+1 oy
104 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (19 puan) tarafından

Kızlar şimdi bebeğim 8 ayına gün almış ben inat geziyorum bazen bazı videolarda önüne yemek verip kendileri yemesini istiyorum katı şeyler falan daha erken değil mi ya boğazına kaçar diye ben hep çorba veriyorum siz ne yapıyorsunuz ya sizde katılın şeyler önüne verip kendisi mş yiyor ya bide ne yemekler yaparaunuz

3 Cevaplar

+2 oy
(5,041 puan) tarafından

Kiz 8 aylik cocugun ne bogazina kalacak kayinbabam gibi sende onlarda esimi 1 yasinda kati gidaya baslatmislar hasla patatesi damagina yapistir muzu falan oyle yapabilirsin sebzeleri hasla meyveleri yapistir damagins karpuz muz dilimle eline ver eme eme yesin kiz meyve sebze emzigi var onu denedin mi pirinc corbasi yogurt corbasi yap yedir bisey olmaz korkma simdiden boyle alistirirsan ilerde istemez istese de simdi ogrenecek cignemeyi ilerde zor olur asil o zaman bogazjna kalir 

(19 puan) tarafından

Muzu dilimleyip eline mi vereyim hemen 🙄

(5,041 puan) tarafından

Aynen dilimle kucuk kucuk dogra hatta ufak ufak tabagina mama sandalyesine dol alsin agzina atsin 

(19 puan) tarafından

Tm cnm o zaman artık öyle yapayım saol ya 

-Reklam-
+1 oy
(1,878 puan) tarafından

8 aylık çocuk hala sadece çorba mı yiyor. Bacım çok geç kalmışsın. Sebzeyi işaret ve baş parmağının arasında bastırdığında ezilecek kadar haşla buharda koy önüne. İllaki boğazına kaçıracak ama çok iyi öğürüyorlar o dönemde

(19 puan) tarafından

Tm cnm çok saol 

0 oy
(3,305 puan) tarafından

Yanında olacaksın gözünü ayirmayacaksin mesela patates haşla kes önüne ver kendisi yemeye çalışsın meyve kabuğu kes önüne koy kendisi yemeye çalışsın boğazında kalırsa sakın panik yapma sakinlik ile çıkar çocuklar böyle böyle alışıyor hep sen verirsen alismaz kendisi yemeyi çorbayı fln mecbur sen vereceksin ama katı şeyleri hasla ver kendisi yesin etrafın içine etse bile önemli değil güzelce yer karnı doyduğu an duş aldır sonrası kendi geliyor şuan 3 yaşında kızım herseyi kendi yiyor serbest artık 

(19 puan) tarafından

Ay saol cnm ya bende öyle yapacam artık ilk kızımda öyle yapıyordum hala da ben zorla veriyorum yemiyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,471,223 soru

24,095,745 cevap

332,079 kullanıcı

...