+2 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (3,781 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm ❣️ ben biraz cilt bakımı yapmaya karar verdim eşim seni güzellik merkezine götüreyim istersen dedi ama kabul etmedim önce evde biraz kendi çabalarımla denemek istiyorum, gebelikte yüzümde lekelenmeler oldu doğumdan sonra biraz açılmış olsa dahi hala lekeler var ve ben bunu çok kafaya takan bir insanım çevreme sorsanız onlar iyi der ama bana göre var işte aynaya bakınca görüyorum püfff 😮‍💨 neyse bu üç ürünü aldım aranızda kullanan var mı yada buna benzer bişeyler aldığınız oldu mu hadi bu gardaşiniza bir el atın 🥹🫶🏻

image

image

image

5 Cevaplar

+1 oy
(3,781 puan) tarafından

En İyi Cevap

Post yukarı bilenler bakın hele 🥺

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Bağa kullanıyorum çok memnunum 

(3,781 puan) tarafından

Bağa mı o da ne 🤔

(3,781 puan) tarafından

Ha benim kullandığım kil kremi, peki etkili mi yani etkisini gördün mü 

tarafından

Burnumda putur putur siyah nokta vardi geçti hep bide puturlugu gitti göz altı sicilve gibi şeyler vardi yok artik

(3,781 puan) tarafından

Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim canısı ❤️ muhakkak kullanacağım

+3 oy
(9,081 puan) tarafından

evde kullan da ayda bir olmasa da  iki ayda bir de cilt bakimina gt insan kendini rahatlamis hissediyor nefes aliyor ci”t. birton alet ve profsynel bakim ile evde okadar yapilmiyor . herseyden ote insan kendini degerli ve simartilmia hissediyor rahatliyir:) degerliyim hissi geliyor ekstradan . cocuk bakmakdan ote kendim oldugumu hissediyorum mesela .  psilkojik olarakda rahatlatiyor cilt bakimi:)

(3,781 puan) tarafından

Valla öyle bir anlattın ki gelecek ay bende gidecem sanırım, ama önce bı bunları deneyim bakalım gelecek ay kesin gideceğim Allah'ın izniyle 😂❤️

+2 oy
(3,673 puan) tarafından

Ben bu tür değil ama serumlar kullanıyorum niacinamid renk tonu eşitliyor

(3,781 puan) tarafından

İlk foto da serum canısı arbutin cilt serumu 

(3,781 puan) tarafından

Hiç kullandın mı arbutini

(3,673 puan) tarafından

Yok kullanmadım 

(3,781 puan) tarafından

Yaa yinede teşekkürler canısı 

+2 oy
(9,698 puan) tarafından

SSon postuma git canım cilt şikayetlerine göre önerilerde bulundum dene istersen marka olarakta serumlar da the ceel ve The purest öneririm

(3,781 puan) tarafından

Baktım canısı teşekkür ederim işte o yüzden hemen gittim o cilt lekeleri için serum sipariş ettim, peki sen denedin mi memnun musun acaba 

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 822 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deva. (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 284 göst.
1 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,019 soru

24,052,305 cevap

329,727 kullanıcı

...