Dün gece resmen sabaha kadar uyuyamadım boğazım çok kötü ilk defa bu kadar boğazım ağrıyor hapsırıkda var hasta oldum oğlumda hastaydı oda bana gecirdi bal yok evde ne yapabilirim başka
Elma sirkesi ile gargara yap bir kaşık sirke bir kaşık su karistirip yap
Tamam teşekkür ederim
Sarımsaklı ballı limon yap iki hafta çektim bir günde beni iyi etti.bogazi yakıyor.iyi geliyor.
Pekmez kat onun yerine.
Tamam pekmez vardı
Kac tane sarımsak ve ne kadar pekmez atayım
Bir iki diş sarımsak bir yemek kaşığı pekmez yeter.
Teşejkür ederim sarımsak rendeliniyomu doğranıyomu
Çok geçmiş olsun. Günde 3 defa sarımsak kürü yap çok iyi geliyor. Bal olmalı onun içinde
Bal yok işte başka ne yapabilirim
Dut kurusunu kaynat iç suyunu
Pekmez sirke limon karistirip sabah oglen aksam iciyosun bogazini rahatlatiyo ben cocuga tatli kasigiyla esime yemek kasigiyla yapiyorum dene bunu sogana karanfil batir kokla
Ne kadar sirke katıcam
Hepsi 1er yemek kasigi
Ballı sıcak süt iç cnm benimde şuan öyle doktor sprey vermiş çok iyi geldi bogazima bal yoksa süt iç sıcak boğazıni yumuşatır
1 limonu sık canım icine 1 cay kasigi kadar tuz at karistir ic su ekleme tüm mikrobu enfeksiyonu aliyor
Sirke ile gargara yap içebilirsen iç birde adaçayı varsa o çok iyi geliyo
Çörek otunu biraz öğüt sabah öğle akşam yarımşar çay kaşığı iç
Evde karabiber varsa çaya karıştır sıcak sıcak iç tadı biraz tuhaf ama cokiyi geliyor bı deneyin isterseniz
Cok gecmis olsun oncelikle vala iki gun once beimde sol bademcigim sisti yutkunamadim o kadar agriyorduki ewe geldim hemen yazma bagladim bogazima sacak su ve cay ictim uyudum masallah sabah kalktim gecti canim
1,450,887 soru
23,823,326 cevap
318,424 kullanıcı