+4 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (2,460 puan) tarafından

image

Devlet benimle dalga geçiyor , sürekli 400-450 bandında geliyordu, bu zamana kadar destek çıkmamış herşeye kendinden pay çıkarmaya çalışıyor kendi paramla bana artislik yapıyor 😂😂

29 Cevaplar

0 oy
(2,150 puan) tarafından

Kendi kendine zam yapıp sonra yarısını kesmiş gibi yapıp yine hem kâr edip hem de iyilik yapmış gibi görünüyor yani

(2,460 puan) tarafından

Tam olarak bu ya , bana zaten zamlı gelmiş geçen 420 TL gelmişti 

(2,150 puan) tarafından

Taktikleri çok iyi de işte aydık malesef eskisi gibi sezdirmeden yapamıyor

(2,460 puan) tarafından

Aynen öyle, geçen senelerde gerçekten yardımcı oluyordu devlet ama sonra kesti . Şimdi aynı şeyi yapıyormuş gibi gösterecekti

(53,593 puan) tarafından

gecen senekinin acisi bu sene çıktı fazlasıyla keske gecen sene tam fatura odeseydik

-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından

Bize de öyle geldi tabi inanmadık😀

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Banda bu güzel havalarda fazla kullanmadığım doğal gaz faturası 2500 gelip 1100  lirasını biz karşılıyoruz deyip geri kalanda bana aklımla oynamaları 

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Kız bizim de aynı yapmış zam yapmış güya ödedik diye yapıyorlar yani hem zammı ekliyor hemde biz ödedik diye artislik tasliyorlar halbuki zamlı fiyat 

0 oy
(1,604 puan) tarafından

Devletime guveniyorum :D yersen :) şaka bı yana anneme yengeme abimgl memleketteydi eşi kimse yoktu ona bile böyle gelmiş bide indrmis bı tarafdan veriyor gbı yapip fazlası hep alınır 

(2,460 puan) tarafından

Vallahi görünen köy kılavuz istemez 😂

0 oy
(3,242 puan) tarafından

Yanlislik vardir belki gecen sene esime mail geldi hacizlik olacakasiniz odemesseniz die e devlletten baktik 17 bin gelmis 3 aylik birde yurttisindayiz evdede kalmiyoruz sonra kaynim gitti duzelttirdi 300 lira mi ne odemislerdi

(2,460 puan) tarafından

Yok canım otomatik ödeme de sürekli uygulamadan faturaları kontrol ederim ben 

0 oy
(53,593 puan) tarafından

devlet olmus uc kağıtçı dogalgaz icin geldi ayni boyle dedim o karda bana bu tutar gelmedi ne indirimi bu ordaki adam hanfendi net odenecek yazan odenecek diye inatlasiyo dedim onu anladım da neyin indirimi bu sinirlendi adam mesaja bakti iste diyo bunu odeyeceksiniz anlatamadim salaga dedim devletin indirim yaptigi yok formaliteden yazmis soylenerek ciktim

0 oy
(8,637 puan) tarafından

Valla banada normalde 6 bin fatura gelmiş doğalgaz ama yalan yani bize en fazla 3800 geldi kışda okadar yaktık yok 2 bucuğu devlet tarafından ödedi diyor hiç inanmadım ama bide kışa nazaran daha düsük yaktık

0 oy
(169 puan) tarafından

Aklısıra bize yardım ediyor gibi görünüyor 😂😅😅😅 biz hep 400 ödüyorduk 1500 gelmiş devlet yardimiyla indirime düşmüş güya 😅😅😅 

Ağam eğlenir bizle

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 931 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,865 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 548 göst.
0 oy
11 cevap 1,031 göst.