+1 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (2,778 puan) tarafından

Tecrübeli anneler oğlum 30 aylık olacak 4 gün sonra. Geçen gün geldi yanıma. Anneee gel kaka dedi baktım kaka yapmış. Ben de dedim artık hazır herhalde tuvalet eğitimine başladım. Geceleri de kuru uyaniyor zaten. 2 gün oldu sürekli etrafa yapıyor. Şortuna yaptıktan sonra gelip söylüyor. Eşim de bugün çocuğu zorlama dedi çünkü ilk defa oğlum kakasını yapmadı tutuyor. Neyse eşim dedi bez takalım taktik. Bu sefer oyun oynarken bezi çıkardı lazımlığa oturdu tuvalet diyor lazımlığa. Ama yapmıyor icine bir şey. Şort giydirince hemen şorta yapıyor. Anne pipi çiş kaka bez tuvalet diyor. Gelince söylemiyor yaptıktan sonra söylüyor. Sizce ne yapmalıyım. 6 aylık bebeğim ben ev kocam 2 günde perişan oldu. Biraz daha beklemeli miyim yoksa devam mı etmeliyim

4 Cevaplar

+1 oy
(923 puan) tarafından

Benim kızım 3 yaşında birde 17 aylık kızım var ben öğretemedim yapamıyorum iki çocuk bitirdiler beni yardım edenin yok tek başıma bakıyorum bezden kurtar diyenler çok ağizlari susmuyor  

(2,778 puan) tarafından

Yetişemiyorum ki. Mutfağa gidip küçüğe ek gıda hazırlayan kadar ya kaka ya çiş yapıyor. Çiş yapınca koşarak 2 lokma yemeye gidiyorum nasıl olsa hemen işemez diyorum 5 dk sonra bakıyorum foşur foşur işemis. Kimsem yok. Eşim polis gece gunduz çalışıyor ben napicam 

-Reklam-
+1 oy
(2,778 puan) tarafından

Lütfen postu gören bir şeyler yazsın 2 dk nizi ayırın çok caresizim

0 oy
(1,587 puan) tarafından

Benim de aynı canım. Cis diyor daha lazimliga gelmeden yapiyor. Ya da yaptiktan sonra soyluyor. Kakasini da aynı. Benimki 3 yasinda. Iki gün oldu baslayalı. Bi an icimden bez takasım geldi. Yapamayacak heralde dedim ama bezi takmadım. Bakalim durum ne gösterecek. Bezi daha takmam heralde ama zorlanacam biraz gibi. Sen kendin hazırsan devam et .elbet alışacaklar ama . Eger tuvalete alistirmaya devam edeceksen hic bezi takma. Artik onun olmadigini bilsin. Ben almayi unutmusuz bezi evde yok falan diyorum. Kulagina girsin cisi tuvalete yapmamiz gerekiyor diye diye. Zamanla o da alışacaktir da iki gün de alisamazlar zaten. Biraz zaman alir.valla sabır isi gercekten. Allah yardimcimiz olsun. Benim ikinci cocuk bunlari yasadim ama sanki daha once hic yasamamisim gibi zorlaniyorum. Simdi alistirirsan yazin daha rahat edersin. Cunku hep disarilara cikiliyor ya yazin. Ama eger simdi hazir degilsen de yaz sonunu bekleyebilirsin. Bu sefer de kucugunun emeklemesiydi yurumesiydi yemegiydi girecek. Daha fazla yorulursun ama. Bence baslamissin devam etmelisin.

0 oy
(3,342 puan) tarafından

27 aylikken basladim 2 oglumada ayni basladim 2 haftada tamamen alisti 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 251 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy