0 oy
63 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,902 puan) tarafından

Kizlar bugun 1 hafta oldu hala inatlasiyor benimle 2 haftaya kadar da tatile cikicaz nasil yapicaz bilmiyorum sabah oturuyor ondan sonrasi yok hele annem geldi mi ohooo yikiyor ortaligi oturmuyor annem bizde bugun temizlik yapiyoz oturmadi haliya yapti bu inatlasma nasil kirilir ya deli ediyor artik beni 3 yaş bu arada

1 cevap

0 oy
(23,295 puan) tarafından

Keşke tatil dönüşü başlasaydın çocuk alışsa bile rutini değişince kaçırmalar inatlaşmalar oluyor biz büyük tuvalet için on günde kırdık o inadı bir ay sonra kayinvalidemler geldi o ortamda tekrar kaçırmalar başladı 

(6,902 puan) tarafından

Ödül gibi düşünmüştüm tuvalet egitimini basarinca tatile gidicez diye ama olmicak herhalde krize sokuyor artık beni ne yapcagimi sasirdim valla 

(23,295 puan) tarafından

En önemlisi sabır benim eşim her seferinde altına kaçırdığında söyleniyordu ben baştan peşin peşin kabullendim olacakları o yüzden kızmadım on gün büyük tuvaleti için oturmadı yapıp üstüme geliyordu sonra temizliyorduk on gün sonra yaptı ara ara kaçırdı bir ayda tamamen alıştı ben bu süreçte çok dışarıya çıkmadım 

(6,902 puan) tarafından

Sakin kalmaya calisiyorum ama tutamiyorum artik kendimi burda 3 gunde ogrendik falan filan yazanlar oldu bende mi bir gariplik var diyorum 

(23,295 puan) tarafından

Herkes bir değil ki canım geç öğrenmesi de senin ya da çocuğunun eksikliği değil üç sene beze yapmış bu yeni durum onun için korkutucu gelebilir alışması için zaman lazım 

(6,902 puan) tarafından

Canim Sabahlari yapiyor lazimligini kendi bosaltiyor sifona.basip bay bay yapiyor ama sonra oturmak istemiyor anlamiyorum bende bu isi sabah sıkıntı yok sonra gitmek istemiyor

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,674 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 463 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,902 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 264 göst.