+2 oy
109 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (89 puan) tarafından

Merhaba kızlar benim kalabalıkta daralma baş dönmesi gibi sıkıntılarım var bu yüzden düğünlere gitmiyorum eşimi gönderiyorum  kayınvalidem ve kayınpederim bu durumu hoş karşılamıyor sizce eşim üzülüyor müdür bu duruma ? Veya millete ayıp oluyor mudur ? Dinimizce bu yanlış bir şey mi ? Yani bu bir kalbi hastalık mı acaba ..

Benim gibi olan var mı aramızda

3 Cevaplar

+4 oy
önce (1,520 puan) tarafından

Eşinin üzülüp üzülmediğini eşine sorsana canım. Ayrıca sağlık söz konusu Kaynananlar neyi hoş karşılamıyor, rahatsızlansan daha mı hoşlarına gidecekmis

önce (89 puan) tarafından

Ya bilmiyorum eşim ben gidiyorum ya neden ayıp olsun diyor ama ama içten içe umursuyorsa üzülüyorsa neden böyleyim ki sanki ne olurdu rahat bir insan olsaydım 🥲

önce (1,520 puan) tarafından

Canım rahatsızlansan seninle ilgilenecek olan eşin zaten bence eşin de böyle bir şey olmasını istemez. O yüzden bu duruma içerlediğini kendi fikrimce sanmıyorum

-Reklam-
+3 oy
önce (1,177 puan) tarafından

Rahatsızlığın var ve anlayış göstermiyorlar da bırak kendi hallerinde bogulsunlar benim annem de oyledir hiç biryere gidemez çarpıntı daralma yaşar direk anlayışsız insanı takmamalısın bile

Bunu bir rahatsızlık olarak görmüyorlar açıkçası hatta kayınvalidem çocuğun olunca geçer demişti bilmiyorum daralıyorum kalabalıkta afakanlar basıyor aslında ben bunun daha çok dini boyutunu dusunuyorum hani günah oluyor mudur acaba insanlarla çok fazla konuşamıyorum içlerine girmiyorum ya 

Hayır tabi ki de rahatsızlığın varsa kayınvalidenler gittiğinde durumu da izah etmeli ama bunu yapıp başka kalabalık bir ortama girsen göze batarsin yani hani bunun böyle bir durumu vardı dese insanlar haklı yani

Elimden geldiğince kalabalık ortamlara girmemeye çalışıyorum girdiğimde de kötü oluyorum en son mevlute gitmiştim yüzümü alevler aldı başım döndü ne yapacağımı bilemedim

Benim için kimseyle muhattap olmuyor diyorlarmış kulağıma öyle bir şey geldi bende kendimden şüphe eder oldum acaba hani öyleyim de bunlar birer bahane mi diye ne bileyim ama gerçekten hani insan içine girince ne yapayım ne konuşayım bilemiyorum daraltı geliyor 

Herkes olduğunda misafirler falan geldiğinde laf taşıyan ya da dedikodu yapan biri varsa aile de onun yanında şöyle böyle böyle durumum var diye belli ki kayınvaliden durumu açıklanmamış kimse sormayinca da ama eşinizi de her yere yanlız göndermeniz hoş olmaz yarım saat durup gidebilirsiniz mecburi tanidik olunca annem de gidiyor yarım saatten bir şey olmaz olsa bile yatar dinlenirsiniz kötü izlenim vereceğine ya da ağrı kesici kocanizi bekar falan zannederler Allah korusun🤣

+2 oy
önce (490 puan) tarafından

Eşi dul gibi gezdirmek boşanmada kusur sayılıyormuş tedavisi olmayan rahatsızlık değil doktora gitsen iyi olur

Psikologa gitmem lazım aslında istiyorum da ** çok pahalı biliyorsunuz ki

Psikolojik bir durum değil bende psikoloji okumak istedim alakası yok

Nedir peki ? Nereye gitmem gerek

sizin kalabalikta başınızın dönmesi psikolojik değildir ama genel tarama yaptırabilirsiniz hastanede hamile falan değilseniz  anksiyete bile sebep olabiliyor bazen psikoloji bozukluguyla alakası yok bu durumun

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 313 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde est16 (734 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 173 göst.
0 oy
5 cevap 256 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
25 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu