+2 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Kızlar çok afedersiniz eşimle ilişkideyken prezervatif yırtılmış fark etmedik eşim şimdi ertesi gün hapı almaya gitti bu ertesi gün  hapı ismi nedir acaba bilgisi olan varmı birde çoçuk olmaz değilmi 1 tane oğlum var 2 yaşında ve ilk denememizde olmuştu 2. Çoçuğu istemiyoruz evet daha dikkatli olmamız lazımdı biliyorum lakin spiral taktırdım ama vücut kabul etmedi aşırı kanamam olunca doktor çıkarmıştı hap kullanmıyorum Emziriyorum diye prezervatif kullanıyorduk bilğisi olan yazabilirmi 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

ERTES  alsın emzirme için uygun

tarafından

Yan etkileri de az ama tabi malesef adette ara kanamalar , ağrı hassasiyet yapıyor bazen ben ilk kullandım sadece başım döndü ikinci de de adetim 3 ay kadar dengesiz oldu ara kanamalı ağrılı oldu kasik ağrısı oldu mesela yani güvenli olabilir. Ben toplamda 1 yılda iki defa ertes markayı kullandım emzirmeye uygun ama 3,4 saat emzirme aldıktan yarimsaat sonrasından itibaren ki 3,4 saat 

(107 puan) tarafından

Canım yan etkilerine kabulum yeterki hamile kalmıyım sen ertesi kullanıca hamile kalmadın değilmi eşime dedim şimdi ertes marka alacak emzirdinten sonra kullanırım 4 5 saat emzirmem sorun olmaz inşallah hamile kalmam dua et canım lütfen aşırı stresliyim

tarafından

Gelecek adetine kac gun var 

tarafından

İlk 72 saat kulanimda yüzde 95 etki gösterir diye biliyorum.  Ayrıca ilk 24 saatte aldığın etki alanı yüzde 95 lik etki için daha etkin diyebilirim. 72 saate yaklaştıkça ilaç etkinliği de düşer buarada. Önerim zaman kaybı olmadan ilk 24 saat içinde temin etmek . Ben 30 saatin sonuna doğru almıştım ama çok şükür gebelik gerçekleşmedi. Aynı kaza banada oldu malesef  😀 

Emzirme vakti gelirse ilk sütü az sağ at onu çünkü onda hormon geçmiş oluyor daha sonraki sütü emzir. 

Korkma bisey olmaz. 

-Reklam-
+2 oy
(3,443 puan) tarafından

Direk eczaneye söylesin veriyorlar hemen iç 

(107 puan) tarafından

Sen daha önce kullandınmı canım

+2 oy
(2,495 puan) tarafından

Zaten pek seçenek yok onlarda ertesi gün hapları ağır ilaclar benım adet düzenimi 3 ay alt üst ettıydı emzirme için uygun mu bılemedım iyice sormak lazım

(107 puan) tarafından

Ay canım 3 ay adet olmamaya razıyım yeterki hamile kalmıyım

(2,495 puan) tarafından

Evet o korku da zor hemen içince etkı oranı yüksek oluyor yılda 2 kez den fazla içmemek lazım aklınızda bulunsun geçmiş olsun diyeyim şimdiden eşiniz gelınce fıyatı ne kadar olmuş öğrenıp yazar msnz merak ettım 3 sene felan önce 200 tl ye aldıydık

(107 puan) tarafından

Tabeki

(107 puan) tarafından
+1

Tabeki yazarım henüz gelmedi  eşim

0 oy
(1,294 puan) tarafından

Ben kullandım ama benim kullandığımda 8 saat emzirme sütünü sağ dök dedi. Eczacıya çocuk emzirdigini söylesin eşin. O zaman kızım 4 aylıktı. Bu arada oğlunu sütten kesmiş olsaydın daha rahat olurdu. Ama dediğim gibi sütünü sağ dök 

(107 puan) tarafından

Tamam canım sağıp dökerem sen hanği marka kullandın gebelik yaşadınmı acbaa

(1,294 puan) tarafından

Hatırlamıyorum markayı ama Ella değildi. Ella en iyisi ama emzirdigim içindi sanırım onu alamadim. Gebelik yaşamadım ama ilk 12 saatte icmen önemli geciktirmeden ic

0 oy
(1,644 puan) tarafından

Prezervatif nasıl yırtık oluyor kız kim yirtmis eşin çocuk istiyor  olabilir 🤣

(1,294 puan) tarafından

Olabiliyor canım ben de başıma geldi daha önce aynı şekilde ve ertesi gün hapı kullanmistim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 268 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
3 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
+1 oy
8 cevap 202 göst.

Kategoriler