Arkadaşlar ben ve esim akşam 9 da şehir dışına gidicez bende pratik olsun diye makarna yaptim oda bir tencere artti 1 hafta gelmicez napim ben bu makarnayi şimdi
dokecen napcan . yolluk peynirleyip soslayip borek yapabilirsin icine yufka parcalayarak . yumurta sut yag sosuyla bol peynirli. onun harici dök gitsin
Salçalı ama
he salcaliysa hicbise olmazki. salcali malarna oglenden aksama kadar bile lezzetini kaybedio. alt tarafi makarna et yemegi degil bise degil dök gtsin
Kiz nasil oldun asko toparladin mi biraz
Buzlukta yerin yokmu iki ayrı poşet yap at buzluğa çıkarınca yeni yapılmış gibi oluyor
O şekilde yiyemezsen sos yapar fırınlarsin hazır yemek
Döküp ziyan etme
Salçalı ama bu olurmu
Olur canım
Koy kediler yer
Kedilere, köpeklere ver sevaptır
Ben böyle durumlarda sandviç hazırlıyorum hem artmıyor iyi oluyor
Hazır kedi köpek maması al karistir sokağa koy yerler. Ben kalan yemegim olup yenmezse sürekli evde mama bulundururum. Kediye köpeğe veriyorum cöpe atmaktansa
Bir tencere makarna nasıl yaptın kız 2 kişiye ben bile mevlüt yemeği çıkarıyorum 4 kişiye beceremem ben bunu büyük yetenek he ekmeğin arasına koy yolluk yap
Ahhahahaha makarnayı ekmeğin arasına mi koysun dedin :))))))))
Evet tost gibi mis
Bi kaba koyup kedi ve köpeklerin fazla olduğu bi bölgeye koyabilirsin canım hem ziyan olmaz hem sevap alırsın.salçalı makarnayı hiç bişey yapamazsın zaten
Dondurucuya koy bence
Kedilere ver canim ben fazla yapıyorum içine yaş mama da ekleyip kedilere veriyorum yiyorlar
kedilere ver
Ne bileyim tavuk falan varsa az didip bir kaba koyup karıstırırp sokaga yola bir yere koysan yada o şekilde yermi kedi köpek bilemedim
Sokak hayvanlarına ver makarna sonuçta soğudu mu yenilmez
Müzeye koymak değilsin ya dök gitsin
Dondurucuya koy ya da dışarıda kedi köpeğe verebilirsin.
1,465,440 soru
24,016,940 cevap
328,056 kullanıcı