+1 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından

2 aylık bebeğim var dün bebeğimi emzirirken sağ göğsünün altında bı sertlik hissettim ağrı yok şuanda adet görüyorum kanser gibi bişey olabilirmi

5 Cevaplar

+1 oy
(815 puan) tarafından

Hemen kötü düşünmeyin yağ bezesi olabilir, süt birikmiş olabilir, zararsız bir kitle olabilir. Biraz takip edin büyüme hassasiyet falan var mı diye sonra doktora gösterebilirsiniz, bende de vardı emzirirken farketmiştüm misket gibi  önemli bişey değilmiş , onun yanında başka bir çok şeyde çıktı ama elhamdülillah kötü değiller 6 ayda bir kontrol ettiriyorum 

-Reklam-
+1 oy
(6,723 puan) tarafından

Süt kanalların tıkanmış olabilir cnm emzirme sonrası olabilir 

(69 puan) tarafından

Ama yuvarlak gibi fındık kadar agrimiyorda 

(6,723 puan) tarafından

Oynuyor mu yoksa sabit mi sabit ise korkma

+1 oy
(34 puan) tarafından

Süt birikmiştir telaşlanma o bölge kızarırsa mastittir oraya masaj yaparak sağ veya emzir hiç kalmaz küçükse eğer. O bahsettiğin sertlik mememin yarısını kaplamıştı aile hekimi direkt doktora git demişti korkup koşa koşa gitmiştim doktor mastit demişti. Emzirme döneminde olabiliyor.. Ha mastit ne dersen sıtma gibi titreme tutuyor ateş 40 buluyor bolca sağ veya emzir

(69 puan) tarafından

+1 oy
(2,019 puan) tarafından

Hepimiz aynı bacı sağ meme olmazsa sol memein için şişiyor 😂

(69 puan) tarafından

(2,019 puan) tarafından

Göster istersen bence süt kanalları o memeni tam bosaltamiyorda olabilirsin emzirmeden sonra sagsan

0 oy
(791 puan) tarafından

Ablamın arkadaşı kızını sütten kesti sert bir şey var dedi hepimiz süt birikti daha yeni sütten kestin dedik ağrı hassasiyet hiç bir şikayet yoktu yok dedi ben emin olmak için doktor gideceğim 2.evre meme kanseri bence git doktora kadın da öylesine gitmişti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
9 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek2844 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,495 soru

23,884,025 cevap

321,465 kullanıcı

...