İlki özeldeysi 2. Olursa devlete gideyim diyorum ama nasıl burada işler hiç bilmiyorum
Şehir hastanesi daha iyidir bence
Çoğunluk şehir hastanesini öneriyor ama bana da Yunusemre yakın bilemiyorum, eşim hafta içi çalışıyor malum kontrollere şehire gitmek otobüsle tramvayla zor olacak gibi
Nerde oturuyorsunki cnm. Eskisehirin en uzak noktası yarım saat 40 dk:)
Araçla gidersek öyle tramvayla çamlıcadan şehir Hastanesi'ne gitmek eziyet :D birde benim ilk gebeliğimde rahim ağzı kısalığım vardı evde yatmak zorunda kaldım muhtemelen 2.de de olur o yüzden uzun süre oturmak ayakta kalmak sıkıntı olabilir
Anladım cnm sağlıkla kucağına al ins.
Allah razı olsun
Ben acıbadem de yapıcaktım ikinciyi bebek geriden gelince 34 haftada şehir hastanesine sevk edildim iyike orada doğum yapmışım çok memnun kaldım ilk doğumu da ümit hastanesinde yapmıştım
Bende ilkini ümitte yaptım ama hani şöyle ahım şahım bir özellik göremedim , zaten sezaryen olacak doğumum o yüzden şehir e mi gitsem diyorum, hangi doktora gittiniz, eşiniz refakatçi olarak kalabildi mi yanınızda
Canım melike savaş yaptığı doğumumu ben son üç hafta kala Periodantoji ye sevk edildim oradaki uzman doktor kontrollerimi düzenli yaptı 36+6 da doğuma karar verdi yarın doğum yapman lazım bem doğumuna girmiyorum kendine bu hastaneden bir doktor bul rica et yarın bebeği alsın dedi melike hanımı iyi duymuştum rica ettim yarın bana doğum yaptırırmısınız diye kırmadı kabul etti spinal anestezi ile bebeği aldı hemen ayaklandım doğumdan önce refaktçı kabul etmiyorlar doğum yapacağın gün refakçın gelsin diyorlar bakacak kimsen yoksa eşin bakacak da hemşirelere söyle tek kişilik odaları ayarlıyorlar ayrıca doğumhanede bile hiç erkek yok hepsi bayan personel hasta mahremiyetine çok önem veriyorlar ben iki sene oldum doğum yapalı
Yunusemre devlet hastanesine gitmek istersen oradada funda yıldız hanım var eşim yunusemre de sağlik personeli ben hem acıbadem hem yunusemre ye gittim yaşımda dolayı iki doktora gitmek daha güven verdi ama ikiside riskli gebelik olunca 34. Haftada beni sevk ettiler acıbadem ceren yıldız eren yunusemre funda yıldız şehir melike savaş hepsi mükemmel doktor
Bebişiniz küvözde kaldı mı biraz erken doğmuş , teşekkür ederim bilgi için :)
Yok canım kalmadı 2750 doğdu
MaşaAllah, benim oğlumda 37. Haftada doğmak zorunda kaldı 5/6 gün kadar kaldı o, aynı şeyi yaşamaktan da korkuyorum
Korkma sağlıcakla doğar inşallah benim dediğim doktorlara bak sen ben 20 sene eczane de çalıştım hastalar hep doktorlara aşina olduğum için bunlar hakkında hiç kötü bir şey duymadım
Teşekkür ederim bakacağım :)
Ben iki doğumumu da şehir Hastanesi'nde yaptım orası çok iyi tavsiye ederim
Ben kontrolllerime Melike savaşa gittim çok iyi bı doktor ama doğuma girmedi o
Normal mi doğurdunuz,kontrollere hep aynı doktora randevu nasıl bulunuyor
Doğuma kadr tuba yuvanç dan hep muayene oldm ama sancın oldğnda acile gidiyorsn o gün hangi doktr nöbetçyse o ilgileniyo doğumla
Evet ikisi de normal doğum oldu talep yolladım çıkıyordu
Anladım teşekkür ederim :)
Ya çok öyle övünecek abartılack kadar da değil ama öyle çok kötü de değil halime hanım çok iyidir alanında tuğba yuvanç bunlara denk gelirsen tamamdır
Tuğba yuvanç ı duymuştum iyi diye , randevu nasıl denk getiriliyor her kontrole
Mhrs den alıyordm bildirmi aç gelyo randevu
Teşekkür ederim
Rica ederim
1,475,064 soru
24,148,835 cevap
334,798 kullanıcı