Kocam iş yerindeydi dün biraz içeceğim arkadaşlarımla dedi geç geleceğim tamam dedim sonra ben lavabodayken bizim banyodan dış kapının sesi duyuluyor motor sesini duydum çaktırmadan pencereyi açtım baktım orada oturuyor çaktırmadan kapattım tekrar aradım ne yapıyorsun diye iş yerindeyim diyor birazdan geleceğim diyor Ben de tamam dedim kapattım pencereden baktım Okey işareti yaptım sonra beni arıyor yok işte ben seni pencereden görmüştüm bile bile öyle söyledim denemek amaçlı dedim Ne denemesi Sen bu neyin denemesi yani yalan söyledin işte düpedüz gitti sabaha kadar gelmedi annesigildeydi annesi de bir alt katında sürekli bir şeyler olduğu zaman ailesinin sürekli haberini olmasını sağlıyor kendini çok reklam ediyor Ben hiçbir şey belli etmezken sürekli kendini belli ediyor artık gerçekten tiksindim yani
Sabah beni arıyor gel anneme kahvaltıya annem pişi yapmış gelmek istemiyorum dedim Sonra kayınvalidem arayınca gittim çünkü kadının hiçbir şeyden suçu yok günahı yok kaynanam kafaya takıyor niye sabaha kadar oturuyor burada sen niye karını çocuğunu yalnız bırakıyorsun kızdım ona diyor Sen niye eve gitmiyorsun hani karın seni eve mi almıyor diye düşünüyorum diyor dedim Ne alakası var Ben niye eve almayayım kendisi gelmiyor dedim hani kendi eliyle yapar hiç takma dedim kafaya Ben de takmıyorum soğudum yani anne yanlış anlama dedim gerçekten içimde bir sevgi kalmadı dedim kayınvalideme karşı böyle söyledim ama acaba yanlış mı yaptım sonuçta annesi yani zoruna gitmiş midir ya da hakkımda kötü düşünmüş müdür diyeceğim ama Allah tarafından bana bir sabır var gelmiş içimdeki ses diyor ki biraz bekle diyor biraz sabret diyor sesini çıkarma diyor Rabbim halledecek diyor bilmiyorum