Devlet benimle dalga geçiyor , sürekli 400-450 bandında geliyordu, bu zamana kadar destek çıkmamış herşeye kendinden pay çıkarmaya çalışıyor kendi paramla bana artislik yapıyor 😂😂
Kendi kendine zam yapıp sonra yarısını kesmiş gibi yapıp yine hem kâr edip hem de iyilik yapmış gibi görünüyor yani
Tam olarak bu ya , bana zaten zamlı gelmiş geçen 420 TL gelmişti
Taktikleri çok iyi de işte aydık malesef eskisi gibi sezdirmeden yapamıyor
Aynen öyle, geçen senelerde gerçekten yardımcı oluyordu devlet ama sonra kesti . Şimdi aynı şeyi yapıyormuş gibi gösterecekti
gecen senekinin acisi bu sene çıktı fazlasıyla keske gecen sene tam fatura odeseydik
Bize de öyle geldi tabi inanmadık😀
Banda bu güzel havalarda fazla kullanmadığım doğal gaz faturası 2500 gelip 1100 lirasını biz karşılıyoruz deyip geri kalanda bana aklımla oynamaları
Kız bizim de aynı yapmış zam yapmış güya ödedik diye yapıyorlar yani hem zammı ekliyor hemde biz ödedik diye artislik tasliyorlar halbuki zamlı fiyat
Devletime guveniyorum :D yersen :) şaka bı yana anneme yengeme abimgl memleketteydi eşi kimse yoktu ona bile böyle gelmiş bide indrmis bı tarafdan veriyor gbı yapip fazlası hep alınır
Vallahi görünen köy kılavuz istemez 😂
Yanlislik vardir belki gecen sene esime mail geldi hacizlik olacakasiniz odemesseniz die e devlletten baktik 17 bin gelmis 3 aylik birde yurttisindayiz evdede kalmiyoruz sonra kaynim gitti duzelttirdi 300 lira mi ne odemislerdi
Yok canım otomatik ödeme de sürekli uygulamadan faturaları kontrol ederim ben
devlet olmus uc kağıtçı dogalgaz icin geldi ayni boyle dedim o karda bana bu tutar gelmedi ne indirimi bu ordaki adam hanfendi net odenecek yazan odenecek diye inatlasiyo dedim onu anladım da neyin indirimi bu sinirlendi adam mesaja bakti iste diyo bunu odeyeceksiniz anlatamadim salaga dedim devletin indirim yaptigi yok formaliteden yazmis soylenerek ciktim
Valla banada normalde 6 bin fatura gelmiş doğalgaz ama yalan yani bize en fazla 3800 geldi kışda okadar yaktık yok 2 bucuğu devlet tarafından ödedi diyor hiç inanmadım ama bide kışa nazaran daha düsük yaktık
Aklısıra bize yardım ediyor gibi görünüyor 😂😅😅😅 biz hep 400 ödüyorduk 1500 gelmiş devlet yardimiyla indirime düşmüş güya 😅😅😅
Ağam eğlenir bizle
1,460,448 soru
23,945,561 cevap
324,935 kullanıcı