için neler çekmişler 

(68 puan) tarafından

Amin insaAllah. Benimde oyleydi ilk gebelikte son ayda mahfolmustm qma busefer cok erken 

(100 puan) tarafından

Arkadaşlar yazmış zaten magnezyum eksikliği! Sade soda çok iyi geliyor. Ben içemiyorum diye hiç içmedim. Sizde için belki düzelir biraz veya doktora danışın. 

0 oy
(5,304 puan) tarafından

Magnezyum eksikligi olabilir doktoruna mutlaka soyle takviye verir.

(68 puan) tarafından

Tesekkur ederm

0 oy
(1,124 puan) tarafından

Benimde ilk gebelikde son aylarda olmustu şuan 14 haftalik başladı biraz tirstim

(68 puan) tarafından

Doktora soylemekte fayda var belki ilac verir

0 oy
(1,820 puan) tarafından

Hergun sade soda iç magnezyum al

(68 puan) tarafından

Tesekkur ederm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 234 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 386 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (258 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 46 göst.

Kategoriler

1,453,083 soru

23,853,355 cevap

319,995 kullanıcı

...