Evettt kızlar sonunda taşındık şükürler olsun yorgunluk çayını hakettik çok yorulduk 🥰
Afiyet olsun kolay gelsinn ayy hiç sevmiyorum taşınmayı yaa sadece bir kere taşındım ama o bana bir ömür yeter 😆
Artık burdan da inşallah kendi evime çıkarım. Sizde mi kiradaydınız?
Sağol canım evet kiradaydim 8 senedir şükürler olsun kendi evime geçtim ama gerçekten taşınmak aşırı zormuş
Zor malesef. Bende 10 senelik evliyim ve hâlâ ev alma gibi bir imkanımız bulunmuyor şimdilik :/ artık ne zaman kısmet olursa.
Rabbim sanada hayırlı kapılar açsın canım sürekli dua et Rabbim nasip eder İnsaAllah 🤲
Ozeline niye bakmiyon kiz
Aaa dur bakayım
Kiz onemli degil
Rabbim hayırla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah.
Rabbim nasip etsin inşallah
Amin canım İnsaAllah ❤️
Hayırlı olsun, Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin, afiyet olsun, kapılara bayıldım
Allah razı olsun canım çok saol 🥰❤️
Tozlukları beyaz yaptırmışsın çokta güzel olmuş 💐 afiyet olsun güle güle sağlıcakla otur inşallah canım 🥰
Saol canım benim en güzelleri de senin olsun ❤️
Teşekkür ederim canım benim 💜
Afiyet olsun kardeşim ☺️🫶🏻benim bebede uyusa çay icecem ama bakalım 🥺
Saol canım biz şükür içtikten baya iyi geldi şimdide dinleniyoruz 🥰
İyi dinlenmeler canısı
Saol canısı ❤️
😘🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️💜💜💜✨✨✨💜💜💜❤️❤️❤️
Hayırlı olsun güle güle oturun.
Zemin ne
Saol canım seramik granit alttan ısıtma
Rabbim inşallah tez zamanda bizede nasip eder ya ,herkese nasip etsin , inşallah gönlümde ki olur ,dua edermisin banada canım evim satılsin .
Ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin sizede inşallah ❤️
Amin canım Allah razı olsun ❤️
Rabbim sanada hayirlisiyla ev nasip etsin gönlündekini Rabbim kısa zamanda kabul etsin🤲
İnşallah canım benim ❤️
Afiyet olsun Hayırlı olsun evinizde inşallah ❤️ güle güle oturun
Saol canım Allah razı olsun ❤️
Ay inşallah bizde çıkarız bu evden eşime laf anlatamıyorum gittiğimiz evde kira olduktan sonra ne fark ediyor diyor ama dediği gibi de olmuyor
Afiyet olsun güle güle oturun inşallah 🌸
Afiyet olsun.
Evin de hayırlı uğur olsun.rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Taşınmak gerçekten de çok zor🥴
Amin canım amin gerçekten pertimiz çıktı iki ev arası gidip geldik bide inşaat temizliği yaptıkları bugünde çıktığım evi komple temizledim
Sen çayın üstüne kahve de haketmişsin bacım 😅 hem de duble 🫶🏻
Pek Kahveci değilim ama olsaydı içerdim çay benim kırmızılı çizgimdir 🥰ayyy bir demlik arayışımız vardı bir türlu bulamıyorum dedim anne dur önceden gönderdiğim kutuların icinde misafir için demliği alayım tam kutudan çıkardım annemde o anda diğer demliği buldu nasıl güldük yarım saat aramisizdir vala 😂
😂😂😃
Ben ikisini de çok severim ama çayım kaçak olacak. Bayılırım.
Kahveyi de dibek içerim genelde yumuşak oluyor. Türk kahvesi içemezsen dibek Osmanlı yada sütlü menengiç hazır satılıyor çok güzel oluyor
Evet canım kahve Osmanlıda menengic de ictim gerçekten güzel oluyor balkonum çok güzel manzarası bir yerlessem manzaraya karşı içerim artık 😉
Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah yeşim'im ❤️🥰 hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤️
Amin bacım benim ❤️ 🥰
Hayırlı olsun canım Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. Darısı benim başıma 🥰
Amin canım Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin 🤲
Amin inşallah ♥️
Rabbım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Aminn canım ❤️
Güle güle oturun
Saol canım ❤️
Hayirli olsun insallah saglikla hayirla ve huzurla oturursunuz insallah bacim🤲
Allah razı olsun bacım amin🤲❤️
❤️
Huzurlu oturmak nasip olsun 😊
Amin canım ❤️
Baciiii cok şükür kendi yuvana geçtin Rabbım agiz tadı ile oturmayı yaslandirmayi nasip etsin musmutlu bereketli yuvaniz olsun inşallah çok mutlu oldum senin adına yaa❤️❤️❤️😘😘😘
Amin bacımm amin çok şükür taşındık kurtulduk kiradan şimdide yerleştirmeyle uğraşıyoruz bugünlere ne kadar şükretsem azdır ❤️❤️
Şuan içindeki mutluluğu hissediyorum allahim banada nasip etsin kiradan kendi evime geçmeyi amin aminn ❤️❤️
Amin canım benim amin çok şükür Rabbime🤲
Rabbim sanada bu mutluluğu nasip etsin 🤲 ❤️
Amin amin canım benimm❤️❤️
Sağlıkla oturun insAllah bir aya kadar bende tasincm gözüm kesmiyor
Cok saol canım Rabbim kolaylıklar versin umarım kendi evindir taşındığın ev
Evet canm Allah izin verirse öyle olacak
Çok sevindim canım senin adina
Sağol canım ☺️
1,454,993 soru
23,877,361 cevap
321,171 kullanıcı