+2 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (551 puan) tarafından

Kızlar biz 55 günlükken sünnet ettirmiştik şimdi 4 yaşında ve bayadır pipisinde eğrilik var, doktora gittim 1 kere tekrat cerrahi müdahale olursa pipisinde kısalma olur dedi, ne yapmalıyım bilmiyorum yaşayan veya çevresinde bu duruma şahit olan var mi

4 Cevaplar

+3 oy
(215 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bizimki basta egriydi bnde baya bekledim 6 ayligi gecmisti daha yeni sunnet ettrdim duzeldi. Sen keske bekleseydin hemn sunnet genelde onerilmior 6 ay snra oneriliorki bi iskinti varmi diye. Baska doktora sorabilirsin. Bu isi yapan uroloji  var 

(551 puan) tarafından

Belkide sünnetten dolayı oldu ya bilmiyorum ki çok üzülüyorum

(215 puan) tarafından

Zannetmiorm. Ben cunku bu konuyu baya arastirmistim.oglun dhada buyumeden yaptir bnce cnku gt gde travma olack dha simdi farkinda olmadan. Yine iyi beklemissin bn olsam yaptiriridm . Baska bi doktora daha sor . Bn iki doktorsa sordum. Buyudugunde hem goruntu hemde cinsellk acisindan hem cocuk olma acisindan cok sikintiliymis 

-Reklam-
+2 oy
(196 puan) tarafından

Ya henüz çok küçük.bence ilerleyen zamanda pipisi geliştikçe büyüdükçe o da düzelir.yani oğlum yok sünnetli pipide hiç görmedim ama bence korkacak bişey yok.gelisimjni tamamladikca kendine gelir inşallah 

+1 oy
(508 puan) tarafından

Oğlumu 2 aylıkken sünnet ettirdik şuan 7 aylık. Geçen ay çocuk doktoru pipisi hafif eğri dedi ne yapılabilir dedim yapılacak birşey yok dedi. Kuzenim ürolog hemen onu aradım hani yapılacak birşey varsa aklı ermeden yapalım diye. Kuzenim de erkeklerin bir çoğunda bu sorunun olduğunu, ilişkiye girmeye engel olacak boyutta değilse herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını söyledi. 

+1 oy
(783 puan) tarafından

Bizimkinde vardı 6 ay fln sünnet ettirdik sünnet ile egriliğide bakıldı...ilk yenidoğan sünnet i yaptırcaktık eğriliği farkedip ameliyathaneden cıkarmışlardı..

Sünnet eden doktor anlamadı mı.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
0 oy
4 cevap 261 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 199 göst.
0 oy
18 cevap 870 göst.

Kategoriler