+1 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (1,660 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kendi çocuğumu kendi istediğim şekilde nasıl büyütürüm kayınvalidemlerle bir yaşıyoruz yeme içmemiz bir yanlış bir hareketinde kızınca kızmayın diye eltilerime tepki veriyorlar ya da yanlış bir şey yaptiklarinda arkalarına geçiyorlar bu sefer yüz buluyorlar doğruyu yanlışı ogrenemiyorlar çocuğum daha doğmadı ama eltilerimden gördüğüm kadarıyla istemediği şeyleri arkalarından yapıyorlar eltim çocuğuna abur cubur şeker vermiyor ama eltimin arkasından çocuğa şeker veriyorlar simardiklarin da ağızlarından hiç hoş olmayan şeyler çıkıyor hoş olmayan şeyler yaptıklarında suçlayıcı konuşuyorlar çocuğumun bunları öğrenmesini istemiyorum doğmadan TV önüne koymayacagim abur cubur vermeyeceğim eltim zorlaniyor bende öyle olmak istemiyorum falan diyorum ama faydası olacağını sanmıyorum önünü nasıl alırım ömür boyu ben çekeceğim çünkü onların öğrettiği şeyler yuzunden çocuğumu cezalandırmak istemiyorum

3 Cevaplar

+5 oy
(969 puan) tarafından

Bunun tek çaresi ayrı eve çıkıp evleri ayırmanız. Başka da çözümü yok. 

-Reklam-
+1 oy
(7,507 puan) tarafından

Birlikte oturduğun sürece bunlar olacak tek çare kendi evin kendi düzenin 

0 oy
(163,477 puan) tarafından

önce bi dogur hele bee 😉 sonra taktik maktik yok bam baaam baaaaaammmm

(1,660 puan) tarafından

Gelmiyorken bilgileri önden alayım 🤣uğraştıran bebek olursa sonradan fırsatım bile olamas

ilk 1 ay gunde 20 saat uyuyacak bol bol firsatin olur😉

(1,660 puan) tarafından

Cnm uyuyacak ama 1 buçuk saatte bı emzirmesi var belamiz kaycak

+1

bide bayil ferihaamm

(1,660 puan) tarafından

Valla ben hamileliğimde bir saatte bı uyanıyorum hiç uyumamisim gibiyim vücut bebeğe kendini hazilriyor demişti biri

herkes herseyi der cokda şaaappmamak lazim

(1,660 puan) tarafından

Boşver şampmaaak o zaman 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 104 göst.
3 Eylül 2025 Moda kategorisinde Nisanur_ (171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.
19 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde G.ll0 (1,574 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 431 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,152 soru

24,150,052 cevap

334,860 kullanıcı

...