+1 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (247 puan) tarafından

image

kızımın arka kafası doğum lekesiyle bide sac döke döke bu hal aldırdı. Dün kayınvalidemgilere gittim kızım uykuya daralmasından kaynaklı ağlama kırızine girdi. Kayınvalidem cocuğu elimden almiş kayınbabama götürüp bak cocuğun kafası acıdığı icin böyle ağluyor diyor. 6 aylık cocuk desen koşup oynamadan dolayı kaynaklanmiş yok. neyse orda üstüme alındım sonucta bn bakıyorum cocuğa darbe ediyor izlemini mi yaratı ne yapmaya böyle Bi şey dedi hayret ediyom. Esra Erol u mu cok izliyor. Anlamadım. 

5 Cevaplar

0 oy
(710 puan) tarafından

Severler ben kaç çocuk büyüttüm bak şunlara çocuk bakamiyorlar demeyi . Birilerini gömüp kendini övmeyi. Gece yatarken başını yastığa rahat koymak isteyen alındığı gücendigi kırıldığı kızdığı ne varsa o an söylesin. Sana ne dersem diyeyim rahatlamazsin. Böyle konularda karşılık ver ki içinde kalmasın. Doğum lekesi ile yarayı ayırt edemiyor musunuz küçücük çocuğu dövecek miyim kafasını mi patlaticam ne demek istiyorsunuz demen lazım . 

(247 puan) tarafından

O an şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım sustum öylece izledim. Allah tan kayıbabam oralı olmadı. Her halde sataşırdım artık cocuk cok ağlıyor diye alıp emzirmeye başka odaya gectim ama demen gibi icime öylece oturu verdi. Keşke bi şey deseymişim. 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Multivitqmin takviyesiyle düzeliyor orası canım oğlumda da vardı enseye yakındı. Biotinli multivit takviyesi ile düzeldi. Argivit classic vardı içinde Biotinli dr verdi reçetesiz alınıyor 550 tl olmuştur şuan ama 1 ay gidiyor ve saç çıktı oğlumda düzeldi. Dr a danışın derim zararsız zaten bebeğin de ihtiyacı var vitamin takviyesi e. Biz kullandığımız 

Da 5 bucuk 6 aylikti oğlum 

tarafından

Kaynanan da Allaha havale 

(247 puan) tarafından

Ha bunları hic bilmiyordum bak öğrendim iyi oldu. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. 

tarafından

Rica ederim 

0 oy
(1,297 puan) tarafından

Evet deseydin evde annesi olarak işkence ediyorum ne insanlar var ya

(247 puan) tarafından

Hic sorma. Eşime diyom annen neden böyle diyor annemin icinde kütülük yok diyor. O öyle görmüş öyle yorumlamiş.

0 oy
(571 puan) tarafından

Kızarıklık acıyor sanmış olabilir her şeyi de üstünüze alınmayın sonuçta onun da oğlunun çocuğu sırf senden kaynaklanamaz

(247 puan) tarafından

Ama ondan bir gün öncesinde de bize gelmişti bu ne diye doğum lekesi zamanla gecer demiştim. Ona rağmen bu hareketi ister istemez üstüme almamda normal yani. 

0 oy
tarafından

O zaman doktora götür deseydin

(247 puan) tarafından

Keşke akıl etseydim o an. 

tarafından

Cevabını ver sessiz kalırsan tepene cikar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 425 göst.
+2 oy
7 cevap 200 göst.