Canım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun. Benim de geçen kuzenlerim çocuklarıyla beraber çaya geldiler. Baya hazırlık yaptık annemle. Her şey güzel gidiyordu taaki oğlum 3 yaşındaydı o zamanlar bebek görmeye gelmişlerdi zaten. Ben de tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyordum. Misafirlerin önünde her yere çiş yapıp sonra üstünü çıkarıp çıplak bacaklarını ayırıp oturdu. O kuzenlerin de ikisinin de 3 tane kızı var. Anneme dediler teyze bu ne böyle falan. Evet çok utanç verici ama çocuklu olduğunu bilerek ona göre geliyor gelen kişi kınamamalı. Hele o gün bir de ablasının ranzasına çıkmış hem çiş hem kaka yapmış. Yerin dibine girmiştim valla 😿 şehir dışından gelmişlerdi bi de.. hatırladıkça utanıyorum. Büyüyecekler inşallah bugünleri gülerek hatırlayacağız. Hatta onlara anlattığımızda belki de hatırlamayacaklar çok utanacaklar😼
ben mesela sana misafirliğe gelmiş olsaydım çok tatlı gelirdi kına tepsisi getirmesi falan. O eşinin kuzenleri, karşılarında küçük bir çocuk olduğunu unutuyorlar. Daha 3 buçuk yaşında.. benim de 7 yaşına girecek bi kızım var, misafir geldiği zaman var ya ilgi çekmek için gelinlik türü tütülü elbiselerini giyip geliyo. Herkes ona baksın istiyor bağırarak şarkı söylüyor 😹😹 evet utanıyorum ama onu utandırmak istemiyorum. Biz çocukken hep utandırılarak büyüdük de iyi mi oldu. Hepsi geçer Allah can sağlığı versin. Allah kolaylık versin utandırmasın. 💕💐