0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından

İlki özeldeysi 2. Olursa devlete gideyim diyorum ama nasıl burada işler hiç bilmiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından

Şehir hastanesi daha iyidir bence

(1,037 puan) tarafından

Çoğunluk şehir hastanesini öneriyor ama bana da Yunusemre yakın bilemiyorum, eşim hafta içi çalışıyor malum kontrollere şehire gitmek otobüsle tramvayla zor olacak gibi 

(1,169 puan) tarafından

Nerde oturuyorsunki cnm. Eskisehirin en uzak noktası yarım saat 40 dk:)

(1,037 puan) tarafından

Araçla gidersek öyle tramvayla çamlıcadan şehir Hastanesi'ne gitmek eziyet :D birde benim ilk gebeliğimde rahim ağzı kısalığım vardı evde yatmak zorunda kaldım muhtemelen 2.de de olur o yüzden uzun süre oturmak ayakta kalmak sıkıntı olabilir 

(1,169 puan) tarafından

Anladım cnm sağlıkla kucağına al ins.

(1,037 puan) tarafından

Allah razı olsun

-Reklam-
0 oy
(6,837 puan) tarafından

Ben acıbadem de yapıcaktım ikinciyi bebek geriden gelince 34 haftada şehir hastanesine sevk edildim iyike orada doğum yapmışım çok memnun kaldım ilk doğumu da ümit hastanesinde yapmıştım

(1,037 puan) tarafından

Bende ilkini ümitte yaptım ama hani şöyle ahım şahım bir özellik göremedim , zaten sezaryen olacak doğumum o yüzden şehir e mi gitsem diyorum, hangi doktora gittiniz, eşiniz refakatçi olarak kalabildi mi yanınızda

(6,837 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım melike savaş yaptığı doğumumu ben son üç hafta kala Periodantoji ye sevk edildim oradaki uzman doktor kontrollerimi düzenli yaptı 36+6 da doğuma karar verdi yarın doğum yapman lazım bem doğumuna girmiyorum kendine bu hastaneden bir doktor bul rica et yarın bebeği alsın dedi melike hanımı iyi duymuştum rica ettim yarın bana doğum yaptırırmısınız diye kırmadı kabul etti spinal anestezi ile bebeği aldı hemen ayaklandım doğumdan önce refaktçı kabul etmiyorlar doğum yapacağın gün refakçın gelsin diyorlar bakacak kimsen yoksa eşin bakacak da hemşirelere söyle tek kişilik odaları ayarlıyorlar ayrıca doğumhanede bile hiç erkek yok hepsi bayan personel hasta mahremiyetine çok önem veriyorlar ben iki sene oldum doğum yapalı

(6,837 puan) tarafından

Yunusemre devlet hastanesine gitmek istersen oradada funda yıldız hanım var eşim yunusemre de sağlik personeli ben hem acıbadem hem yunusemre ye gittim yaşımda dolayı iki doktora gitmek daha güven verdi ama ikiside riskli gebelik olunca 34. Haftada beni sevk ettiler acıbadem ceren yıldız eren yunusemre funda yıldız şehir melike savaş hepsi mükemmel doktor

(1,037 puan) tarafından

Bebişiniz küvözde kaldı mı biraz erken doğmuş , teşekkür ederim bilgi için :)

(6,837 puan) tarafından

Yok canım kalmadı 2750 doğdu 

(1,037 puan) tarafından
+1

MaşaAllah, benim oğlumda 37. Haftada doğmak zorunda kaldı 5/6 gün kadar kaldı o, aynı şeyi yaşamaktan da korkuyorum 

(6,837 puan) tarafından

Korkma sağlıcakla doğar inşallah benim dediğim doktorlara bak sen ben 20 sene eczane de çalıştım hastalar hep doktorlara aşina olduğum için bunlar hakkında hiç kötü bir şey duymadım

(1,037 puan) tarafından

Teşekkür ederim bakacağım :)

0 oy
(304 puan) tarafından

Ben iki doğumumu da şehir Hastanesi'nde yaptım orası çok iyi tavsiye ederim

(304 puan) tarafından

Ben kontrolllerime Melike savaşa gittim çok iyi bı doktor ama doğuma girmedi o 

(1,037 puan) tarafından

Normal mi doğurdunuz,kontrollere hep aynı doktora randevu nasıl bulunuyor 

(156 puan) tarafından

Doğuma kadr tuba yuvanç dan hep muayene oldm ama sancın oldğnda acile gidiyorsn o gün hangi doktr nöbetçyse o ilgileniyo doğumla 

(304 puan) tarafından

Evet ikisi de normal doğum oldu talep yolladım çıkıyordu 

(1,037 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim :)

0 oy
(156 puan) tarafından

Ya çok öyle övünecek abartılack kadar da değil ama öyle çok kötü de değil  halime hanım çok iyidir alanında tuğba yuvanç bunlara denk gelirsen tamamdır 

(1,037 puan) tarafından

Tuğba yuvanç ı duymuştum iyi diye , randevu nasıl denk getiriliyor her kontrole

(156 puan) tarafından

Mhrs  den alıyordm bildirmi aç gelyo randevu 

(1,037 puan) tarafından

Teşekkür ederim

(156 puan) tarafından

Rica ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
0 oy