+1 oy
469 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

5yıllık evliyiz ve hayatımızda ilk defa büyük eşimle böyle kavga ettim. Annesi vefat ettikten sonra babası 2defa evlenmiş o kadını hiç sevmiyor yalan yok hak veriyorum sonradan görme ukala şey ama babasına 20gün önce bağırsak kanseri tehşisi konuldu doktor umutlu konuşmuş şans var diyor ama oğlu bu şansı kullanmak istemiyor tedavi için hiçbir yardım etmiyor. 16yaşında kız kardeşi var babasına çok düşkün birşey olmasını istemiyor kim ister ki zaten? Bugün kayınpederimin karısıyla kızı geldi kadın ilk defa burnu dik değildi Kenanla konuş yardım etsin diyor göz göre görw ölüme itmeyelim diyor tamam konuşucam dedim. İşten geldi konuyu açtım bana diyor ki sen safsın seni ortaya atıyoe o kadının tel derdi oturduğıu ev biliyor çünki kocası geberip gitse onuda kızınıda ordan kovucam herşeye ben sahip olucam diye. Sende babasın ve o kız hepinizden masum onun suçu ne umrumda değil annesi babası düşünür zaten onda öyle ana var kızı 18yaşına gelsin kendisi gibi ya gider yuva yıkar yada enayi birine kendini kakalar. Sen yardım etmiyorsun ben edicem dedim gerekirse bankadan kredi çekicem dedim gözleri yerinden fırladı üzerime yürüdü bilinçlimi yaptı bilmiyorum ama boğazımı sıktı rüyadan uyanmış gibi bıraktı tabak çanak kırdı kızımız uyanık diyiyorum o zaman düşünceli ol burnunu her yere sokma beni annem can çekişirken su diye inlerken o kadın zevkle su içiyordu elimden gelse hepsinin ölümünü öne sürürüm dedi Allahtan kork diyorum çevremdekilerin Allah korkusu var mı bende olsun diyor 

17 Cevaplar

+8 oy
önce (1,315 puan) tarafından

E bacım esin bir yandan haklı değil mi? Hâlâ annesinin acısı içinde demek ki. Sen kredi falan çekerim demekle çok büyük yanlış yapmışsın. Eşinle güzelce konuş, yardıma yanaşmıyorsa zorlama. Maddi olarak paraya ihtiyaçları varsa olan evlerini satsinlar o zaman

-Reklam-
+4 oy
önce (3,061 puan) tarafından

Adam istemiyormuş niye karışıyorsun ki. Bir de dikine dikine laf söylüyorsun. Evleri varmış ipotek ettirip krediyi onlar çeksin sanane. Safsın gerçekten.

önce (5 puan) tarafından

Ev kocamın üstüne  çekemezler zaten o yüzdende kadım geldi 

önce (3,061 puan) tarafından

O zaman kocanın evden kovmadiklarina şükretsinler. Benim annem can çekişirken babam başka kadınla uçkur derdine düşecek ben de şimdi acicam. Hayatta umrumda olmaz . Kıza da yapacak bir şey yok . Allah yardımcısı olsun.

+2 oy
önce (1,023 puan) tarafından

Bırak sanane. Demekki annesine çok eziyet ettiler fazla şey yapma kocanla aranı da bozma. 

+2 oy
önce (5,151 puan) tarafından

Valla ne diyecegimi bilemedim ama benim anamda can cekisirken eger babam elin karisiyla gununu gun ettiyse bende yardim etmek istemezdim. Esine bu konuda kizmiyorum, ofkesini anliyorum. Sana da tavsiyem karisma. Sen ustune duseni yaptin soyleyerek. Senden cikti bundan sonrasi esinin problemi.

önce (5 puan) tarafından

Açıkcası o kadından bende hazetmem sonradan görme birşey ama kızın hiçbir suçu yok oda bana yalvaran gözlerle bakıyordu babamo kurtarın diye ama haklısın abisini gözünü hırs bürüdü ölsede yardım etmez hatta onlar acı çekerken zevk bile alır

önce (5,151 puan) tarafından

Guzelim esinin annesi cekerken esininde sucu yoktu ama o kadinda esine acimadi. Kayinpederinle gununu gun etti. Herkes ektigini bicer. O kadinda, esinin annesinin durumuna dustu bak. Belki hasta o olmadi ama zor duruma dusup cektirdigi kisinin ogluna muhtac oldu. Etme bulma dunyasi.

+1 oy
önce (2,045 puan) tarafından

Tedavi olmak için neden baba oğluna ihtiyacı olsun ki

önce (2,045 puan) tarafından

Valla kusura bakmayın ama eşinde aynı şeyleri yaşayacak . Adamın evini  kendi üzerine geçirdi (Hırsızlık ) üstüne adamın tedavisini karşılamıyor . Neden ? Bir başka kadınla evlendi diye. Allah gecinden versin ama Adım kadar eminim sen ölsen adam başkasıyla evlenecek ki kayınpederinin 16 yaşında kızı olduğuna göre bu olaylar olalı 17 sene oldu. Çok vicdansız bir kocan var . 

önce (5 puan) tarafından

Sadece evi geçirmediki herşeyi geçirdi o parada kız kardeşinin hakkı var tabikide ama hiç oralı değil

Annesi hasta yatağındayken o kadınla görüşmüş hemende evlenmiş. Aile fotoğrafı vardı o kadın babası kardeşi gülümsüyor en arkada eşim durmuş hiç mimik bile oynatmıyor babası şuan acı çekiyor yukarıda hiçbir şey olmamış gibi kızıyla oyunlar oynuyor 

önce (18,777 puan) tarafından

Malları babasının izni olmadan nasıl üzerine geçirebiliyor bu işte bi iş var ama çözemedim

önce (5 puan) tarafından

Hasta olmadan önce izniyle yaptı zaten annesinin acısını paraylamı geçiriyor ama tek derdi şöhret yükselmek

önce (18,777 puan) tarafından

Yanlış anlama ama eşin bu konuda çok iyi yapmış öyle bi kadınla evliyken haa kayınpederin diğer çocugun yazık etmiş ona bişey bırakmayarak

+1 oy
önce (2,485 puan) tarafından

Eşinin yaşadıklarının benzerini yaşadım. Eşinin yaptığı hareket doğru değil ama sen bu konuya karışma. Eşin ne derse o.  ben eşini anlıyorum ama sen anlayamazsın aynı şeyleri yaşamadan o yüzden hiç karışma bu konuya.

önce (5 puan) tarafından

Anlayamam evet ama 16yaşında bir çocukta var ve o babasız olmayı haketmiyor annesi kötü falan ama o masum

önce (63 puan) tarafından

Ahuzar ecel vakti geldiğinde oda gidecek sende bende Allah korusun belki o kız gider ya da baba daha yaşar bilemezsin Allah bilir bilir Rabbim şifasını versin inşallah 

+1 oy
önce (1,508 puan) tarafından

Başkaları için niye eşinle aranı bozuyorsun. Karışma bence 

+1 oy
önce (973 puan) tarafından

Eşin annesinin acısını ve kinini tutuyor. Bişey diyemiyorum bence fazla karışma demek ki eşinin hassas noktası bu. 

+1 oy
önce (657 puan) tarafından

Benim annemde kanserle cebellesirken babam gününü gün ediyordu . 25 yıl oldu annemi kaybedeli ama acimda kinimde dün gibi . Bugün eşim beni böyle şeyler için darlasa gözümü kırpmadan onuda silerim. 

Böyle acılar derindir herkes anlamaz . 16 yaşındaki kız babasına çok düşkünse analı kızlı çalışıp babalarını kurtarsinlar. Çok üzgünüm ama yok kredi çekerim bilmem ne yaparım falan diyerek adamın dahada üstüne gitmişsin . Karışma derim . Vallaha ben burdan darlandim. 

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Neden kocanla kötü oluyorsun ki tamam bir iki kocanla konuşmuşsun kabul etmiyor annesi can çekişirken su diye inlerken kadın zevkle su içiyordu diyor kocan bu cümlesi çok acı demek ki kayınbaban çektirmiş kadına cezasını da böyle çekiyor gerekirse kredi çekerim falan diye diklenmişsin adama çalışıyor musun çekip neyle ödeme yapacaksın zaten onların parası olsa kocandan yardım istemezler kocanda ödemeyeceğine göre sen nasıl ödeyeceksin hiç aranı bozma bir daha da sana gelirlerse ben söyledim istemiyor huzurum bozuluyor beni araya katmayın de 16 yaşındaki çocuk evet hak etmiyor babasız kalmayı ama eşinde bazı şeyleri hak etmiyordu zamanında babası neler yaşatmış ki eşin kin nefret duyuyor ona karşı 

önce (5 puan) tarafından

Çalışıyorum bir şekil öderdim ama hiç mahkeme salonunda oturacak halim yok benimde kızım var o kıza acıyorum sonda öyle bencil bir anneye muhtac olucak diye

önce (466 puan) tarafından

Canım bu insanlar için değer mi önce kendine onu sor kocanla kötü olmaya bir şekilde öderim diyorsun paranı onlara heba etmene sen üstüne düşeni yapmışsın bu konu eşin ve babası arasında olan bişey ki kadının sevmediğini zaten sen söylüyorsun niye kötü olasın ki kocanla girsin işe çalışsın kadın zamanında diğer kadını hiçe sayıp yemiş içmişler eşinin kaynananın canı yanarken onlar düşünmüş mü acaba bence eşinle iyi ol konuyu kapat sana gelene de huzurum yuvam bozuluyor bulaşmayın bana de 

0 oy
önce (2,849 puan) tarafından

Eee ne farki kaldi o kadindan ya da babasindan evet biseyler yasamis annesinin cektiklerini gormus kinlenmis ama onlarin yaptigini yaparsa esinin ne farki kaldi ki butun gunahlarini temizliyo babasininda uvey annesininde butun gunah kendi ustune kaliyo 

önce (5 puan) tarafından

Çok hırslı kindar çocuklukta yaşadığı olaylar yüzündende şimdide böyle

Babasının ona muhtac olmasımdan kızkardeşinin yalvarmasından herşeyde zevk alıyor

önce (2,849 puan) tarafından

Allah seni ve cocuklarini eline dusurmesin ona dua et sen 

önce (5 puan) tarafından

Çocuğuna şimdiden gelecek kuruyor kızkardeşinin hakkına giriyor bu çook yanlış ama ben onunla maddi açıdan yarışamam bende kazanıyorum çoğu istediğimi kendim alıyorum tedavi parasını ben karşılayamam gücüm yetmez

0 oy
önce (165 puan) tarafından

Bence bir insan göz göre göre ölüme gitmemeli evet hata yapmis olabilir eşine çok şey yaşatmış olabilirler ama günahtır bu dünyanın diğer dünyasıda var sonuçta eşinin babası canından can bence sen en iyisini yapıyorsun o kızın hiç bir günahı yok yazık 

0 oy
önce (2,334 puan) tarafından

Öz kayinvalideniz hayattayken kayınpeder onu şimdiki eşiyle mi aldatmış?

önce (5 puan) tarafından

Kalp hastasıydı kayınvalidem durumu ağırdı o zamanlar kayınpederim o kadınla tanışmış gününü gün etti hemende evlendi

önce (2,344 puan) tarafından

Bak işte 

Kocanı anlamaya çalış annesi ne haldeyken babasının yaotiginu affedemiyor yaşarken de bir yararı yok belliki ölmesi onu ırgalamıyor 

0 oy
önce (21,106 puan) tarafından

Onlarla empati yapacağına eşinle yapmalısın ben olsam bende annemin ölümüne sebep olan baba ölsün isterdim eşini haksız bulmadım o yüzden 

0 oy
önce (2,344 puan) tarafından

Eşin yaptığı hareketlerde değil ama konu olarak haklı. Kanser hastasına neyin ücreti var onuda anlamadım onlar ücretsiz tedavi ediliyor diye biliyorum belki de bilmiyorum. 

Ücret ne kadar neye lazım. Özel hastaneye mi gidiyor 

önce (5 puan) tarafından

Özel hastane 

Doktor bağırsakları dışarıda olsa yaşama süresi uzanır diyor masraflı birşey sanırım o yüzden para istiyorlar 

önce (63 puan) tarafından

Ankara prof dr ethem geçim bunu araştırsınlar çok iyi doktor annemde kolon kanserini atlatı kemosuz ilaçsız elhamdülilah bir daha yaşatmasın mevlam bu doktorla görüşsünler farklı görüş alabilirler 

0 oy
önce (915 puan) tarafından

Çok yanlış yapıyorsun eşini karşına alma çok pişman olursun bırak oğlu sonuçta yardım eder illa demekki onunda canını yakan şeyler olmuş 

0 oy
önce (214 puan) tarafından

O kayın baban ettiğini çekiyor. Kimin ahını aldıysa bedelini ödüyor. Eşinle inatlasma ailevi sıkıntılar mezara girse bile düzelmez. Eşin neler yaşadı gördü bilemeyiz. Sence normal bı insan bu kadar merhametsiz olabilirmi? O aile için eşinle ters düşmeye. Sen ters düşüp yardım iste bak bakım onlar yuvamı kurtaracakmi. 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 347 göst.
0 oy
8 cevap 366 göst.
0 oy
2 cevap 204 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 803 göst.

Kategoriler

1,448,863 soru