+2 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

Kocam iş yerindeydi dün biraz içeceğim arkadaşlarımla dedi geç geleceğim tamam dedim sonra ben lavabodayken bizim banyodan dış kapının sesi duyuluyor motor sesini duydum çaktırmadan pencereyi açtım baktım orada oturuyor çaktırmadan kapattım tekrar aradım ne yapıyorsun diye iş yerindeyim diyor birazdan geleceğim diyor Ben de tamam dedim kapattım pencereden baktım Okey işareti yaptım sonra beni arıyor yok işte ben seni pencereden görmüştüm bile bile öyle söyledim denemek amaçlı dedim Ne denemesi Sen bu neyin denemesi yani yalan söyledin işte düpedüz gitti sabaha kadar gelmedi annesigildeydi annesi de bir alt katında sürekli bir şeyler olduğu zaman ailesinin sürekli haberini olmasını sağlıyor kendini çok reklam ediyor Ben hiçbir şey belli etmezken sürekli kendini belli ediyor artık gerçekten tiksindim yani 

Sabah beni arıyor gel anneme kahvaltıya annem pişi yapmış gelmek istemiyorum dedim Sonra kayınvalidem arayınca gittim çünkü kadının hiçbir şeyden suçu yok günahı yok kaynanam kafaya takıyor niye sabaha kadar oturuyor burada sen niye karını çocuğunu yalnız bırakıyorsun kızdım ona diyor Sen niye eve gitmiyorsun hani karın seni eve mi almıyor diye düşünüyorum diyor dedim Ne alakası var Ben niye eve almayayım kendisi gelmiyor dedim hani kendi eliyle yapar hiç takma dedim kafaya Ben de takmıyorum soğudum yani anne yanlış anlama dedim gerçekten içimde bir sevgi kalmadı dedim kayınvalideme karşı böyle söyledim ama acaba yanlış mı yaptım sonuçta annesi yani zoruna gitmiş midir ya da hakkımda kötü düşünmüş müdür diyeceğim ama Allah tarafından bana bir sabır var gelmiş içimdeki ses diyor ki biraz bekle diyor biraz sabret diyor sesini çıkarma diyor Rabbim halledecek diyor bilmiyorum

4 Cevaplar

+2 oy
(66 puan) tarafından

Bu arada ben zaten kocamın yalancı olduğunu biliyordum konduramıyordum annem söylüyordu onun ağzında yalan çok diye ben inanmıyordum ama bu sefer gerçekten tam olarak inandım yalancı olduğunu artık iki dediğine bir demem yani hiçbir şekilde inanmam ona Kendi kaybetti

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Yazını okumadım. Direk yazıyorum. Yalan söyleyen kocaya o ilk yalanı yakaladignda önce bir sakinligimi korurum. Çocuğun olmayacağı bir zaman dilimini seçerim. Ve o an sanki yeni fark etmism gibi yapıp. Anlık olarak dünyasını telefonunu vs herşeyi başına yıkarım. Sonra Birdaha yalan yakalarsam işte ozamn Birdaha inanmam

(66 puan) tarafından

Vallahi dünyasını başına yıktım zamanlarda oldu huzurumuz iyice kaçıyordu Yani kendi huzurum kafamın huzuru çocuğumun huzuru artık görmemezlikten geliyorum onu görmemezlikten geliyorum yani sevgimin azaldığı noktadayım

+1 oy
tarafından

Alkole izin verdiğiniz kocadan herseti bekleyin yalam en masumu 

(66 puan) tarafından

Alkole izin vermiyorum zaten normalde Ama bunun için çok kavgalar ettik çok savaşlar verdim ama vazgeçmiyor bırakmıyor ben içiyorum diyor Ben buyum diyor Ben de artık karışmıyorum yani çünkü kavga çıkıyor sürekli evde kavgalar gürültüler oluyor o yüzden saldım onu 

tarafından
+1

İki gün sonra da yalanlar için aynı şeyi yaşayacaksınız

Haram olan yerde huzur olmaz

(66 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum huzur yokki zaten

+1 oy
(3,384 puan) tarafından

Gitmek annesinden kalacak bizde aynı apartmandaki kavga etsek gidip annesinden kalsa yandi valla daha ya o eve giremez yada ben giderim.. 

(66 puan) tarafından

Bende başka yerde kalmasındansa annesinde kalsın diyorum ama bilmiyorum ya ailem arkamda değiller olsalar ayrılırdım ama benim ailem boş teneke

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 224 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
12 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,128 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 333 göst.
10 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pony (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 505 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,431 soru

24,098,918 cevap

332,269 kullanıcı

...