+1 oy
149 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (34 puan) tarafından

Merhaba arkadaslar eskisehir de oturan varmı hangi semtleri önerirsiniz .taşınmayı düşünüyorum simdiden Bi araştırayım dedim.malum deprem kapida. Çok çok pahalı yer olmasın.tehlikeli kötü Bi mahallede olmasın.iki cocuk yetistirecegim 😀

6 Cevaplar

+1 oy
(110 puan) tarafından

Çamlıca mahallesi öneririm sakin bir mahalle 

(34 puan) tarafından

Şimdi sahibindene baktimda cnm ev fiyatlarına iyi gibi fakat çevresi hep tarla gibi sanki şehre uzak 

(110 puan) tarafından

Şehire çok yakın biz çarşıya 16 numara dolmuş ile 15 dk çarşıda oluyoruz tranway ile dolandigi için veya geç geldi için 25 dk fln suruyor 

(2,481 puan) tarafından

Bende camlicadayim arabayla merkez 15 dk camlica suan heryer insaat aşırı gelisen bir yer etrafimda suan devamli ev yapıyorlar 

Haa begenmessen tabikide batikent öneririm on numara yerrrrrr ama paran varsa ver 35  40 bin kira pasalar gibi bi yer imkana gore ben ev aldim param yetse kesinlikle batıkent alırdım ama çamlıca imkana uydu ordan aldim 

Merkez dersen yine paraya kiyarsan yine guzel yerde oturursun

(110 puan) tarafından

Ben gerçekten Çamlıca dan çok memnunum sessiz yer

-Reklam-
+1 oy
(34 puan) tarafından

Ev satın alacağım kızlar fiyatlar güzel en lüks ev 4 milyon 5 milyona kadar alabilirim.ustu alamam. Çamlıca ya baktım evet dediginiz gibi hep boşluk yeni evler yapiliyor birde batikent tarafına bakiyim 

(1,633 puan) tarafından

Batıkent, Sümer(Osmangazi), aşağı söğütönü. Kayınvalidem eskişehirde oturuyor. Bunlar bildiğim iyi semtler 

(1,633 puan) tarafından

Çamlıca karışık biraz bu arada. Suriyeliler falan var. İyi sayılmaz. Tavsiye etmem. 

(110 puan) tarafından

2 senedir Çamlıca da oturuyorum bir kere bire kötü olan tarafını görmedim şahsen kötü tarafı nesi var acaba 

(1,633 puan) tarafından

Söyledim zaten kötü tarafını. Siz niye şahsınıza edilmiş bir hakaret gibi algıladınız ki bunu. Benim kayınvalidem batıkentte oturuyor. Çarşıdan dönüşte çamlıcadan geçiyoruz. Işıklarından tutun da sokaklarına kadar Suriyeli dolu. Keza kötü demedim. İyi sayılmaz dedim. 

+1 oy
(1,345 puan) tarafından

Neden eskisehir peki

(34 puan) tarafından

Eşim gezmeye gitmişti çok beğendi bende gideceğim gezmeye seneye insallh yerleşmeyi dusunuyorum istanbul da oturuyorum şuan

(1,345 puan) tarafından

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah canim

(34 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm

+1 oy
(34 puan) tarafından

Peki kızlar odun pazarı tarafı nasil tren garına yakın olarak hangi semt iyidir 

0 oy
(5,825 puan) tarafından

Çamlıcada oturuyorum ben batıkent mahallesi ertuğrulgazi mahallesi altınevler mahallesi uluönder mahallesi bütçen fazlaysa osmangazi mahallesi Sümer mahallesi Deliklitaş mahallesi gökmeydan mahallesine de bakabilirsin

(34 puan) tarafından

Twsekkur ettim cnm oralarda bakarim

(5,825 puan) tarafından

Beğendiğin yerler olursa yer ve konum olarak bana atabilirsin 43 senedir yani doğdum doğalı buradayım çamlıcadan düşünürsen çok büyük bir mahalle her yeri güzel değil 4000 de ev var 2500 de  yerine ve konumu na göre

(34 puan) tarafından

Tm cnm teşekkür ederim

0 oy
(3,766 puan) tarafından

Sümer

Osmangazi 

Vişnelik 

Ertuğrulgazi ( orda oturuyorum gayet sakin çoğu emekli polis olan bı mahalle) 

Batıkent

Bahçelievler 

Uzak durman gereken yerlerde 

Fevzi çakmak

Kuyubaşı

Gündoğdu 

(34 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(110 puan) tarafından

Kuyu başını tavsiye etmem orası biraz tehlikeli

(3,766 puan) tarafından

Bende uzak durması gerektiğinden bahsettim 😊

(110 puan) tarafından

Orasını görmedim kusura bakmayın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
7 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nil-1! (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
7 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nil-1! (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Melhaz (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,922 soru

23,926,618 cevap

323,784 kullanıcı

...