+2 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (4,802 puan) tarafından

Son zamanlarda bakıcı dehşetleri içimi parçalıyor 22 aylık oğlum var gözümün önüne geliyor nasıl el kalkar küçücük bir bebeye .. anneleri nasıl izledi bu görüntüleri. Polise vermeden önce bi evire çevire dövselerdi nasıl dayak atılırmış bak die

image

image

11 Cevaplar

+4 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Allah göstermesin,  ağzına sıç.madan polise veren namerttir 

-Reklam-
+3 oy
(4,125 puan) tarafından

benim başıma gelse polise verecek kadar sağlıklı düşünür müyüm bilmiyorum. en azından çocuğuma yaptığının aynısını yapar öyle şikayetçi olurdu herhalde. 

(4,125 puan) tarafından

valla bu yüzden doğum izni artmalı ve çalışan kadınlar en azından çocuk 2 yaşına gelene kadar izinli olmalı. herkesin anası kaynanası yok çocuğa bakacak

(4,802 puan) tarafından

Bende hiç sanmıyorum polise vereyim napacaklar 15 yıl hapismi verecek Lee sanki

Görümcem hakim çalışan izinleri 1 yıla çıkacakmış annelerde o kanuna girmeden 2.yi doğurmuyor nasıl emanet ederim bilmediğim kişilere die

(4,125 puan) tarafından

1 sene de yermez ki. 

yeğenim ağustosta 11 yaşında olacak. ablam da sgkda çalışıyor ve o zaman çıkan haberler şöyleydi; yarım gün mesai yarım maaş gelecek annelere, çocuklar ilkokula başlayana kadar. 11 sene oldu. 

+3 oy
(1,581 puan) tarafından

Valla bende izledim geçen bunları alıp geri saliyorlar adelet bu gibi konularda şöyle olmalı anne ve babaya verilmeli bunlar güzel bi okkalı kemikleri kirilana kadar dovulmeli sonra teslim edilmeli. Tekmille uslanmayanin hakkı kötektir.ben bile bazen aşırı sinirlenince bağırıyorum sabaha kadar azap oluyo valla parçalarım heralde.ne zorluklarla büyüyor bı çocuk ben bunları insan yerine koyamam kaldiki cocuklar okulda kavga ettiklerinde bile oğlum sen haklısın asla demem empati yap sen dayak yeseydin guzelmi olurdu derim yani bunlar hayvan bile değil🥺

+3 oy
(1,564 puan) tarafından

Bir bakici ne kadar iyi olursa olsun nasıl güvenirler aklım almiyor

+3 oy
(11,419 puan) tarafından

Onun kolunu yada kafasını kırmadan birakmazdim 

+3 oy
(3,748 puan) tarafından

Bende gördüm kafayı yicektim yaa yakınımida olsaydı varya hepsinin saçlari yolacaktim dişlerini kırıp ellerine verip karakola verecektim merhametsiz vicdansızlar yaa 🤬🤬🤬

+2 oy
(2,154 puan) tarafından

Özbek bakicinin videosunu izlemedim ama çok kötü diyorlar. Elleri taş olsun inşallah 

(4,802 puan) tarafından

Onu bende izlemedim ama diğer yaşlı kadını izledim nasıl acımadan vuruyor 1.5 yaşındaki bebeğe

(2,154 puan) tarafından

Özbek bakicinin dövdüğü bebekte çok küçük 

+1 oy
(5,150 puan) tarafından

Allah göstermesin de öyle bisey olacak gorecem 

Direk polise filan goturmem ki 

Ölmek için yalvartirim onu 

+1 oy
(4,821 puan) tarafından

Boyle seylere kanim donuyo ya nasil vicdan nasil nasil gucu ona yrtiyo diyemi insan cileden cikoyo kalkip bagiriyo bi poposuna vursa sabaha kadar uyuyamiyo bunlar nasil insan ya ne diyecegimi bilmiyorum cok doldum ben bu dunyadan 

(4,802 puan) tarafından

Haklısın canım vicdan çok çok önemli insan çocuğun kılına zarar gelse içi yanıyor bide böyle video da izlese nolur 

0 oy
(3,502 puan) tarafından

Şu ikinci resimde ki haberi gördüm bugün kahvaltı ediyorduk zaten hassas bir dönemdeyiz deprem geçirdik birde regli oldum bu haberi gördüm kahvaltı masasın da hüngür hüngür ağladım ben olsam onu öldürmeden bırakmam dedim o kadar canım yandı 😓😓😓 bir anne otursun evinde baksın çocuğuna yanından ayrılmasın heee kocası olmaz annesi babası olmaz mecbur kalır bakıcıya orası ayrı ama ailesi var kocası varken kadın otursun evinde baksın çocuğuna bakıcıya emanet etmesin yani 😔 

(4,802 puan) tarafından

Bende yaşlı olan kadını izledim adiii kadın hiçmi vicdan yok hiçmi merhamet yok. beterini yaşarlar inşallah o hapiste ve umarım uzun süre çıkmazlar 

0 oy
(2,533 puan) tarafından

İnsanda İlk önce vicdan merhamet olması lazım.

Açık konuşmak gerekirse insanlık tarihinde hiçbir zaman anne çocuğundan bu kadar koparılmamıştı .Ev hanımlığın dilllendirilmesinden de perde arkasından değersizleştiği bir dönemdeyiz.

Ama sinsice hissettirilmeden bu proje uygulanıyor.

Ne kadar kabul etmeseler bile.

(4,802 puan) tarafından

Çok doğru dediniz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 226 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,827 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 408 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 229 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,948 cevap

329,234 kullanıcı

...