+2 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde (1,078 puan) tarafından

Kızlar eşimin amca kızlar dedi oğlen cay gelecegiz bende dedin tamam kısırdı kurabiye cay yaptım kızım 3 bucuk yaşında dk başı buzdolabını actı görgüsüz gibi davranıyor su şişelerine ağzını koydu yetmedi cuzdanım getirdi yetmedi gelin kına temsimi getirdi yatak odasından ve sonra onlar kahve taptım onada cikolata verdim misafirin cikolatalarına da el attıp tekrar ayrı tabak hazırladım en son yine başka su şişesini ağzına koydu  eşimin amcasın kızı dedi bidaha sizin eve gelirsek kendimizle su şişesi getiririm cok uzuldum şuan nasıl yapacan bu kızla Allah yukarda ne istese eşim almış ona alıyorda birşey eksik etmemiş bugune kadar nasıl terbiye edecem bu kızı rezil. Etti beni misafirlerin yanında kac kere güzel dile konuşuyom ama boş  sinirden ağlıyorum lutfen linclemeyin ne yapmalıyım 

30 Cevaplar

+1 oy
(129 puan) tarafından

Bunun için mi agliyorsun çok şükür evladın var ve çok saglikli ki bu hareketleri yapiyor kimse evladından kıymetli olmasın daha bu kadar küçükken başkalarının yargılanmaları izin verme anne baba çocuğuna nasıl davranırsa çevresi öyle davranır bu tavır karşısında cevabını ver geç yapsın o çocuktur benim en kıymetlim hiç sorun değil de 

(1,078 puan) tarafından

Ben demiyorum yapmasın cok şükür cok zeki ama misafir yanında yapmasını cunku laf ediyorlar yapma desem yapıyor oyle işte cok sukur Rabbım eksiklerini vermesin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(520 puan) tarafından

Üzülme gerilme desem de ben de zaman zaman kriz geçiriyorum.Kızım 3.5 yaşında fazlasını yapıyor dogum günüydü misafir gelecekti. Pastasını kendim yapmıştım pastanın kremasını kazımış yemiş iki dakikada.bazen saatlerce saçma sapan şeylere ağlıyor istediğini yapmıyoruz ama yine de çığlıklarla ağlıyor. Sizden fazlamız var eksiğimiz yok sabredicez doğruyu anlatıcaz bir gün anlayacaklar elbet 

(1,078 puan) tarafından

Amin inşallah canım bende oyleyim ne istese alıyorum elinden geldiğince hic eksiklik his ettirmiyoru. Yanına gelir ben birşey istiyorum der ne istiyorsun dediğinde bilmiyorum ki der oda kendi elinden şaşırmış 

+1 oy
(2,559 puan) tarafından

Çocuğuma laf edeni çağırmam bir daha 😁 çocuk bu. Benimki de aynısını yapıyor şişe delisi😁

(1,078 puan) tarafından

İşte onlar senin kadar anlayışlı değim canım ❤️

+1 oy
(769 puan) tarafından

Bnmde 3 buçuk yasında kızım var...bnce öyle diyen misafirde bi sorun var.sonuçta çocuk bu küçük..belliki cocuk onları görünce heyecan ve sevinçten neyapacagını sasırmış tatlış kuzu...misafirler bnce art niyetli moralini bozmak için bişey bulamamış çocuktan yürümüş.seviye düşük...

Annesi kendine gel.çocuk bu ..üzülecek bişey yok

(1,078 puan) tarafından

Ztn fazla kimse gelmiyor r bizim eve evt hani kızım misafir cok seviyor r asla cocuklar karışmaz evt oyle deyince uzuldum gani 

+1 oy
(317 puan) tarafından

Benim kızda o zaman iki yaşlarındaydi kola şişesini az kalmıştı kola başına dikmişti hatta arkadaşımda içiyorsu o koladan kendisi kızıma yardım etti kalan sisedekini kızım kafasına çekince yardım etmişti içmesi için 

(1,078 puan) tarafından

Ne guzel işte beni. Eşim amca kızları biraz dedikoducu 

+1 oy
(1,482 puan) tarafından

4 yasinda oğlum ayni seyleri yapıyor guzelce uyarıyorum yine yapıyor cunku COCUK yani cok takma boyle devam etmeyecek kendine de cocuga da zehir etme hayatini ani yasa tadini cikar birdaha bu yaslari gelmeyecek 

(1,078 puan) tarafından

Ebt urası öyle tabi bidaha kücülmicekler keske hep kücük kalsalar 

+1 oy
(162 puan) tarafından

Ben anormal bi durum görmüyorum bebek o onun doğası bu.. böyle bişeye insan üzülürmü.. 

(1,078 puan) tarafından

Eşim kuzenleri dedikoducu hani diyorum hani derler işte kızı cok yaramaz durmuyır ondan tereddüt ettim 

+1 oy
tarafından

Benim bebeğim arkadaşımın bebeğinin biberonunu aldı kaşla göz arasında arkadaşım direkt çocuk bunlar yapacaklar tabi dedi. Kızına getirdi yemekleri beraber yediler.  Kızın yaptığı ayıp yani çocuklu ev bura

(1,078 puan) tarafından

Bilmiyorum Canım oyle deyince üzüldüm oda temiz biriyim titizim 

tarafından

Senin evladın daha küçük idare etmeyen gelmesin 

(1,078 puan) tarafından

Öyle yapacam bidahakine 

0 oy
(66 puan) tarafından

Kız bu durumlar geçici bir kere o bir çocuk yani bebek daha eve gelenler de onun bebek olduğunun farkında olması gerekiyor yani bu hareketleri yapan büyük bir insan değil bebek yani çok normal Çok sempatik çok şirin Bu durumlar geçici biraz büyüdükten sonra artık böyle olmayacak o hareketlerini Sen ister istemez istesen de istemesen de yapar büyüyünce yapmaz 5 yaşına falan gelirse yapmaz Bu hareketlerini Sen gülerek yetiştireceksin yani evine gelen insanlar da bu çocuğun un hareketlerini çok görmeyecekler ya da kötü görmeyecekler görürlerse de gelmesinler bir zahmet

(1,078 puan) tarafından

İnşallah gecici olur normalde oyle değil ama misafir gelince oyle değişiyor onlar biraz dedikoducu herkez belkş soylemişlerde ondan Birz cekimdim 

(66 puan) tarafından

Dedikoducularsa Eğer çok fazla gir çık yapma şu an çocuğun küçük ya şu çocuğunu hani dedikodu yapmayacak annen kardeşin onlarla görüş dedikoducularla görüşme aynısı benim başımdan da geçti de ondan dolayı diyorum dedikoducu insanların yanında çocuğuna kızma boş ver

0 oy
(7,556 puan) tarafından

Ahahahah ay çok tatlı güldüm 😃aynı benim bebeler. Biri gelir aman normalde yapmadıkları bütün hareketleri yaparlar. Paramı çıkarıp getirirler eşimin cebine girerler ki normal de yoktur böyle huyları 🤣

Ay eşim içeri girer misafir varken elindeki poşetleri çeker misafirlerin ortasına atar gösterir 🤣🤣🤣

Ama çocuklar sürekli huy değiştirir bu aralar yapmıyorlar unuttular 😃 sabret oda unutur. Anlat yanlış olduğunu ama daha çoook küçük 😃

(1,078 puan) tarafından

Allah gülmeni daim etsin inşallah benim babannem de diyor aynısını ama diyor anlat ona ayıp olduğunu mesela ben ona demişim benden haric kimse cagırma lavaboya ben dışında kimsenin yanında suyunma mesela ust değiştirirken oglum 3 aylık sende bakma diyor ayıp babası iceri girecek diyor gelmeye ayıp bana bakmaaa der normalde cok zeki işte oda dediğin gibi sevincten ne yapacaklarını bilmiyorlar 🤣❤️

(7,556 puan) tarafından

Neyseki Unutuyorlar canım 🤠

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 658 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 520 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ebru demirel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 745 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Birisidiye (50 puan) tarafından soruldu