+2 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,386 puan) tarafından

image

Kizlar isaretledigim yerde tirnak kökü kalmis iltihap akiyor sizce doktora gitmeli miyim yoksa gerek yok mu

6 Cevaplar

+2 oy
(3,904 puan) tarafından

Tabi ki de doktora git durumu anlat çünkü baya kötü görünüyor geçmiş olsun 

-Reklam-
+2 oy
(4,854 puan) tarafından

Sen bu zamana kadar nasıl durdun . Beklemen hata.

(1,386 puan) tarafından

Kokunu temizledi doktor ama iki gun sonra yine batmaya basladi bir suru tirnak birakmisti icinde

+1 oy
(161 puan) tarafından

Sana dünde dedim dibinde tırnak kalmış diye acilen gitmen lazım tabikide 

(1,386 puan) tarafından

Canim doktora gitmeye korkuyorum. Aldim elime cimbizi tirnak makasini girdim kokune. Ufacik bir kaç parça cikti tertemiz yaptim canim cok acıyor üfleye üfleye yaptim insallah iyilesir

(161 puan) tarafından

Benim başıma çok geldi anestezi siz iyilesme şansı yok

+1 oy
(2,266 puan) tarafından

Geçende aynı postu açtın millet doktora git dedi. Sende ısrarla hala doktora gitmeli miyim diye soruyorsun gülüm. Allah korusun rahatsızlık kötüye bile sarabilir neyi bekliyorsun hala?

(1,386 puan) tarafından

Korkuyorum kendim cimbizla temizledim :(

(2,266 puan) tarafından

Bende de tırnak batması vardı bende kendim temizleye temizleye batmayi önledim ama benim tırnak seninki kadar değildi. Asıl doktordan değil tırnağın böyle olmasından kork. Ayrıca tedavisi 5 dakika.

+1 oy
(3,606 puan) tarafından

Tabi ki de gitmelisin tırnağın ne hale gelmiş 

Hastaneye gitmeye korkuyorum demişsin bundan daha kötüsü mü var ya içim gitti fotoğrafa

0 oy
(3,710 puan) tarafından

parmğınn ne hale gelmiş tabiiki doktora gitmen gerekiyor . Geçen babam da tırnağını derin kesmiş iltipah oldu şişti parmağı krem felan sürdü geçmedi şimdi Mayıs ayına randevu aldı gidicek büyük ihtimal tırnağını çekecekler 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 329 göst.
0 oy
4 cevap 293 göst.
0 oy
2 cevap 154 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenseskizannesi (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Banu.28 (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,987 soru

24,191,322 cevap

336,899 kullanıcı

...