Biz gece kalmalık değil de sabah gidip akşam dönmelik için düşünüyoruz şu boy hizasında olanlardan sizce almaya değer mi kullanışlı mı
Bide açılıp kapanması kolay mı
Valla çok iyi oluyor birde içinde şişme yatak olandan düşünüyorum benim çocuklar için aslında bakalım
pop up çadırlar kurulum açısından daha iyi. içinde uzun uzun vakit geçirmeyeceksin ayakta duracağınız kadar yükseklikte olmasına gerek yok.
Doğa da piknik yaptığın zaman arısı var sineği börtü böceği var bizde masa sandalye bunun içinde yaparız diye düşünüyorum
hıı o zaman daha yüksek bir şey lazım. pop up olmaz.
cibinlik tarzı bir şey ama o da dışarıda her yerde olmaz
Biz vana gezmeye gittiğimizde İran'dan getirdik hazır 10 kişilik çadır açılıp kapanıyor katliyorsun kurulumu 5 dakika okdar güzel okdar şık ki biz denize yakın oturuyoz günü birlik hep gideriz bizim için çok kullanışlı oldu
Bizde 4 kişilik büyük var iki kişilik yarım plaj için de var havalar böyle güzelken iyi oluyor ama yazın çok sıcak da kullanamıyoruz plajda çocukları uyutmak için iyi oluyor
Bizde 8 kişilik olandan var Decathlondan almıştık içerisinde bir kucik odası var dışında da boş bir alan var boyu uzun. Kurulumu çok zor tek kişi kurulmuyor iki kişi zor kuruyoruz. İçerisinde böyle piknik falan yapmak istiyormussun ancak bunlar kurtarır o kadar geniclikte değil diğer 2- 4 kisilik olanlar. Bulabilirsem görselde ekleyecegim
Üst soldakinden bizimki
Uzeri tenteli tercih edin
Decatlonun gölgelik diye geçen bi çadırı var 7 8 bin civarında bişey, halamlar ondan almış kullanışlı görünüyodu. Benim şişme çadır var, campfitin, şuan 34 35 bin bandında, dün denedim fena değildi
Halanın aldığından aldım bakalım siftah etmedim daha
Güle güle kullan 😊
Biz Koçtaş’tan almıştık geçen sene 4 kişilik olandan markası bestway yanına bir de şişme yatak aldık çok iyi oldu yaz boyu pikniğe giderken hep yanımızda götürdük kurduk çocuklar uyuyunca içine rahatça yatırdım arabada perişan oluyorlardı geçen sene çok rahat ettik kurulumu da çok kolay tek kişi bile kurabiliyor
1,471,464 soru
24,099,456 cevap
332,312 kullanıcı