+2 oy
154 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba kizlar eşim 3 aydır cezaevinde ve kordonlarim bağlı bu zamana kadar hiç aksamamisti adetim şuan 8 gün geçti gebelik durumu olma durumu yok neden acaba 

4 Cevaplar

+2 oy
(2,546 puan) tarafından

Şöyle postlar açınca tedirgin oluyorum..kordonları bağlatmak istiyorum varmı öyle ihtimal düşüncesi beni bitiriyor....

(7,442 puan) tarafından

Var tabi ki ama  çok nadir.  

-Reklam-
+2 oy
(8,502 puan) tarafından

Strest sıkıntı da gecikme yapıyor canım normal. Bağlıysa hamile olma ihtimalin yok 

(11,499 puan) tarafından

Bende yok diye emin konuşuyordum hep taa ki kardeşim evlenip bizim gelinin bağlı kordondan dünyaya geldiğini öğrenene kadar 😂 annesi bağlı olduğu halde 11 yıl aradan sonra bizim geline hamile kalmış. 

Dr.lar şok herkes şok tabi 😀 simdi diyorum iyi ki annen hamile kalmış da bizim aileye katılmışsın 🥰

(8,502 puan) tarafından

Anlaşılan tek çözüm rahmi aldırmak 

(8,861 puan) tarafından

Amcamın 5 numarada kordonlar bağlı halde oldu 😅

+2 oy
(1,578 puan) tarafından

3 aydır icerdeyse eşin 3 aydır temas yok.  Nerden baksan 3. Adetini görmemiş olman gerekir gebelik dönemindeki ara kanamalar kendini kısa suresi ile belli eder ve ped sayısı ile  ve de tarihler şaşar mantıken  2 ay 3 ay önce bi temas olsaydı gebelikle sonuclansaydi bence şuan 8 gün gecikme değil yaklaşık 3 ay kadar gecikme yaşamış olurdun. 

Özetle stres , üzüntü,  dönemsel değişim de etkiler . 

Bu arada geçmiş olsun canım. 

(4 puan) tarafından

Sağol canım dediğin gibi 3 aydır temas yok ama insan genede endiseleniyor acaba ustumemi adet gördüm 

(1,578 puan) tarafından

Üstüne görme 2,3gun sürer 1 pedi koysan 2 saat sonra dolmaz mesela rengi koyu kahve yada açık kırmızı olabiliyor. Pediatri bugün koy yarın sanki adetin yeni bitmiş izlenimi verir . K. Doğuma kontrole de git istersen ama gebelik sanmam şu süreçte. 

(4 puan) tarafından

Sağol cnm desteğin için

(1,578 puan) tarafından

Rica ederim güzelim ❤️

+1 oy
(4 puan) tarafından

Cezaevine girdikten sonra 2ay adet oldum ama bu ay gecikti bende kendimi daha çok strese soktum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 412 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
+1 oy
3 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,451,837 soru

23,835,598 cevap

319,101 kullanıcı

...