+2 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

15+4  te söylemişti çok merak ediyorum resimde 13 haftalıkken

image

4 Cevaplar

+3 oy
(3,440 puan) tarafından

Yani kizmi dendi 

(2 puan) tarafından

Ewt Sonradan oluşabilir dedi de 16 haftalık sayılır Sonradan oluşma ihtimali var mı ki

(3,440 puan) tarafından

Ne bileyim 11 haftalik.bize erkek demisti erkek oldu 16 hafta artık.cinsiyet belli olmali

(2 puan) tarafından

İki hastaneye birden gidiyorum hep küçük bakılmaz dediler en son da bn rica etmiştim ilk oglumda bende 12 haftalkkn ogrenmstm özele gdiyordruk ama ikincide birincide yaptığın şeyleri yapamiyorz maalesef 🙂

-Reklam-
+3 oy
(175 puan) tarafından

Arkadaşıma 6. Aya kadar kız denildi detaylı ultrasonda erkek olduğu ortaya çıktı renkli ultrasonu olan bir doktora giderseniz net sonuc verir ☺️

(2 puan) tarafından

Ewt özele gitmem gerekiyorda ne zaman gdebilirim onu bilmiyorum başına gelen vardır diye burayı yazdim

+1 oy
(269 puan) tarafından

Belki tuhafiniza gidecek ama ben oğlumuda kızımıda kafa yapısından cinsiyet tahmininde bulunmuştum ve doğru cikti.. bu ultrason gorüntüsüde kıza benziyor kafası :))

(2 puan) tarafından

Yaş Çok teşekkür ederim Bir oğlum var birtanede prenses istiyorum tabi öncelikle eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda merak etmeden duramiyor insan

(0 puan) tarafından

Banada bakar mısın rica etsem 

+1 oy
tarafından

Kız kesesi sanki bu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 280 göst.
0 oy
3 cevap 228 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Merveemirinannesi (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,931 soru

24,104,890 cevap

332,645 kullanıcı

...