+3 oy
321 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (1,129 puan) tarafından

Biz gece kalmalık değil de sabah gidip akşam dönmelik için düşünüyoruz şu boy hizasında olanlardan sizce almaya değer mi kullanışlı mı 

Bide açılıp kapanması kolay mı

8 Cevaplar

+3 oy
(829 puan) tarafından

Valla çok iyi oluyor birde içinde şişme yatak olandan düşünüyorum benim çocuklar için aslında bakalım 

-Reklam-
+2 oy
(4,819 puan) tarafından

pop up çadırlar kurulum açısından daha iyi. içinde uzun uzun vakit geçirmeyeceksin ayakta duracağınız kadar yükseklikte olmasına gerek yok. 

(1,129 puan) tarafından

Doğa da piknik yaptığın zaman arısı var sineği börtü böceği var bizde masa sandalye bunun içinde yaparız diye düşünüyorum

(4,819 puan) tarafından

hıı o zaman daha yüksek bir şey lazım. pop up olmaz. 

cibinlik tarzı bir şey ama o da dışarıda her yerde olmaz

+2 oy
(5,293 puan) tarafından

Biz vana gezmeye gittiğimizde İran'dan getirdik hazır 10 kişilik çadır açılıp kapanıyor katliyorsun kurulumu 5 dakika okdar güzel okdar şık ki biz denize yakın oturuyoz günü birlik hep gideriz bizim için çok kullanışlı oldu 

+2 oy
tarafından

Bizde 4 kişilik büyük var iki kişilik yarım plaj için de var havalar böyle güzelken iyi oluyor ama yazın çok sıcak da kullanamıyoruz plajda çocukları uyutmak için iyi oluyor

+1 oy
(2,831 puan) tarafından

Bizde 8 kişilik olandan var Decathlondan almıştık içerisinde bir kucik odası var dışında da boş bir alan var boyu uzun. Kurulumu çok zor tek kişi kurulmuyor iki kişi zor kuruyoruz. İçerisinde böyle piknik falan yapmak istiyormussun ancak bunlar kurtarır o kadar geniclikte değil diğer 2- 4 kisilik olanlar. Bulabilirsem görselde ekleyecegim

image

(2,831 puan) tarafından

Üst soldakinden bizimki

+1 oy
(3,385 puan) tarafından

Uzeri tenteli tercih edin 

0 oy
(569 puan) tarafından

Decatlonun gölgelik diye geçen bi çadırı var 7 8 bin civarında bişey, halamlar ondan almış kullanışlı görünüyodu. Benim şişme çadır var, campfitin, şuan 34 35 bin bandında, dün denedim fena değildi 

(1,129 puan) tarafından

Halanın aldığından aldım bakalım siftah etmedim daha

(569 puan) tarafından

Güle güle kullan 😊

0 oy
(1,641 puan) tarafından

Biz Koçtaş’tan almıştık geçen sene 4 kişilik olandan markası bestway yanına bir de şişme yatak aldık çok iyi oldu yaz boyu pikniğe giderken hep yanımızda götürdük kurduk çocuklar uyuyunca içine rahatça yatırdım arabada perişan oluyorlardı geçen sene çok rahat ettik kurulumu da çok kolay tek kişi bile kurabiliyor 

image

(1,129 puan) tarafından

image

bende bundan aldım 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
22 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Papatya iaa (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,456 cevap

332,312 kullanıcı

...